- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.549
- 658
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Takıntı yapmışsınız.Normal doğan cocuklar daha mi sağlıklı veya normal doguranlar daha mi anne ?Yok Allah korusun. Hani o duyguyu yasayamadim demek istedim.
bu üyenin konuları nedendir bilmem bana pek gerçekçi gelmiyorhayat çok güzel gidiyorda 2 sene önceden dert mi icat edeyim dediniz:)
bayıldım bu yoruma... Tam kapaklik cevap olmuş, tebrikler...Lohusa depresyonun bayağı uzamış anlaşılan
Eskiden sezeryan mi varmış, herkes normal doğuruyormuş. Eğer normal doğumla sağlıklı nesiller türeseydi toplumda bu kadar manyak olmazdi. Demek ki dogum sekliyle ilgisi yok :))
Sağlıklı dünyaya gelmiş Allah'a şükürler olsun demek varken vesveseye kapılıp kendine dert yapma bence her şeyde vardır bir hayır böyle düşün ve mutlu anne ol2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Aynen arkadaşınız için üzgünüm ama bu arkadaşı anlamıyorum sagllıklı doğmuş öyle yada böyle ne fark ederDoktorun umursamazligiyla 4 kilo civari cocugunu dogurmaya calisan arkadasım hicbir risk yokken cocuğu kaybetti .
Dert mi ariyorsunuz .
16 yıl önce 36+3'de kızımı sezaryenle "doğurdum".2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?