Vibratör Tavsiyesi

Madem cikis var orda ona basin gormeyin size gore degil bu forum

Kimse cinsellik konuşulmasın demedi, Cinsellik bir tabu değil ama bu, sınırsızca her detayı anlatma hakkı da vermiyor. Başlık ‘vibratör tavsiyesi’ diyor; tavsiye bekleyen insan özel hayat hikâyesi değil, bilgi arar.
Benim söylediğim buydu, ama belli ki bazıları her eleştiriyi yasak gibi algılayacak kadar dar bir bakışa sahip.
Cinselliği konuşmakla cinselliği teşhir etmek arasındaki farkı ayırt edemeyenlerin, ‘özgürlük’ diye savundukları şey aslında sadece ölçüsüzlük oluyor.
Benim derdim kimseyi susturmak değil; sadece konuşmanın da bir tarzı, bir sınırı olabileceğini hatırlatmak.
Ama anlıyorum, kimileri ‘dozunda’ kavramını hiç duymamış olmalı. O yüzden lafı uzatmaya gerek yok — anlayana bir cümle, anlamayana roman yazsan boş.”

Zumraa0

+18 Olduğunu biliyorum.Bu gayet normal bunu yargılayan yok zaten.Başlık vibratör tavsiyesi olunca ürün önerisi bekledim ama yazı biraz özel detaylara girmiş. Elbette herkes kendi tarzında yazar, sadece konu biraz farklı bir yöne gitmiş. Yoksa kimin ne yorum yaptığına saygım var.” Demişsiniz alıntı yapılmadı.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sorulan soru ortada nasıl kullanıyorsunuz diye sorulmuş cevabını okumasaydınız. Edepsizlik,görgüsüzlük,ölçüsüzlük gibi eleştiriler saygı barındırmıyor. Siz kendi sınırlarınızı belirleyip bazı şeyleri okumayabilirsiniz burası +18 bölüm.

Tek olarak alışveriş biraz korkutucu
Adamı içeriye çekip üstünde denerlerse ya
Benım senaryolarim, ama neden olmasın

Mesajı yazarken çabalamışsın öncelikle tebrik ediyorum.

Sadece bence ile başlayabilecek cümleleri, kısmen edebi sayılabilecek bir şekilde, noktalama işaretlerine de özen göstererek sıralayınca doğruyu söylüyormuş gibi hissediyor olabilirsin. Burda eğer bir aşırılık varsa zaten ikaz edilir bu kategorinin de gediklilerince. Eleştirilerindeki ölçüsüz üstencil dil hakikaten yalnızca komik.

Ve ve ve sikayet et butonu var. Üslup problemliyse bildirirsin. Yöneticiler ilgilenir.

En dozunda madalyanizi buraya bırakıyorum, iyi gunlerde kullanin.

Vibratör olayının kendi saçma zaten. Zevk veren beğendiğin bir erkeğin sana dokunması. Vajinana bir şey girmesi değil. Meraktan aldım, aldığım gün attım. Ama ben bu konuda iyi bir örnek olamam. 18 yaşından beri aktif cinsel hayatım oldu. Zaten o kadar bıktım ki, çocuklardan sonra da hissettiğim şey sadece yorgunluk. İnsan açken de aklına seks gelmez mesela. Allah’ın izniyle bu gidişle aseksüel olacağım.

Ben de bazen eşimle birlikte kullanıyorum, bazense yalnız. Cinsel hayatı zenginleştirip eşler/çiftler arasındaki iletişimi ve duygusal bağı arttırdığını düşünüyorum; hijyen ve kullanıma dikkat edilerek tabi.. (mastürbasyon bağımlılığına dönüşmemeli)

Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandim
Kaç yıllık evlisiniz acaba yıllandıkça mı ihtiyac duyuluyor degisiklige

Baska uyeye sormussunuz gerci ama bence yillanmaya gerek yok bu tip degisiklikler icin. Ben de eski partnerimle kullanirdim zaman zaman. Ara sira fantezi niyetine yapınca renk katıyor bence.

yok be cevapları chatgpt'ye yazdırmış
Bazı cevapların başında ya da sonundaki tırnak işaretlerini silmeyi unutmuş, göstereyim hemen, kalınlaştırdığım yerlere dikkat :
Ne güzel, çıkışın yerini hatırlatmışsın. Ama ben neden çıkayım ki? Fikirler konuşulmak içindir, susturulmak için değil.
chatgpt'nin bize verilmek üzere hazırladığı kappak gibi cevap chatgpt'den alıntı olduğu için başında "..." işaretleri oluyor ve alıntı içine alıntı yaparken '...' tek tırnak işareti kullanılması gerektiği için de chatgpt tek tırnak ile alıntı içi alıntı yapıyor. Dikkat ederseniz burada kendi yazdığımız yazılarda metin içi alıntı yaparken çift tırnak kullanıyoruz çünkü yorumumuz başka yerden alınma değil. ama chatgpt'nin yorumu zaten alıntı olduğu için içindeki alıntı da '...' tek tırnak içinde oluyor. buna dikkat etmeyenlerin yapay zekaya yazdırdığı direkt patlıyor zaten. yukarıdaki örneklerde bol bol görebilirsiniz

ha bir de şu (-) işaret eğer böyle yırtık dondan çıkar gibi cümle içlerinde geziyorsa kesinlikle yapay zeka yazmıştır. Ondan da bir tane var metinde kırmızıya boyayarak ve büyüterek gösterdim zaten.

yaptığım açıklama çok karışık oldu ama doğru muyum diye chatgpt'nin kendisine sordum ve cevabı:

Bence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.

Ya ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye. sağol var ol gardaş.

Cevap da gelmedi yapay zekayı biz mi kapakladık ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…