- 26 Ekim 2017
- 30
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi hayatbirtutam
-
Mantığım ne yazik ki onunla olmam konusun da beni itiyorSizin ki denizi geçip derede boğulmak
Rahatsız oluyorsanız ayrılın madem
Adamı da boşuna oyalamayın
Sağolun. Ancak ne demek istediginizi anlayamadimBence bu kafayı değiştirin derim...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Teşekkür ederim. Biz kizlar bilirsiniz hemen birsey olsun ayy beni öptu ay bana sarildi vs. Galiba haklisiniz ayriyken kimse kimseyi yargilamamali ama iste icimdeki o saçmaAldatmamışsın ki.Ayrıyken birileriyle görüşmen çok normal.Onun da olmuş.O bu yüzden bitiricem vicdan vs diyor mu,hayır.Kim ne derse desin.Çok saçma sevgililerim oldu diye vicdan azabı çekmen.Bir de yaşadığın herşeyin detayını herkese anlatma.Ne gerek var.Herkesin kendine kalması gereken şeyler var.
Teşekkür ederim. Biz kizlar bilirsiniz hemen birsey olsun ayy beni öptu ay bana sarildi vs. Galiba haklisiniz ayriyken kimse kimseyi yargilamamali ama iste icimdeki o saçmaAldatmamışsın ki.Ayrıyken birileriyle görüşmen çok normal.Onun da olmuş.O bu yüzden bitiricem vicdan vs diyor mu,hayır.Kim ne derse desin.Çok saçma sevgililerim oldu diye vicdan azabı çekmen.Bir de yaşadığın herşeyin detayını herkese anlatma.Ne gerek var.Herkesin kendine kalması gereken şeyler var.
Seni sevdim diyerek şov yapmadim tabiki. Ancak bizim toplumumuz erkeklerin yaşadigi herseyi normallestirip kadinlarinkinin dehşet olaylar zinciriymis gibi aksedilmesinden ve onun farkli boyutlari dusunmesinden çekindim. Hepsi bu. Hırpalayıcı yorumunuz talihsizce oldugunu belirtmek isterim.Niye yalan söyledin ki? Zaten ayriymissiniz, bircok kisiyle görüştüm desen ne diyecekti adam? O da görüşmüş zaten baskalariyla. Hep seni sevdim, 'tertemiz' kaldim diye şov yapayim derken simdi vicdan azabi cekmeye başlamışsın. Gereksiz.
Tabii ki kimse arkadaşının sevgilisine gidip eskilerinden bahsetmez. Hem zaten senin yalan soyledigini nerden bilecekler. Ikiniz arasinda ne konusulduysa konusulmustur.
Yalan soyledigin icin pisman olmalisin evet ama bu kadar da büyütme. Ayrilacagim filan. Bahane gibi duruyor burdan. Gercekten ayrilmak istiyorsan ayril gitsin.
Seni sevdim diyerek şov yapmadim tabiki. Ancak bizim toplumumuz erkeklerin yaşadigi herseyi normallestirip kadinlarinkinin dehşet olaylar zinciriymis gibi aksedilmesinden ve onun farkli boyutlari dusunmesinden çekindim. Hepsi bu. Hırpalayıcı yorumunuz talihsizce oldugunu belirtmek isterim.
Vicdanını korkunun yerine geçirerek anlatımın yanlış.Sağolun. Ancak ne demek istediginizi anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?