vicdan:(

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
kızlar merhaba eşimle boşanma arifesindeyiz daha önce konuyu açmıştım...eşimle altınları bozdurup benim üzerime pazarlarda kullansın diye araba aldık eşime kredi verilmediği için arabaya krediyi ben çektim arabada benim üzerime oldu şimdi eşimle boşanma evresinde olduğumuz için arabanın sigortasınıda yaptırmadığından aldım kızlar inanırmısınız babam eşimin ailesini aradı çocukların durumu kötü diye gram ilgilenmediler ses yok(acaba eşimin madde kullandığını biliyorlarmı)babamda bu sorumsuzluğa çok kızdı arabayı aldık pazarlara çıkamıyor köyüne gitmiş geziyormuş hiç bişi umrunda diğil babam oturalım diye ev verdi araba alırken yardım etti ben çok vıdı vıdı ediyormuşum kızlar sizinde eşiniz size birikim konusunda yardım etmezse gelecek kaygınız olursa eşine izah etmezmısınız ama benim adım paragöze çıktı malum pazarcılıkta biyere kadar pazar yerleride yoktu kışın işe çıkmazdı faturaları ben öderdim pazarda mal satmak için giyim alırdı destek çıkardım dukkan açma planımız vardı eltimle,bi arkadaşı vardı onu koyucaktı dükkana.. eşim ailesiyle arama set çekmedi kaynanam tartışmalarda çoook ağır hakaretler ediyordu ve bişi olmamış gibi davranmasına şok olurdum dertliyim kendimi değersiz hissediyorum ne eltim nede görümcem aradı eşime yazıklar olsun mücadele vererek evlendim ama değer bilmedi kızlar eşimin madde kullanmasından dolayı hareketlerinde tutarsızlık vardı ee tabiki bide dayak eve geç geldiğinde alkollu kafasıda yerinde olmazdı uyuşarak gelirdi kızlar o maddeler insanların ruh halini çok değiştiriyor eşim acaba yaptıklarının ve kaybettiklerinin farkındamı 2 hafta oldu aramadı kavgalarımızdan sonra hep ben arardım çok sevdiğim için ama artık arayamam kadınlık gururum var istediği herşeyi yaptım toplumuna girdiğimde kafamı kapatırdım şimdi adıyamana gitmiş tövbe etmeye keşke evliyken gitseydi neyse benden sonrakine gül gibi bakar ailesi bulur ona.....babamın dediği kızım bu adamdan koca olmaz ayrıca aileme bu evlilik için karşı geldiğim halde yanımdalar...kızlar arabanın bu zamana kadar ödenen taksitlerini ve altınların yarısını istiyor arabayı alma konusunda vicdan azabı çekiyorum ekmeğiyle oynadımmı diye??sizce??

neden ekmeğiyle oynayasın... bir sürü emeğin var..sürekli destek çıkmışsın.. bence vicdanın rahat olsun... Allah hakkında hayırlısını versin..

Hayırr vıcdan yapacagın bır durum yokk ...

Sen yeterınce destek olmussun ona bırak o da sana kalsınn ...

Artık arayamam.. Kadınlık gururum var... yazmışsınız...
İçinizden aramak geliyor hala.. Üstelik konu sonunda ki cümle vurucu.. Adam hala talepkar...
Kurtulmuşsunuz ne güzel... İnşallah başka hayırlı kapılar çıksın önünüze... Mutlu olun bundan sonra...
Eşinizin talepleri içinde;
Siz karşılık olarak ona verdiğiniz emekleri ve seneleri isteyin ondan... Verebiliyorsa siz de taleplerini yerine getirin bence...

sen kadınsın geleceğini garanti altına almalısın.hiç vicdan azabı çekme .verirsen altınları paraları bir yıla kalmadan bulduğu yeni eşiyle çatır çatır yer onları asıl o zaman kahrolursun.o erkek başının çaresine baksın.bir dahaki sefere AİLENİ DİNLE MUTLAKA.Allah yardımcın olsun bitanem.

araba evlendikten sonra alındı değilmi,doğrumu anladım,eğer öyleyse boşandıktan sonra mahkeme zaten evlendikten sonra alınan malları yarı yarıya paylaştırır yani otomatikmen arabanın yarısı eşinizin,sizin üzerinize olması birşey değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…