Vicdan Azabı Çekiyorum!

Görüştüğüm oldu dedim ama kısa süreli iliskimden bahsetmedim detaydan kastım buydu. Bahsettigim de asla ama asla yüzüme bakmaz ve onu yeniden kaybetmeyi istemem. Ayrilik suresinde yaşadigim bir iliskide ayrilik acisi da cektim. Simdi bu yuzden utaniyorum. Neden bunlari yasadim diye sucluyorum kendimi. Çevremdekiler 2 yildir bu kiz normaldi ondan bahsetmezdi simdi ondan baska bisey anlatmiyor diyorlar. İnsaniz hepimiz duygularimiz dusuncelerimiz degisken olabiliyor. Elimde degil icim rahat degil icimi kemiriyor şuan da tus a çalismam gerekirken oturup bunlari dusunuyorum bu icimi kemiren parazitten kurtulmak istuyorum iyice psikolojim bozuldu

Hiç suçlanacak bir şey yok ortada. Gayet insani olan duygularla hareket etmişsin. Bazı yaşadığın şeylerin ayrıntısı kişiye özeldir, paylaşmak zorunda değilsin. Bence ilişkini yürütmek istiyorsan ve gerçekten seviyorsan -ki bunu belli etmişsin- birbirinizin geçmişini yoklamadan, yeni hayatınıza yürümelisiniz. Geçmişi geleceğin önüne katan hiç bir ilişki sağlıklı yürümez.

Eğer evlilik yapacaksam o olsun istiyorum. Çevremdekiler bu iliskinin laçkalastigini soylediklerinde ister istemez kiriliyorum. Brn zaten onun gecmisini sorgulamadım sorgulamam da olabilir beni aldatmadı sonuc olarak benden öncesi ve benden sonrasi cok muhim degil muhim olan benimle oldugu sureç diye dusunuyorum. Ah bi de bu mantik ahkamlığımı biraz da kendime dinletebilsem. Desteginiz icin tesekkur ederim

Lütfen saçmalama çocuğa seninle olmayacağımı düşünüp ilgimi dağıtmaya çalıştım. Senin gibi bende birileriyle görüştüm fakat kime baktıysam senin verdiğin mutluluğu hiç birinde bulamadım. İlk konuşmamızda yanlış düşünürsün diye de söylemedim bir kişi dedim. Kimseyle ileri gitmedim avunamadıkça yeni kişilere şans vermeye devam ettim. Ama olmamasının nedeni zaten sendin seni unutamamam bundan kaçmaya çalıştım işte hep de olsun bitsin.

Eger ki birseyler icin üstelerse bu şekilde açıklama yapmam daha makul olacak sanirim. Tesekkur ederim

Ayriyken yasadigin seyler ne arkadaslarini ne erkek arkadasini baglar.
O zaman baska kisileri tercih etmis yasamissin
Bitmis gitmis.aldatmamissin ki.

Ayriyken yasadigin seyler ne arkadaslarini ne erkek arkadasini baglar.
O zaman baska kisileri tercih etmis yasamissin
Bitmis gitmis.aldatmamissin ki.
Evet ama yeniden yillar sonra ayni kisiye dönmek acaba insanlar ne kadar yuzsuzler der mi dusunceleri var icim rahat olmuyor bir turlu

Evet ama yeniden yillar sonra ayni kisiye dönmek acaba insanlar ne kadar yuzsuzler der mi dusunceleri var icim rahat olmuyor bir turlu
Insanlarin ne dediklerine gore iliskiler yasanmaz yada bitirilmez.
Siz zaten seviyor olsaydiniz yada emin olsaydiniz kendinizden baskalarinin yuzsuz vs demelerini pek umursamazdiniz.

Insanlarin ne dediklerine gore iliskiler yasanmaz yada bitirilmez.
Siz zaten seviyor olsaydiniz yada emin olsaydiniz kendinizden baskalarinin yuzsuz vs demelerini pek umursamazdiniz.
Tabiki seviyorum. Sevmesem böyle vicdan duymazdim inanin çokta umursamazdim. Ama o dünya iyisi biri. Hayatimda o yokken yaşadigim sevgilimin olması vs. Bunlari dusundukce vicdan duyuyorum. Aslinda son derece saçma oldugunun da farkindayim. Ancak içim rahat değil. Sanki birinden bisey duycakmis gibi gerçi paranoyaklik benim ruhum da var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…