vicdanen çok kötü hissediyorum :((

Birlikte olmamissin , seni bukadar pisman etiren nedir.
Ayrica israr etti demissin , o israr etse kendini balkondan atacakmissin.
Ya arkasinda duracaksin ,ileriiyi dusunerek yada yapmicaksin.
Kendin icin yapma ...

Birlikte olmamissin , seni bukadar pisman etiren nedir.
Ayrica israr etti demissin , o israr etse kendini balkondan atacakmissin.
Ya arkasinda duracaksin ,ileriiyi dusunerek yada yapmicaksin.
Kendin icin yapma ...

haklısın bu pişmanlıktan sonra yapmıyorum zaten...

Simdiki aklim olsa hayatta yapmazdim iste cahillik her gun tovbe ediyorum elimden baska birsey gelmiyo

insan bi kişiyle olmalıymış erkek içinde kız içinde aynısı geçerli. benim pişmanlığım şu an ki sevgilimden ayrılsam olur. dinen de zaten günah olduğu belirtilmiş.
Dinen sadece sevismek haram degil ona bakarsan gozun bile zinasi var.dini boyutunu dusunuyosan zaten bastan sevgili olmaman lazim

Cinsellik yaşamak ancak bu kadar pişman ettirebilir birini. Ama sen cinsellik yaşamadık demişsin yanlismi okudum

Cinsellik yaşamak ancak bu kadar pişman ettirebilir birini. Ama sen cinsellik yaşamadık demişsin yanlismi okudum

birliktelik olmadı. çok ileri giden durumda olmadı. ama yaşadığım kadarı da pişman olmama yetti de arttı bile...

Öncelikle eğer bunu hata olarak görüyorsan hatanın ikinizde de eşit olduğunu anla.Kendini rahatlatmak için,ben yaptım ama o da ısrar etti diye düşünme.Sonrası için konuşursak senin ahlak anlayışına göre yanlışsa bir daha yapmazsın olur biter.

Eger evlenmiyceksen hic bir erkege eski mevzularini anlatma direkman onun gozunde baska yerlere tasinirsin ayni seyleribtekrar tekrar yasarsin ondan dolayi guclu ol ve erkeklere guvenme onceni bilip daha cok uzerler

Dinen sadece sevismek haram degil ona bakarsan gozun bile zinasi var.dini boyutunu dusunuyosan zaten bastan sevgili olmaman lazim

evet biliyorum sevgilide olmamak lazım dinimizce. evlenicem bu insanla dedim 2. ilişkimde hani niyetim o yöndeydi.. ama dinimize göre yaşamak en doğrusuymuş

En güzeli evlendiğinde yaşamak herseyi..
Evliliğin daha bir anlamı oluyor o zaman

yok birdaha yapmıcam inşallahhh...

Eger evlenmiyceksen hic bir erkege eski mevzularini anlatma direkman onun gozunde baska yerlere tasinirsin ayni seyleribtekrar tekrar yasarsin ondan dolayi guclu ol ve erkeklere guvenme onceni bilip daha cok uzerler

evet bnde anlatıp anlatmama konusunda tereddutluyum. illaki yuzune vuruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…