Vicdan azabı çekiyorum:(

çok yanlış bir davranış ve eşiniz gerçekten karakteri sağlam biriymiş siz şanslısınız fakat bu davranışlarınızdan yola çıkarak eşinizin şanslı olduğunu malesef söyleyemeyeceğim..

patlamanın son noktası olmuş.bugğne kadar böyle bir şey yaşamadım demişsiniz ama bence evliliğinizde tam olarak birbirinizi anlamadığınız için bu noktaya gelmişsiniz.benim gördüğüm kadarıyla olayları bir tek eşiniz değil siz de yanlış anlıyorsunuz sorun eşinizden çok sizde bence.ikinizin de psikolaga gitmenizi öneririm.

Hirsizin hic mu sucu yok diyorsun ama anlattiklarindan onun suclu oldugu bir sey gormedim. Sen siyah diyorsun o beyaz. Esine cok fazla odaklanmissin, eger ona odaklanmani azaltirsan o zaman soyledigi seyler sana o kadar batmayacaktir.

ben ağlamak yerine size tekme tokat girerdim.siz o zaman nerelere sıgınacagınızı bilemezdiniz.kocanız sizi neden çekiyor.bir ezikliği ya da bir kusuru mu var

Üzgünüm bu davranışı hakedecek bir suçu yok. Pireyi deve yapmakta üstüne olmayan biriyim ben bile tahammül edemedim. Birini evden kovmak nedir ya? O kadar çirkin bir davranış ki hiç yakıştıramadım. Kendinize bir hobi edinin. Oyalanacak bir şeyler bulun. Mümkünse çalışın. Kimse bu tavrı haketmiyor.

sizin ya psikolojik sorunlarınız var ki olabilir hakaret filan değil sakın yanlış anlamayın ya da çok ama çok şımarıksınız (bana bu seçenek daha yakın geldi). insan hiç kocasına başkasının yanında bunu yapar mı? utanmaz mı? bir de neden yok diyorsunuz. hoş mu oluyor kocanıza böyle ezik muamelesi yapmak? siz böyle yaparsanız kuzeniniz veya bir başkası ne kadar saygı duyacak eşinize? yazıktır, ayıptır, günahtır.

Tüm hayatını eşine endeksleme sen de. Evlendin diye her şey bitmiş değil.
İstesen o kadar çok şey yapabilirsin ki.
Adamı bi daha rezil etme bence, vallahi acıdım adama ya. Kedi gibi sokakta kalmış

Çok yanlış davranmissin ama bundan sonra böyle davranmazsin gerçekten bazı yorumlara katılıyorum böyle erkek kalmadı esin de sinirlenip sana ve kuzenine saldirabilirdi bir arkadaş karakterli olduğu için yapmamış yazdı çok haklı kolay bulunmaz böyle eş o seni yaralamak yerine oturup ağlamış sanslisin bnce benim eşim olsa herksin içinde vururdu bana senin yaptığını yapsam

Bence fazlaca bilmeden yargılıyorsunuz arkadaşlar eşim benm için çok değerlidir değerli olmasa buraya bu konuyu açarmıydım sizce,pişman olurmuydum.onun yerine ohh olsun hak etmiş derdim kapatdım konuyu konusunu bile açmazdım buraya .
ben eşim için sayısız fedakarlıklar yaptım benim ona ne kadar değer verdiğimi bilmese,sevgimi kalbimi bilmese hangi erkek böyle bir durumda bile sessiz kalabilir soruyorum sizlere.her evlilikte ister istemez sürtüşmeler olur yeni evli sayılırız birbirimize yeni alışıyoruz yeni ortam yeni insanlar yeni çevre.yeni hayat.yalnızlık.benm işim çok mu kolay bunlar sanıyorsunuz.evet yapmıştım bir hata pişmanım,kim isterdi akrabasının yanında eşiyle kavga etmeyi bu derecelere gelmeyi.bence kimse istemez.ama olan oldu işte kendimce tamamen haklıyım demiyorum zaten ama benim bu hale gelmemde eşimin hiç mi kabahati yok soruyorum size.evlendiğimizden beridir böyle bir,iki üç,dört,beş..... Daha kaç defa aynı yanlış üslub,cümleler olumlu yaklaşabilşrdşm.bence hayır benm yerimde kim olsa patlardıa diye düşünüyorum

Son düzenleme:
eşinde peygamber sabrı varmış. ama sende de kusura bakma ama şeytani vicdan varmış. insan insana bunu etmez..

