Vicdan azabı çekiyorum:(

allah yardımcısı olsun eşinizin

Esine cok acidim gercekten yuregim sizladi her ne olursa olsun evlilikte asla saygiyi kaybetmemek gerek yoksa zamanla sevgide biter. Yabanci birinin onunde tartismayi birak yalnizken bile ses tonunu yukseltmemen gerek karsindaki senin esin yumusak huylu, tatli dilli olmak varken bir kadina sert cikismalari hic yakistiramiyorum. Kesinlikle bir uzmandan yardim almalisin.

ben de eşimle ailemden uzak bir yere geldim. biz de çok zorluklar çektik. iyi o zaman adamı 3 öğün evden kovup sabah akşam döveyim. ne de olsa çok bunaldım ya ondan..

hala şu yaptığına kılıf arıyorsan pişman değilsin, yine yapacaksın demektir..

Bazı arkadaşlar olayı fazla abartmış.yukarıda sadece örnek verdim herhalde kocamın üzerine bıçakla yürüyecek kadar psikopatlaşmadım.

Eşinize öyle çok üzüldüm ki yazık günah adama..
Herşeye ragmen .. sakin olmuş sizi kırmamaya çalışmış ağzını bozmamış
Siz kendinizi haklı mı görüyorsunuz?
K. bakmayın zerre kadar haklı değilsiniz.
Siz böyle bir adama bunları nasıl yapabilirsiniz bencede vicdan azabı çekin çekmelisiniz. Bu adam bence size ne yapsa müstehak gelirdi k. bkmayın. Hala içten içe kendinizi haklı görüyorsunuz buna şaşırıyorum ben
Doktora gitmelisiniz yoksa bu evliliği kendi elinizle kaybedeceksiniz ve o adamında hayatını maffedeceksiniz
Sizi bu kadar seven bu kadar değer veren birisi O. hiç oturup şu yaptıklarınızı bir düşündünüz mü
Bir erkeğe yaka paça dışarı atmak ne demek ya.! Ben olsam orda elimden bir kaza çıkardı.. dayanamazdım size.
Birde ağlamış.. bir erkeğin ağlaması ne demek ya.. çok üzüldüm eşinize umarım biran önce düzelirsiniz.
Öyle seviyorum demek le olmaz eğer o adamı seviyorsanız düzeleceksiniz yoksa.. hayatınızı maffedeceksiniz.
Allah o adamın yardımcısı olsun gerçekten peygamber sabrı varmış.

Son düzenleme:

Fazlaca fedakarlık yaptığını düşünüp düşünüp sinirlenip bunu farklı konulardan çıkarma. Eşine patlamadan dile getirebilirdin o cümlesinden ne kadar sinirlendiğini. Bundan büyük kavga da çıkarabilirdin ama kuzenin yanında değil. Bir akrabanın yanında ne olursa olsun ağzımı açıp tek laf etmem.

Kavga edersin, çözüm ararsın. Ama senin yaptığın tamamen çözümsüzlük. Seni affetmiyorum ama gel nedir ya. Adam namussuzluk ahlaksızlık mı yapmış canım ya. Biraz sakin ol. Yeni evlisin, çalışmıyorsun ve başka şehre taşındın. Aslında hepsi bu ani parlamanın sebebini açıklıyor. Ama sakin. Eşin kinci bir insan değil anladığım kadarıyla. Ben olsam ölürdüm de o eve geri gelmezdim. Polisi arardım önce eşim beni eve almıyor diye. Sonra da içeri girer cüzdanımı alır giderdim valla:26:

Senin bu hale gelmende tek kabahat sensin. Kendine bir iş edin. Dışarlarda çalışmak zorunda değilsin öyle bir imkan yoksa. Bir meşgale bul, sosyal çevre edin. Kimseyi suçlama sakın. Kendi seçimlerini yaşıyorsun. İlişkilere en çok zarar veren şey aslında bu fedakarlıklar sanırım. Fedakarlık yaptığımız için kraliçe muamelesi bekliyoruz bazen. Her dediğimize he densin istiyoruz. Olmuyor işte. Hayatının merkezine eşini koymayı bırak ve biraz kendinle ilgilen.

Eşinin sukunetini de birazcık kendini suçlu hissetmesine bağlıyorum açıkçası. Normalde sakin bir insansan ve ilk defa bu kadar parladıysan suçu kendinde aramıştır..

Son düzenleme:

Erkeğin karısına el kaldırmaması gerek evet ama kadının da kocasının üzerine elinde bıçakla katiyetle yürümemesi gerek.

Tamam üzüldün farkındayım ama arkadaşa örnek vereceğim diye bir de işe kesici aletleri sokmayalım. Bunun şakasını bile yapman hoş değil canım sonuçta bu genel bir forum.

hiç bir şekilde el kaldırmayan erkek seven erkek oluyor da, sen bu durumda ne oluyorsun?

