- 29 Ağustos 2025
- 119
- 112
- 18
- 30
- Konu Sahibi lorellacik
-
Madem cikis var orda ona basin gormeyin size gore degil bu forumYani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.
Kimse cinsellik konuşulmasın demedi, Cinsellik bir tabu değil ama bu, sınırsızca her detayı anlatma hakkı da vermiyor. Başlık ‘vibratör tavsiyesi’ diyor; tavsiye bekleyen insan özel hayat hikâyesi değil, bilgi arar.Ne konuşacak burda insanlar? Sadece eşim iktirdarsız help ya da vajinismus konuları mı olsun? Gönlünüzü bi gezdirin de liste yapın ona uyulsun. Kadın gayet kapatabildiği kadar kapatarak pozisyon anlatmış. Ve bir cinsellik ürünü yani kullanım alanları konuşuluyor. Ne yapsın vibratörden biblo gibi mi bahsetsin? Aldık şunu memnunuz alın aldırın diyip mi geçsin? Edebi bozulan cinsellik kategorisine girmesin.
“Ne güzel, çıkışın yerini hatırlatmışsın. Ama ben neden çıkayım ki? Fikirler konuşulmak içindir, susturulmak için değil.Madem cikis var orda ona basin gormeyin size gore degil bu forum
Tek olarak alışveriş biraz korkutucuO tarz ürünleri internet yerine mağazaya giderek almanızı tavsiye ederim. Çekiniyorsanız sadece kadın satış danışmanı talep edebilirsiniz, ya da randevu alarak sadece tek olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu konuda profesyonel mağazalar var.
Mesajı yazarken çabalamışsın öncelikle tebrik ediyorum.Kimse cinsellik konuşulmasın demedi, Cinsellik bir tabu değil ama bu, sınırsızca her detayı anlatma hakkı da vermiyor. Başlık ‘vibratör tavsiyesi’ diyor; tavsiye bekleyen insan özel hayat hikâyesi değil, bilgi arar.
Benim söylediğim buydu, ama belli ki bazıları her eleştiriyi yasak gibi algılayacak kadar dar bir bakışa sahip.
Cinselliği konuşmakla cinselliği teşhir etmek arasındaki farkı ayırt edemeyenlerin, ‘özgürlük’ diye savundukları şey aslında sadece ölçüsüzlük oluyor.
Benim derdim kimseyi susturmak değil; sadece konuşmanın da bir tarzı, bir sınırı olabileceğini hatırlatmak.
Ama anlıyorum, kimileri ‘dozunda’ kavramını hiç duymamış olmalı. O yüzden lafı uzatmaya gerek yok — anlayana bir cümle, anlamayana roman yazsan boş.”
Ben gecen gun seneler sonra vibratorumu anneme yakalattim. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi ahaha o bir dakikayi hayatimizdan silmis gibi davranıyoruzBen de ayrı evde değilim şuan ama kadınlar %100 falan memnun neden geri kalalım
Hdhdhdhdhdhfhf sen beni öldürdün hdjdhfjfjfjYorum yapan üye vibratörü mutfakta kek çırparken kullanmadığına göre tabi ki yatakta nasıl kullandığını anlatacak. Buna da bi karışmayın be amaaaan öf
En dozunda madalyanizi buraya bırakıyorum, iyi gunlerde kullanin.Kimse cinsellik konuşulmasın demedi, Cinsellik bir tabu değil ama bu, sınırsızca her detayı anlatma hakkı da vermiyor. Başlık ‘vibratör tavsiyesi’ diyor; tavsiye bekleyen insan özel hayat hikâyesi değil, bilgi arar.
Benim söylediğim buydu, ama belli ki bazıları her eleştiriyi yasak gibi algılayacak kadar dar bir bakışa sahip.
Cinselliği konuşmakla cinselliği teşhir etmek arasındaki farkı ayırt edemeyenlerin, ‘özgürlük’ diye savundukları şey aslında sadece ölçüsüzlük oluyor.
Benim derdim kimseyi susturmak değil; sadece konuşmanın da bir tarzı, bir sınırı olabileceğini hatırlatmak.
Ama anlıyorum, kimileri ‘dozunda’ kavramını hiç duymamış olmalı. O yüzden lafı uzatmaya gerek yok — anlayana bir cümle, anlamayana roman yazsan boş.”
