vicdanen çok kötü hissediyorum :((

Pelincim bilemicem dini boyutunu düşünüp mü üzülüyorsun yoksa toplum baskısından mı böyle düşünüyorsun. Ki ben ikincisinin daha ağır bastıgına inanıyorum. Ama senin vücudun üzerinde tek söz sahibi sensin. Lütfen bunu unutma. Bundan sonra istemezsin yaşamazsın istersin yaşarsın ama lütfen bu senin kararın olsun ve kimseye ama kimseye seni yargılama hakkı verme.

ikisinide dusunuyorum. iki acidan da pismanim hem gunah boyutu var hemde insan evlencegi kisiyle yasamaliymis herseyi. bu saatten sonra yasamayi dusunmuyorum...

kesinlikle saygi durmak zorunda. evet pisman oldum evlenmeden once yasadigim icin cok ama cok pismanim. ayrilirda baskasiyla evlenirsem gercekten bu konu bi omur hirpalicak beni. gunumuzde herkes cok basite indirgiyo ama bi insanin tek sevgilisi olmali o da evlencegi insan olmaki herseyi de onla yasamali kiz icinde erkek icinde oyle olmali....

Bence yanlis yapmamissin sevdin ve istedin ki birlikte oldun kimse seni zorlamadi.dogruysa senin dogrun yanlissa da senin yanlisin.ben evlenmeden birlikte oldum kocamla ama sansliymisim.baskalarina gore dogru olmayabilir tabi.7 yildir birlikteyiz ve 3 senelik evliyiz.19 aylik bi oglumuz da var.ama dedigim gibi herkes benim kadar sansli olamayabiliyor.

ben birliktelik yasamadim ama yasadigim kadarini da evlendikten sonra yasasaymisim keske. siz sansliymissiniz ilk sevgilinizle herseyi yasadiginiz insanla evlenmissiniz ne güzel :)

Biliyor musun bende seni cok iyi anliyorum ayrildik biz de senin gibiyim ilerisi hic olmadi ama pişman olduğum şeyler oldu şuan ondan tiksiniyorum

Biliyor musun bende seni cok iyi anliyorum ayrildik biz de senin gibiyim ilerisi hic olmadi ama pişman olduğum şeyler oldu şuan ondan tiksiniyorum

bununla yasiycak olmak cok kotu biz ayrilmadik ama ayrilma tehlikesi atlattik. ayrilip hayatimda baskasi olursa ve sorarsa ne derim diye dusunuyorum. anlatmak mi yoksa gecistirmek mi lazim dogru olan ne tam olarak
karar vermis degilimm...

bununla yasiycak olmak cok kotu biz ayrilmadik ama ayrilma tehlikesi atlattik. ayrilip hayatimda baskasi olursa ve sorarsa ne derim diye dusunuyorum. anlatmak mi yoksa gecistirmek mi lazim dogru olan ne tam olarak
karar vermis degilimm...
Ben anlatamam yapamam dusunuyorum Allah ortaya cikmasini istemezse eger o ve benden baskasida bilmiyor insallah cikmaz ortaya ben cok tovbe ediyorum ve bir daha yapmamaya kararliyim evlenecegiz dedi mayasi yalan uzerineymis cok sey atlattim 3 senem zehir oldu cok sevmistim ama hic sevilmedim

bende detaya inmeden söylerim diye düşünüyorum. detayı kimse duymmak istemez sonuçta kimseye inanıp güvenmemk lazım bu devirde. aynı hataları bi daha yapmayalım canım

İnşaallah tatlim inşaallah Allah affetsin şeytana uydurmasin bir daha

Abartmayın bu kadar, kendinize de eziyet etmeyin.
Birlikte bile olmamışsınız. Sevdiğiniz adamla belirli birkaç şey yaşamışsınız, bir daha yaşamamaya karar vermişsiniz, bu kadar. Kafaya takıp kendinize eziyet ediyorsunuz sadece.

Biraz kafani dagit bence. Bunlara takilirsan mutlu olamazsin zaten ayrilirsin. Yasamak istemiyosan sinirlarini iyi ciz. Yok istiyorsan da bunu isteyerek yap ve yaptigindan mutlu ol pismanlik duyma. Bundan sonra hayatina girecek insanlara da anlatilmaz bunlar. Senden once sevgilim oldu canim bi opustuk bi opustuk mu dicen. Sonucta herkes senin onceki sevgilinle az cok biseyler yasadigini bilecektir. Ama bunlar iliskide konusulmaz. Erkek de kadin da bunlari duymaktan hoslanmaz. Ayrica karakterli erkek gecmis hakkinda soru sormaz.

insan bi kişiyle olmalıymış erkek içinde kız içinde aynısı geçerli. benim pişmanlığım şu an ki sevgilimden ayrılsam olur. dinen de zaten günah olduğu belirtilmiş.

Dinen gunah oldugunu dusunuyosan eger sen bu adamla evlenince gunahlarin silinmiyor.

evet takılı kalıncada elden bişey gelmiyor sonuçta. bu saatten sonra önemli olan bir daha yaşamamak bazı şeyleri.... o kadar detay verilmez tabi. kimse duymak istemez öyle şeyleri bende aynı fikirdeyim..

Dinen gunah oldugunu dusunuyosan eger sen bu adamla evlenince gunahlarin silinmiyor.

sevgilimde niyet önemli sonuçta evlencem dediğin insanla bişeyler yaşayıp evlendiysen günahların siliniyormuş dedi. hocaya sormuş. ama bence dediğiniz mantıken doğru günahsa yaşama sabret evlenen kadar en iyisi...

"evlenme vaadiyle kandırılan cahil kız" temalı samanyolu tv filminden fırlamış bir cümle yazmışsınız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…