Vicdan

Nekadar naıfsın :)) bu yazıda bıle kin yok sadece hakkım helal degıl pisman olmuslardır umarım dıyosun :)

Malesef içimde hala o cocuk var. Ben sadece haksızlıgı kaldıramıyorum, kımseye durduk yere karısmam ama bırı durduk yere satasırsa , nekadar sonradan vıcdan yapsamda o an öfkemi kontrol edemem. Ortada gercekten büyük haksızlık varsa

Ohh eline sağlık mis

Simdi kac yasinizdasiniz bilmiyorum ama bende 8-9 yaslarindayken dukkanimizdan eve yuruyodum annemlere haber vermek icin. Iki sokak ote mahalleden Iki erkek kardes beni tutup dovup, tukurmuslerdi bana. Bide dugune gidicektir pek guzel giyimisim falan. Eve gittim tabi agla zirla. Ablamla yas farkim coktur. Tuttu kolumdan, gordu cocuklari kosa kosa anca kucuk olani yakaladi desenki daha 7 yasinda. Tuttu kollarini vur dedi bana. Cocugu oyle bir dovdumki sorma, Buyugunude bizim dukkanin onunde gorup tokatlamistim. ondan sonra o prenses kizdan eser kalmadi oldummu sana terminator, lise zamanimi anlatmayim bile. Universitede duzeldim biraz simdi damarima basinca terminatore bagliyorum

Kaşınmış biraz, sende kaşımışsın, o seni sözel taciz etmiş, sen de fiziksel, ödeşmişsiniz. Belki ders alıp kimseye bulaşmayacağını da öğrenmiştir. Eline sağlık diyorum.

Valla helal ablaya kardeslık böyle bisi işte :) senınde elıne saglık. Suan 24 yasındayım

ay korkunç, tam çizgi filmlerdeki gibi olmuştur şimdi aklıma geldi de defalarca kafasını sokup çıkarman çalılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…