- 16 Temmuz 2023
- 7.905
- 20.762
- 278
- 30
- Konu Sahibi lorellacik
-
Ses çıkarması sıkıntı ya. Ses ihtimali olmasa bir an düşünmez hemen alırdım. Aileyle yaşamanın dezavantajlarından biri bu da. Banyoda kullanıp suyun sesini açsam bu sefer giden suya üzülürüm. Suyu israf etmemek lazım.Ses sanırım hepsinden çıkıyor ya ama yine de aile evinde mutlaka duyulmaması da lazım ama duyulmayacağı zaman da bulunur heralde ya kullananlar öyle mesajlar atmışki insanın canı çekiyor
Kesinlikle olamaz ama farklı kulvarlarda değerlendirirsen başarılı buluyorlar konu keyif vermesiyse
Ha bir de alirken boyutlarini iyi okuyun ahshd sadece uzunluk degil kalinlik olarak da bakin. Benim vibratorum kutu kola gibi demeyin sonra ahshdSus çok dertliyim ille de vibratör ille de vibratör hahshs
Ses illa ki cikiyor titresimden oturu. Artik odada dizi, muzik falan acarsiniz. Cok yuksek bir ses değil titresimi cok acmazsaniz (insan gibi kullanin ahshd) ama ince bir bzzzzz sesi oluyor.Ses çıkarması sıkıntı ya. Ses ihtimali olmasa bir an düşünmez hemen alırdım. Aileyle yaşamanın dezavantajlarından biri bu da. Banyoda kullanıp suyun sesini açsam bu sefer giden suya üzülürüm. Suyu israf etmemek lazım.
İnsan gibi kullanın demen iyi olduSes illa ki cikiyor titresimden oturu. Artik odada dizi, muzik falan acarsiniz. Cok yuksek bir ses değil titresimi cok acmazsaniz (insan gibi kullanin ahshd) ama ince bir bzzzzz sesi oluyor.
Sende yayik ayran yapacak gibi sonuna kadar acma potansiyeli goruyorum ahshdhİnsan gibi kullanın demen iyi oldu
Hayır yani şimdi sen kendi özelini nasıl bu kadar rahat anlatırsın falan da giremem kıskandımÖn sevişme esnasında eşimin elinde oluyor ben oralla uğraşırken oda benle uğraşıyor elinde vibratörle o yönetiyor ilişki esnasında ise o içime girip çıkma işiyle uğraşırken ben devralıyorum hahahhs bir yerden sonra uyuşturuyor ve sinir olup kenara fırlatıyorum hahahh
Ses çıkarması sıkıntı ya. Ses ihtimali olmasa bir an düşünmez hemen alırdım. Aileyle yaşamanın dezavantajlarından biri bu da. Banyoda kullanıp suyun sesini açsam bu sefer giden suya üzülürüm. Suyu israf etmemek lazım.
Ha bir de alirken boyutlarini iyi okuyun ahshd sadece uzunluk degil kalinlik olarak da bakin. Benim vibratorum kutu kola gibi demeyin sonra ahshd
Bir de tamam 25 cm zenci seyi gibi olanlara gitmeyin ama cok kisa da bence tercih etmeyin. Uzun olanin tamamini kullanmak zorunda degilsiniz, ama istediğinizden kisa kalirsa uzulursunuz. Sey dermisim, buyuk alın seneye de kullanirsiniz ahshd
Ay once gozunuz doysun o onemli ahdhd yani 25 cm iddiali tabii, kamasullah gibi ama 16-18 falan dusunebilirsiniz. Ya da once kucuk alip eger hosunuza giderse daha buyugune yonelirsiniz.Canım sizde hiç dısarı çıkan olmuyor mu illa tek kaldığın vakit bulunur bence gece hafif bzzz sesi de kimseyi odayı basmaya zorlamaz diye düşünüyorum benbasarlarsa da yazıklar olsun zaten ksjshs
Kısa düşündüm ben ilk vajinal dışardan dediğiniz şekilde de daha verimli olur diye de şimdi 20-25 cm i de bi irite eder mi acaba diye de düşündüm aslındabide durex uygunlar arasında en iyisidir heralde dedim o da küçücük bi bildikleri vardır heralde dedim jsjshs
kamasullah nedir hocam hsjshAy once gozunuz doysun o onemli ahdhd yani 25 cm iddiali tabii, kamasullah gibi ama 16-18 falan dusunebilirsiniz. Ya da once kucuk alip eger hosunuza giderse daha buyugune yonelirsiniz.
En yüksek titreşim hızında kullanmak isterim ama koşullar pek mümkün değil:)Sende yayik ayran yapacak gibi sonuna kadar acma potansiyeli goruyorum ahshdh
Bizim ev kalabalık ya. Haftada 1 bazen öyle denk geliyor. Ev bomboş olunca şarkı dinleyip dans etmek bile daha eğlenceliiiiCanım sizde hiç dısarı çıkan olmuyor mu illa tek kaldığın vakit bulunur bence gece hafif bzzz sesi de kimseyi odayı basmaya zorlamaz diye düşünüyorum benbasarlarsa da yazıklar olsun zaten ksjshs
Kısa düşündüm ben ilk vajinal dışardan dediğiniz şekilde de daha verimli olur diye de şimdi 20-25 cm i de bi irite eder mi acaba diye de düşündüm aslındabide durex uygunlar arasında en iyisidir heralde dedim o da küçücük bi bildikleri vardır heralde dedim jsjshs
Büyük çük iştekamasullah nedir hocam hsjsh
Ergenken 25 cm diyene çevir de g.. sok derdikAy once gozunuz doysun o onemli ahdhd yani 25 cm iddiali tabii, kamasullah gibi ama 16-18 falan dusunebilirsiniz. Ya da once kucuk alip eger hosunuza giderse daha buyugune yonelirsiniz.
Konuya gelSes illa ki cikiyor titresimden oturu. Artik odada dizi, muzik falan acarsiniz. Cok yuksek bir ses değil titresimi cok acmazsaniz (insan gibi kullanin ahshd) ama ince bir bzzzzz sesi oluyor.
Ahshdh ay sesli guldumErgenken 25 cm diyene çevir de g.. sok derdik
Cs oynarken "sis atma oç" dediğimiz zamanlardı
Epilasyon yaparken cok keyif aliyorum, kıllar gittikce mutluluk sesleri cikariyorum der artik sonraKonuya gel
Epilasyon yapıyorum desin bence kapısını kilitleyip onda da titreşim gibi ses çıkıyor ya , bağırsa da sorun olmaz hem tüyler acır sonuçta alınırken mantık olarak
Pürüzsüz bacaklarıma baktıkça zevkten çıldırdım derEpilasyon yaparken cok keyif aliyorum, kıllar gittikce mutluluk sesleri cikariyorum der artik sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?