Vibratör Tavsiyesi

Her gün diyor ya hahaha masallah masallah hemen alcam simdi bi tane model söyle hsjsjs
Geçen gün buraya yazdım 10 dk için soyunmam bile diye biri nazar değiyor sus bizim değdi dedi dalgaya aldım bende hahshsh ertesi gün ortalama 7-8 dakika sonra eşim bu defa çok heyecanlandım tutamadım kendimi dedi ve finish Şimdi her gün dedim kesin bu gece boş geçer hahshshhd Model için ben durexinkini tavsiye ederim titreşim gücü daha iyi bide 10 modlu yumurta vibratör olan var ama dediğim gibi 1 ay dayandı hemen bozuldu titreşimi . Jel dokululardan uzak dur hiç bir işe yaramıyor onlar fiyatına aldanma

Seni dinleyenin evlenesi geliyor öyle bi anlatıyosun ki ondan nazar değebilir dikkat et insanlar diğerlerine çeyizim için aldım falan yazmış yumurta olanlara da baktım çok detay yorum gelmemiş şimdi birinden sipariş vericem artık yeter

Ten uyumunu yakaladığın kişiyle evlen zaten hiç kaçırma hayat zaten zor bari gecelerimiz güzel geçsin çeyiz için alanların alnından öperim ne kadar bilinçliler ben evlendiğimde ilk iki sene dümdüz yatıyordum utancımdan

Bu kadar açık yazmak nedir len?

Yani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.

neden paylaşmak istiyeyim böyle bir hevesim yok anlatmaya dair ki bu zamana kadar ne bir konu altında ne de bir konu açarak bir anlatımda bulunmadım. Burayı bir günlük olarak kullanmıyorum elbette ki +18 başlıklarda çok az yanıt veririm ve genelde kısa kısadır şakaya alarak konuşur geçerim. Kimseye özel konu açıp özel hayatımıda sayfa sayfa yazmadım soru soruldu cevap verdim kendimle ilgili bir cevap verdiğim içinde kimseye karşı haddimi aşmadım. Burada o kadar çok şey okudum ki benim yazdığıma görgüsüzlük yada paylaşmak istemek yazılması garip geldi genelde bu konuların altında ki konuşma dilini bildiğim için farkında olmadan törpülediğimi sanarak rahat bir dil kullanmışım sonradan farkettim. Soru karşısında doğru şekilde cevap vermeye çalıştım zaten törpüleyerek söylemeye çalışırken uğraşmak devralmak gibi baya saçmalamışım.

Bence de bu kadar detay bilmemize gerek yoktu ama burası da cinsellik bölümü, konu vibratör. Edep beklemek garip olur.
Olsun ben yinede keşke biraz edepli yazmanın bir yolunu bulsaymışım iyi olurmuş tekrar okuduğumda bende benden utandım düzeltmek içinde çok geç artık beni bu ayıbımla kabul edin bu günlük

+18de neyin edebi ya iğrenç tavırlarla abazaca yazmamış kız sormuş konu sahibi yanıtlamış işte

Olsun ben yinede keşke biraz edepli yazmanın bir yolunu bulsaymışım iyi olurmuş tekrar okuduğumda bende benden utandım düzeltmek içinde çok geç artık beni bu ayıbımla kabul edin bu günlük
Neyse seni de artık hep böyle hatırlayacağız koca yürekli Lolami.

M
O la o
siz yine de tüm fantazilerinizi açıkça yazmayın. Forum kadınlar için ama erkeklerde üye olabiliyor zaman zaman şahit oluyoruz. Bıyıklı bir dayının dikkatini çekebilirsiniz.

Ne konuşacak burda insanlar? Sadece eşim iktirdarsız help ya da vajinismus konuları mı olsun? Gönlünüzü bi gezdirin de liste yapın ona uyulsun. Kadın gayet kapatabildiği kadar kapatarak pozisyon anlatmış. Ve bir cinsellik ürünü yani kullanım alanları konuşuluyor. Ne yapsın vibratörden biblo gibi mi bahsetsin? Aldık şunu memnunuz alın aldırın diyip mi geçsin? Edebi bozulan cinsellik kategorisine girmesin.

konu vibrator konusu kadinlarin vajinalarina soktuklari titresimli penis.
bu konuya girip edep ahlak beklemek sacma degil mi? girmeyin madem konu belli, topik cincellikte, baslik belli.
kadin almak istiyor kendi sormuş "esli nasil kullanilir" diye. e hakli çünkü insanin aklinda sanki hep yalnizlar kullanir gibi bir algi var. diger kadin da bu soruya istinaden cevap vermis.
gercek hayatta kimse komşusuna böyle seyler anlatmaz ama burada anonim insanlar ve cinsellik topiginde tabii ki bahsedecekler.
gidin bir iki vajinusmus topigi okuyun oralarda neler paylasiliyor yok 3 santimi girdi yok esim tukurukledi vs insanlar yuzlerce sayfa anlatiyor.
burasi böyle bir forum. eger cinsellik icerigindeyse insanlar kimseye acamadiklari konulari acip rahatca yazabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…