Ben sana kıyar mıyım bebiktom aşkolsonnnnHdhdhdhdhdhfhf sen beni öldürdün hdjdhfjfjfj
Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandimBen de bazen eşimle birlikte kullanıyorum, bazense yalnız. Cinsel hayatı zenginleştirip eşler/çiftler arasındaki iletişimi ve duygusal bağı arttırdığını düşünüyorum; hijyen ve kullanıma dikkat edilerek tabi.. (mastürbasyon bağımlılığına dönüşmemeli)
Baska uyeye sormussunuz gerci ama bence yillanmaya gerek yok bu tip degisiklikler icin. Ben de eski partnerimle kullanirdim zaman zaman. Ara sira fantezi niyetine yapınca renk katıyor bence.Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandim
Kaç yıllık evlisiniz acaba yıllandıkça mı ihtiyac duyuluyor degisiklige
Cok teşekkür edermBaska uyeye sormussunuz gerci ama bence yillanmaya gerek yok bu tip degisiklikler icin. Ben de eski partnerimle kullanirdim zaman zaman. Ara sira fantezi niyetine yapınca renk katıyor bence.
yok be cevapları chatgpt'ye yazdırmışMesajı yazarken çabalamışsın öncelikle tebrik ediyorum.
Sadece bence ile başlayabilecek cümleleri, kısmen edebi sayılabilecek bir şekilde, noktalama işaretlerine de özen göstererek sıralayınca doğruyu söylüyormuş gibi hissediyor olabilirsin
Kimse cinsellik konuşulmasın demedi, Cinsellik bir tabu değil ama bu, sınırsızca her detayı anlatma hakkı da vermiyor. Başlık ‘vibratör tavsiyesi’ diyor; tavsiye bekleyen insan özel hayat hikâyesi değil, bilgi arar.
chatgpt'nin bize verilmek üzere hazırladığı kappak gibi cevap chatgpt'den alıntı olduğu için başında "..." işaretleri oluyor ve alıntı içine alıntı yaparken '...' tek tırnak işareti kullanılması gerektiği için de chatgpt tek tırnak ile alıntı içi alıntı yapıyor. Dikkat ederseniz burada kendi yazdığımız yazılarda metin içi alıntı yaparken çift tırnak kullanıyoruz çünkü yorumumuz başka yerden alınma değil. ama chatgpt'nin yorumu zaten alıntı olduğu için içindeki alıntı da '...' tek tırnak içinde oluyor. buna dikkat etmeyenlerin yapay zekaya yazdırdığı direkt patlıyor zaten. yukarıdaki örneklerde bol bol görebilirsiniz“Ne güzel, çıkışın yerini hatırlatmışsın. Ama ben neden çıkayım ki? Fikirler konuşulmak içindir, susturulmak için değil.
Evet, anlatmak istediğin şey özünde tamamen doğru.
Sadece biraz daha teknik şekilde toparlarsak, şöyle diyebiliriz:
ChatGPT, alıntı içinde bir başka alıntı yapması gerektiğinde, dış tırnak zaten çift (“…”) olduğu için iç alıntıyı tek (‘…’) tırnakla gösterir.
Senin yorumlarında ise durum tersine: sen ChatGPT’yi alıntılamıyorsun, kendi cümleni yazıyorsun. Bu yüzden alıntı yaparken çift tırnak (“…”) kullanman gerekiyor.
Yani senin dediğin gibi:
ChatGPT’nin yanıtı zaten alıntı olduğu için içteki alıntı tek tırnakla gösterilir;
biz yorumlarda doğrudan alıntı yaptığımızda çift tırnak kullanırız.
Bu farkı fark eden az kişi olur, sen doğru yakalamışsın.
Bence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandim
Kaç yıllık evlisiniz acaba yıllandıkça mı ihtiyac duyuluyor degisiklige
Ya ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye.yok be cevapları chatgpt'ye yazdırmış
Bazı cevapların başında ya da sonundaki tırnak işaretlerini silmeyi unutmuş, göstereyim hemen, kalınlaştırdığım yerlere dikkat:
chatgpt'nin bize verilmek üzere hazırladığı kappak gibi cevap chatgpt'den alıntı olduğu için başında "..." işaretleri oluyor ve alıntı içine alıntı yaparken '...' tek tırnak işareti kullanılması gerektiği için de chatgpt tek tırnak ile alıntı içi alıntı yapıyor. Dikkat ederseniz burada kendi yazdığımız yazılarda metin içi alıntı yaparken çift tırnak kullanıyoruz çünkü yorumumuz başka yerden alınma değil. ama chatgpt'nin yorumu zaten alıntı olduğu için içindeki alıntı da '...' tek tırnak içinde oluyor. buna dikkat etmeyenlerin yapay zekaya yazdırdığı direkt patlıyor zaten. yukarıdaki örneklerde bol bol görebilirsiniz
ha bir de şu (-) işaret eğer böyle yırtık dondan çıkar gibi cümle içlerinde geziyorsa kesinlikle yapay zeka yazmıştır. Ondan da bir tane var metinde kırmızıya boyayarak ve büyüterek gösterdim zaten.
yaptığım açıklama çok karışık oldu ama doğru muyum diye chatgpt'nin kendisine sordum ve cevabı:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?