- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.938
- 683
- Konu Sahibi kendimidurduracakdegilim
-
cevap vermeyin hiçbir şeyine. engellemeyin de ama azıtabilir. ama cevap vermeyin.Haklısınız çok saçma. Bir puzzle gibi düşünün zamanla parçalar birleşecek o zaman anlayacaksınız, her sey için geçmiş olsa da filan dedi. Ortamda duzgun biriydi inanin. Beni görüşmeye ikna etmek icin uyduruyor değil mi? Esrarengiz halleri sevmem dedim.
Peki öyle olayım nasıl olsa anliycaksiniz oldu cevabı
Ciddi misiniz o kadar var mıdır? nişanlıma yazdığımı söyledim ama yazdıklarını söylemedim. Canını sıkmamak için onunnişanlınıza bahsettiniz madem güncel durumdan da haberdar edin. biber gazı veya muadili bir savunma aracı olmadan da sokağa çıkmayın. ağır ruh hastası bu adam.
Ciddi misiniz o kadar var mıdır? nişanlıma yazdığımı söyledim ama yazdıklarını söylemedim. Canını sıkmamak için onun
"Madem görüşmüyoruz benimle mezara gitsin bu da sizin ödeyeceğiniz bedel olsun. Haberiniz er ya da geç olacaktır o zaman anlarsınız"Vicdan azabından ölüyorum sorma deseydiniz. Manyak mı ne? Salla gitsin
cok güldüm var olun :) insan bir kendinden şüphe duyuyor . Evet gayet sıradan tanışmaya yönelik mesajlasmalar, hafif flortlesmeler vardı o kadar. Ama 5 ay aynı ortamdaydık flört öncesi. Neyi kastettiğini bile asla söylemiyor herhalde hayatımda biri olmasa görüşürdüm çatlamamak için:)anlattıklarınızı siz yaşadınız, bu kadar dramatize edilecek bi on gün yaşayabileceğinizi sanmıyorum yani. adam kafada ne kurduysa bambaşka alemlerde yaşıyor.
bu arada bu lafları kaydedeyim ben, korkutmak istediğim biri var onda kullanırım :)
Psikopat resmen git at kendini bi yerden diyecen olmayacak. Güya tehdit ediyor kendimi öldürcem diye"Madem görüşmüyoruz benimle mezara gitsin bu da sizin ödeyeceğiniz bedel olsun. Haberiniz er ya da geç olacaktır o zaman anlarsınız"
attığı mesaja baksanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?