Bu yaptıklarını her erkeğe yapamazsın daha ilk hareketinde sen kendini kapının önünde bulursun kaldı ki kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok ama sen eşinin ne tepki vereceğini bildiğin için abartmışsın...

kim haklı önemli değil haksız bile olsa tepkiniz biraz ağır olmuş.
birde kuzeninizin yanında olması,eşinizin daha fazla rencide olmasına neden olmuş.
sizin yerinizde olsaydım da evime geçtikten sonra eşimle bu konuyu tartışırdım.
ne kuzenimin yanında tartışırdım ne de tartıştığımı farzedersekte eşimi yaka paça
kapı dışarı çıkarmazdım heralde bu biraz ağır olurdu.
bence sorun aşırı tepki vermeniz,yoksa haklı da olabilirsiniz farketmez.

kocanızı cok eziyorsunuz..
bence daha cok vıcdan azabı cekersınız..
bıseyler alttan alınıyor dıye bence abartmayın tepkılerınızi!

Eşini başkasının yanında rencide etmişsin ve eşine karşı saygın kalmamış,eşine çok üzüldüm açıkçası,kesinlikle öfke kontrolü desteği almalısın.

Anlayamıyorum neden bu kadar anlayışsızlaştı bu kk üyeleri.ben yaptığımdan pişman olmasam buraya yazarmıyım.esşimi sevmesem düzelmeye çalışırmıyım,psikoloğa gitmeyi bile düşündüm dermiyim.yaşadığımız bir olay yüzünden şeytan ilan edildim resmen,sanki her günümüz kavga dövüşle geçiyor gibi.bu nedir ya .biraz anlayış lütfen çok mu zor.

canım inan okurken gözlerim doldu eşinin o çaresizliği bekleyişiii inan çok kötü bişey demekki basiretin bağlanmış o hareketi yapmışsın ortadada bişey yok aslında duygusallığın üstündeydi herhalde üzüldümm valla ...telafi etmeye bak bnce...

Sen ne kadar anlatıyorsan o kadar biliyoruz arkadaşım .

Eşim bir cümle kuruyor , sonra ben kurduğu cümleye kızınca '' hayır hayır beni yanlış anladın '' diyor dedin ....

Örnekte verdin bizde pekiştirdik , özümsedik .

Adam Allahım al canımı dediğinde , ben benden bu kadar mı kurtulmak istiyorsun , ölecek kadar diye adama sarıyorum dedin , o da yine yoo yoo öyle demek istemedim demiş.

Bildiklerimiz bunlar , adam başka bir şey yapıyorsa anlat , bilelim , bilip bilmeden yorum yapmamış olalım .

Ha bildiklerimiz bize senin haksız olduğunu gösterdi , sende zaten vicdanım rahatsız ama haklıyım demekte ısrarcısın diye haksızsın diye üstelendi.

Senin yerinde kim olsa kedi enciği gibi boynundan tutup adamı kapı dışarı atmazdı .

Duymak istediğin bu değil ama gerçek bu .

Bende eşimle evlendiğimde , ailemi , doğup büyüdüğüm yeri , işimi , arkadaşlarımı bıraktım . Sıfırdan bir hayata başladım , canım sıkılıyor diye adamı tartaklamadım .

Sana bir önceki mesajımda da dedim , madem vicdan azabın var , iyi davran bundan sonra eşine .Çözüm çok basit

Arkadaşım ortada kuzen falan olmasa bile haksızsın. Senin tek sıkıntın birinin yanında böyle davranmak. Daha öncede dediğim gibi küçük şeyleri büyütmek konusunda ben de ustayımdır ama kimseyi kolundan tutup 5 parasız evin kapısına koymayı tasvip edemem. Aynısını bir erkek bir kadına yapsaydı taşlardık burda. Size az bile diyoruz bence.

Kuzenine hava atmak ugruna esini harcamissin cok yazik. Bence esinden helallik iste sonrada Allaha tovbe et

seni anlayıp anlamam değil mesele sen ne kadar haklı oluran ol davranışının yanlışlığının büyüklüğü.
eşinde iyi eve geri gelmiş büyük konuşmak istemem ama bana aynı şey yapılsa affetmem ya bir de kuzenin yanında gövde gösterisi yapar gibi. daha fazla vicdan azabı çekmelisin zaten.

Lüzumsuz laf yüzünden kuzeninin yanında adamı rencide etmişsin ve o adam sana gık dememiş.
Adamda nasıl bir sabır varsa hakketen eşinize brawo.
Peygamber sabrı varmış adamda vesselam.
Kuzeninde kocanın o halini görünce kocana acımıştır emin ol yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…