Vibratör Tavsiyesi

Lolamyy a canım neler olmuş 1 gün depresyona girdim konu 7-8 sayfa olmuş birden ne güzel konuşuyorduk Ben sana teşekkür ederim öncelikle çünkü ben bilgi sahibi olmadığımı kaç kez söyledim ve senden bilgi almaya çalıştım sen de yardımcı oldun hoşuna gitmeyen chatgpt ile masturbasyon yapabilir hshshsha

HaBen gecen gun seneler sonra vibratorumu anneme yakalattim. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi ahaha o bir dakikayi hayatimizdan silmis gibi davranıyoruz

Bu hikayenin tümünü okudum bende bir travma etkisi yarattı tesekkürler simdi siparis verince saklayacak yerler arayacağım özellikle jsjsjs

Bu dediğinizi düşündüğüm için yıllarca masturbasyon dahi yapmadım çünkü bir erkeğin dokunmasıyla aynı zevki almam biliyorum dedim. Sonra cinsellik esnasında gerçekten kendi yaşadığım hazzı tam olarak biliyormuyum ne noktadayım diye düşündüm ve orgazm hazzını öğrenmek için masturbasyonda keyif noktalarını keşfetmek gerektiğini okudum hep bunu denemeye başladım evet keyif veriyor ama hala daha cinselliğimi nasıl keşfedebilirim yolculuğu aslında bu bendeki. Yani aslında yola dediğiniz gibi başladım ama aslında bu cinsellik konusunda yeterli keyif bilincine sahip olmadığımız için bence keyif vermeye odaklanılıyor hep bunu düzeltmeye öğrenmeye çalışıyorum

Ve aslında bu vibratör konusunu açmak da öğretici genel bir cevap oldu ama bunu da denemek kendi cinselliğini keşfetmeye çalışmak gibi hoşuna gitmediği yerde zaten kullanmaz atarsın ama belki müthiş hissettirecek neden denemeyelim ki

Mesela vibratörü neye göre seçicez kaç çeşidi var fiyat fiyat çeşit çeşit var seks esnasında nasıl seçilir hiç gündemde yoksa partnere nasıl teklif edilir falan
Lolamyy gibi bir sürü arkadas yazmış deneyimlilerden okumak neden kötü bisey oldu hiç anlamadım

Bu tarz konular gördükçe vibratör alma isteğim gitgide kabarıyor.

Hala almadın mı almayan bi sen bi ben kaldık heralde jsjshs

Vibratör kullanmayan o kadar çok kişi var ki emin olabilirsin. Ayrıca mastürbasyon yapmanın zevki ile seks yapmanın zevki çok ayrı. Yıllarca mastürbasyon yapmadan nasıl durdun acaba? Mastürbasyon yaparken kendi kendini yönetiyorsun, istediğin an istediğin şeyi yapıyorsun. O da zevkli bence. Ama partnerle seks yapmanın zevki daha çok elbette.

Partnerin klitorisi emip oral yapması ile kullanılan sex aletinin klitoris emici özelliği olması aynı etkiyi bırakır mı bilemedim. Eğer alırsam sipariş veremem, kapı önüne kargo gelir. Bizzat kendim şubeden almalıyım. Bir de ses çıkarmayan bir şey olması lazım:)

Bence erkegin emmesi daha farkli ya ayni sey olamaz

Bilmiyorum gerçekten işte dokunmaktan başka zevk almanın farklı yollarını denemedim sonra da aşık oldum ilişkim vardı gözüm kör olmuştu heralde herşey keyifli geliyordu zaten öyle bi arayışta da bulunmadım bu da cinsellik bilinciyle alakalı bence bunlar da öğretilmeli hatta

E tamam da zaten sadece insandan zevk alan kişi böyle bir şeyi hiçten almaz. Titreşimli veya vakumlu olması bu kişiler için hiç fark etmez.

Denemeden bilemezsin.

Hikayemin ibretlik olmasina sevindim ahshd

Vibratorde illa penetrasyon yapmanız gerekmiyor. Titresimli alirsaniz disaridan klitorisi gayet guzel uyariyor. Iki sekilde de kullanabilirsiniz, bu sizin hangisini tercih edeceginizle alakali.

G noktasi uyaran hic denemedim, o yuzden ona bir sey diyemem ama masturbasyon/vibrator ile gercek seks zaten farkli kulvarlar, yani kiyaslamak gereksiz. Her masturbasyonda vibrator kullanmak zorunda da degilsiniz zaten. Tamamen deneme yanilma ile neyin hosunjza gittiğini bulursunuz. Ama daha önceki mesajlarda "icime yabanci bir sey almak hosuma gitmedi" seklinde yorumlar gordugum icin tekrarliyorum, direkt sadece bu sekilde dusunmeyin.

Tek basina da, arada degisiklik icin partnerle de kullanılabilen bir zimbirti iste. Cok da anlam yuklememek lazim. Gercegini bulduk da aa hayir ille de vibrator demedik yani sonucta ahshd

Ses sanırım hepsinden çıkıyor ya ama yine de aile evinde mutlaka duyulmaması da lazım ama duyulmayacağı zaman da bulunur heralde ya kullananlar öyle mesajlar atmışki insanın canı çekiyor
Bence erkegin emmesi daha farkli ya ayni sey olamaz

Kesinlikle olamaz ama farklı kulvarlarda değerlendirirsen başarılı buluyorlar konu keyif vermesiyse

Sus çok dertliyim ille de vibratör ille de vibratör hahshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…