- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
-
Konu sahibinin bi adama hep ilgisi varmis adi ahmet olsun. Ahmet bana bakmaz diyomus, o arada baska biriyle cikmis ikinci gun ayrilmis, adi mehmet olsun. Ahmet bi gece evine gelmis icmis sarhosken kizin kucagina yatmis sonra gunlerce aramamis. Bi sekilde sonradan ahmetle sevgili olmuslar. Suan sevgililer. Ahmet demis ki sen aslinda mehmete ilgi duyuyodun ben ikinci plandaydim onunla yurumeyince bana geldin. Konu sahibi de vicdan yapiyor niye duygularimi bastirip ahmet bana bakmaz diye dusunup bosa memoyla cikmisim ki diyor derdi buya ben anlanadım ya
Tuh bosa ugrasmisim sen de yapmissin ahmet mehmet duzenlemesini :dŞuan beraber olduğum erkek arkadaşım ile Mehmet diyim. Mehmetle arkadaş iken ben mehmete ilgi duyuyordum ama bazı farklılıklardan dolayı benle ilgilenmeyeceğini düşündüm ona karşı bir şeyler hissediyordum bir gün evime geldi film izledik kucağıma uzandı sonra arayıp sormadı ben de hala ilgilenmiyor benle diye düşünüp ahmetle görüştüm ahmetlede ikinci gün ayrıldık uzun sürmedi. Şimdi vicdan azabı çekiyorum çünkü biraz daha cesaretli olsaydım o benim evime geldi bir adım attı diyip ben arayıp yazsaydım hiç ahmete bulaşmadan sevgili olacaktım şimdi. ahmetle denemiş onla olmamış diye mehmetle berabermişim gibi oldu. kendime kızıyorum niye mehmete ilgi duyarken ahmete tamam dedin diye
sizin ahmet-mehmetler ters olmuş ama konu sahibiyleTuh bosa ugrasmisim sen de yapmissin ahmet mehmet duzenlemesini :d
Sorma mesaji gonderince baktim o da yazmis Ahmetlerle Mehmetlerin gunahini bosa aldim :dsizin ahmet-mehmetler ters olmuş ama konu sahibiyle
ay nasıl güldüm yaaaaaTuh bosa ugrasmisim sen de yapmissin ahmet mehmet duzenlemesini :d
arkadaşken yakındık baya elin adamı değildiElin adamı evine gelip niye kucağına yatıp gidiyor..
Sonra sen bu elin adamının pesine başkasıyla sevgili olup,sonra da bu elin adamıyla sevgili olup niye diğer kişiden rahatsız oluyorsun..
Rahatsız oluncak durum onune gelenin kucağına yatabilmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?