Vicdan azabı !!!

Hala söyleyebilirsin ama senin söyleyeceğini sanmıyorum.
Senin benimle alip veremediğin ne ? Bir problemin mi var boşa uğraşma banlama sebebim sen olamazsin git başkasına çat .

Ben senin içerik uydurup uydurup buraya konu açtığını düşünüyorum .
o zaman göz ardi et butonunu kullanmalisin okuma zorunluluğun yok okuma o zaman
Kıymetli zamanini boşa harcama

Hanımlar sakin olur musunuz lütfen?

Okurken içim yandı insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar, o ailenin ulaşabileceğiniz yakını filan var mı ya da diğer komşular da durumun farkında mı bence tek başınıza hareket etmeyin ama adamcağız için birşeyler yapmanız şart, rabbim yardımcısı olsun size de kurtarabilmeniz için fırsat versin inşallah

Adam hasta, zamanında ne kadar kötülük yapmış olursa olsun hasta birine kötü davranılmaz, kendini öldür denmez bunu diyebilen insanın iyi bir insan olduğundan şüphe ederim

Şikayet biryana dursun.O apartmanı ayağa kaldırır o kadınında saçını başınıda yolardım yemin ederim..

Adam hasta, zamanında ne kadar kötülük yapmış olursa olsun hasta birine kötü davranılmaz, kendini öldür denmez bunu diyebilen insanın iyi bir insan olduğundan şüphe ederim
o zaman ben sizin gözünüzde kötü bir insanım
mesela bi adam küçücük çocukları kemerle dövsün, hatta taciz etsin, hasta diye iyi davranayım, hayır davranamam
ha ama ben kendimi biliyorum, ben çok iyi kalpli bir insanım

çok geç değil tekrar sınavlara girip bu hayal gücüne uygun bir bölümde okuyup çok iyi senarist olabilirsin. Konuların hiç inandırıcı gelmiyor bana. sürekli konu açıp gerçek sorunları olan insanların hakkına girme!!!!

Zalime karsi gelemezsen, zulmünu duyur demişler.

Zulme sustun ve Allah katında sen de eşinde sustugunuz için suclusunuz!

Aaaaa yalan mı?

Hala şikayet edebilirsiniz. Kaymakamlığa gidin ve durumu bildirin. Yazık

Soayal hizm. Sikayet edebilirsiniz(183).isminiz verilmiyor.sizin isminizi aliyorlar ama karsi tarafa asla bildirilmiyor

Bir gün kendi hakkını arayamayacak halde olmak herkesin başına gelebilir... Ve hayatımda kendime pusula ettiğim söz"haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" sözüdür...bana göre şahit olduğu zulme karşı sessiz kalanlar zulmü yapanlardan daha sucludur., Çünkü zalimleri cesaretlendiren onların sessizliğidir..

Allah bılır bırde devletten bakım parası alıyordur...devlet bakardı ..keşke uyarsaydınız..yazıkd egilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…