Vicdan azabı !!!

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar

Benim bir vicdan azabım var benim üst kat komşumun hasta bir eşi var yatalak kadin adamın üstüne kapiyi kitleyip işe gidiyor akşam işten geldiğinde adama hep kötü davraniyor hep bağırıyor kendini öldür diyor hep o kadar çok bağırıyor ki sesi geliyor geçen gün agzindan laf almaya çalıştım kadının eşin nasıl diye üstün körü iyi dedi.

Ben nedense kadinin adama şiddet uyguladigini dusunuyorum ve eşi bugun cok hastalandi ambulans geldi evden cikartirlarken gördüm adamı 30 kilo bile kalmamış ve ambulans görevlisi adamın en son yemek yedigi kaşığı tabagi yanina almis zehirlendiğini düşünüyorlar galiba .

Ve ben gidip ambulans yetkilisine kadının kocasina kotu davrandigini söyleyecektim esim kızdı karisma dedi kadın basina bela olur dedi .

Ve ben vicdan azabı duyuyorumm söylemeliyimdim bi insanin hayatı söz konusu neden sessiz kaldım ki

Yazık!
Komşu çocuğunu döver
Gelir buraya konu açarsınız

Sağlıklı insan yatalak insanı döver
Gelir buraya konu açarsınız

Vebal ya vebal!
Allah soracak

İlk duyduğunuz anda neden şikayet etmediniz

Adam ölse üzülmeyecek misiniz

Üstümde bir yatalak hasta dayak yiyecek

Bende normal yaşantıma devam edeceğim
Vay be!

Vicdan azabı duymalısınız. Eşinizin beyni kendine, sizinki kendinize. Ne icazet alması bu? Ortada kendini savunamayacak, yardım talep edemeyecek bir insan var.

Polise kadını şikayet edip, sosyal hizmetlerede hastayı ve gördüğü muameleyi bildirmeliydiniz öncesinde. Polis şikayetlerde görüşme talep etmiyor şikayetçi olanla zaten. İsimde sormuyor. Sosyal hizmetlerde gerekli rehabilitasyon ve bakım merkezlerine yerleştirirlerdi. Maalesef hastanın her acısında sizinde katkınız var.

kendini öldür mü diyor?
böyle konularda hiç yorum yapamıyorum
yani acaba kadın mı gerçekten kötü yoksa kötü olan adamdı da kadının eline mi kaldı?
şimdi bilsek ki kadın kötü, hemen şikayet et
bilsek ki hergün çocuklarını içki içip dövüyordu, o zaman etme de o da çeksin
valla bu konulara yorum yapmak çok zor

Çok üzücü ya, düşmanımın bile o durumda olmasını istemem. Çocukları falan yok mu, kimse gelip gitmiyor mu? O' 'na baktığı için bir de kesin devletten para alıyordur kadın:S

Ben sizin yerinizde olsam daha bağırdığı gün polisi arar anlatırdım isimsiz olsun bana musallat olmasın derdim zaten kontrole geliyorlar. İş işten geçtikten sonra ambulansa desen ne demesen ne

Basimiza iş açılır diye mi susuyoruz korkumuzdan mı bilmiyorum ama hep susuyoruz. Yazık bize.

Kesinlikle söyleyin. Şimdi bile arayabilirsiniz. Iki dakikanizi almaz. Yarın bir gün kötü bir haberini alırsınız, o zaman bu şansınız olmaz. Kim olduğunuzu bilmek zorunda değil polis. Esinize de söylemeyin bişey olmaz

şu an elinizde bir delil de yok ama. Söyleseniz de çok anlamlı olur mu, sizden başka komşular da şahitlik eder mi mesela.
Bence adamın durumuna göre karar verin, madem bu zamana kadar bir şey yapmadınız az daha bekleyin. Adam taburcu olursa da o kadınla yaşamaya bırakmamak için şikayet edersiniz. Varsa adamın ailesi ilgilensin diye yoksa da sürekli hastanede bakımı olsun diye.
Aksi durum olursa da kimliğinizin ortaya çıkması gerekebilir, ifadeniz alınabilir. Yasal süreci bilmiyorum ama.

Vicdanına neler oluyor bu insanların aklım almıyor. O çaresiz adama eziyet edilirken nasıl durabilirsiniz? Bence bir dk bile kaybetmeden alo 183 ü arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…