O zaman sorunlarınızı insanlar önünde değil de kendi mahreminizde halledin.
Evet yeni evliyken biz de çok kavga ettik. Ama ailelerimizin bundan haberi olmadı.
Dost var düşman var değil mi?
Eşinin üslubundan şikayetçiysen bunu onunla konuş, paylamak azarlamak çözüm olmaz. 5 aylık evlisin, düzeltme imkanın var. Yeter ki kavgayı bile adabıyla edin

Son düzenleme:

Sen konuda%100 bile haklı da olsan bu evden kovma hareketi senin tüm haklılığını bitirmiş herkesin dediği bu.

Evlilik kolay değil arkadaşım, hepimiz aynı yollardan geçtik. Daha çok yenisin tecrübesizsin evlilik konusunda o yüzden daha dikkatli olmanı öneririm. Kim olursa olsun başkalarının yanında eşinle tartışma. Siz unutsanız bile onlar unutmaz.

Ayrıca daha 5 aylık evlisin 5 ayda bu kadar pes etme hemen. Yavaş yavaş alışacaksınız her halinize. Baştan pes etme derim anlayışlı olmaya çalış, kendin için de eşin dışında iştir kurstur kafanı dağıtacak işler bulmalısın.

paylamanın da bir yeri adabı vardır.
Eminim kuzenin size gelip geleceğine pişman olmuştur. Hiç mi misafirin yanında adap bilinmez! Çocuk olsa bile azarlanmaz.Dört duvar arasında sonra ne yapacaksan yap. Eşin başkasının yanında o davranışı haketmemiş.

Belki bu raddeye gelmesinde hataları vardır ama bu kadar olmaz.Bu konuda haksızsınız.

Ayrıca evlilike fedakarlıklar yapılan iyi niyetler sayılıyorsa oohhhooo o evlilik evlilik olmaz bana kalırsa karşılıklı çıkara dönüşür.

Tabii ki fedakarlıklar yapılacak.. Kocanın o an susup evden çıkması mesela. Başkası olsa sen onu nasıl birşey poposuna sokar gibi yapmışssın sana daha beterini de yapabilirdi kuzeninin yanında.

Yeni yerdesin hobi edin. Kitap oku.. ders çalış vs. vs. biraz da geliştirip çevreye uyum sağlamak senin elinde.

Ne kadar abartmışsınız , bence kuzeniniz olduğu için şımarıp böyle saçma sapan davrandınız

Eşiniz sizden özür bile diliyor yine de hadi affettim diyorsunuz tüm suç sizde üzüldüm eşinize

Senin yerinde kim olsa patlamazdi. Bir yandan uzgunsun bir yandan patlamana kilif uyduruyorsun farkinda misin? Evliliginin gelecegi icin bir uzmana gorunmelisin.

Olan olmus hatali oldugunuzuada kabulleniyorsunuz zaten. Olanlara arkadaslar yeterince dogru yorum yapmis zaten onun icin bu konuya girmiyecegim.

Kavga sebebi ne olursa olsun, yaptiginiz gercekten cok büyük bir hataydi. Esinizede katiliyorum, bunu unutmak onun icinde, sizin icinde imkansiz birsey.

Ama gercek pismanliginizi ona göstermek istiyorsaniz. Cok güzel bir yemek hazirlayin, masayi süsleyin püzsleyin. Esiniz eve geldigindede gercekten icten bir daha özür dilegin. Ama seninde hatan var diyerek degil. Sadece nekadar pisman oldugunuzu anlatin, ve özür dilegin.

Bir dahada böyle bir hata yapmayin. Aynisini o size yapsaydi, kesin su an size bosan bu adamdan diyen bir cok kisi olcakti. Ben olsaydim, esinizin yerinde, hayatda onun gibi davranamazdim. Evi tamamen terk ederdim. Degerini bilin, öyle bir durumda size vurmadisi, sizi terk etmedise, siz gercekten seviyordur, ama bence cok büyük bir zarar verdiniz sevgisine.

Son düzenleme:
ayyy çok sinirlendim ben kocamı kendim dahil kimseye ezdirmem ezik büzük adama da koca demem.yazık yahuu böyle evliliğe

Evet benm kocam ezik büzük:) ama ben onu bu haliyle beğendim sevdim.ben elimde bıçakla üzerine yürüsem gıkı çıkmaz çünkü çok sever bilirim.erkeğin karısına ne durumda olunursa olsun el kaldırmamasıeziklikse evet ezik benm kocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…