Vicdanım hiç rahat değil pislik gibi hissediyorum

Adı üstünde "geçmiş" ve bundan kimseye bahsetmek zorunda değilsiniz, ola ki bi yerden duydu, bu ona sadakatsizlik yaptığınız anlamına gelmez sonuçta.. Ondan önceki hayatınız onu ilgilendirmez (bugünü etkilemediği sürece).. O yüzden fazla takılmayın bence bu duruma ve bu kadar iyi giden bi ilişkinize sahip çıkın..

Öyle mi diyorsunuz. Yaptıklarım çok mu utanç verici hazmedilmez mi
Yoo utanç verici değil size öyle hissettirse de. Gençliğinde hata yapmayan yok. Bundan sonra erkek arkadaşınız olmasa da nasıl ilişkiler kurmanız gerektiğini öğrenmişsiniz.
Cinsellik yaşamak zaten utanılması gereken bir durum değil ama siz kısa aralıklarla çapkınlık yaptığınız için utandınız sanırım.

Bilmesi gerekir mi bunları gerek var mı ? Bize zarar verir bu bilgi diye korkuyorum

Evet çok çapkın biriyim ilişkim olmadığında o yüzden düzenli bir ilişkim olmalı benim. Yoksa böyle şeyler oluyor işte. Bir müddet sonra unutulur mu acaba tamamen.

Bilmesi gerekir mi bunları gerek var mı ? Bize zarar verir bu bilgi diye korkuyorum
Ben sizin yerinizde olsam kendiliğimden durduk yere bahsetmezdim, bana göre bilmesi gereken bi şey değil.. Özellikle sorarsada dürüstce söylerdim ama kendimi suçlu olarak yansıtmazdın..

Aldatmadınız etmediniz, neyin vicdanını yapıyorsunuz? Büyütmeyin bence :)

Ay nesine eminsin? Sanki başındamıydın.
Erkeklerin klasik lafları.
Ne yaşadıysan yaşadın geçmişte kaldı.

Napcaksin cinsel geçmişi olmayan adamı acaba ya

Kendisi çok dindar, dini hassasiyetleri olan biri değilse kesinlikle lafını etmezdim. Oldu veya olmadı demezdim. Ona ne.
Dini anlamda çok hassassa, kriterlerini baştan belirtmişse ve kendisi bakirse (hiçbir şey yaşamadığından nasıl bu kadar eminsiniz anlamadım) sırf kritere sahip olma hakkına saygı duyduğum için söylerdim. Kendimle alakalı olmazdı bu.

Çok şey itiraf ettim geçmişimle ilgili bu son diye diye. Ağlaya ağlaya anlattığım şeyler oldu.
Ne yaptınız ki bu kadar ağlayacak? Öpüştünüz diye mi? Kendinizi küçük düşürmüşsünüz kusura bakmayın. Siz kendiniz bu kadar ezilip büzülürseniz zaten ezerler.

Evet çok çapkın biriyim ilişkim olmadığında o yüzden düzenli bir ilişkim olmalı benim. Yoksa böyle şeyler oluyor işte. Bir müddet sonra unutulur mu acaba tamamen.
İlişkiniz olmadığında yaptığınız şeyler utanmanıza yol açıyor diye düşünüyorsunuz hatta daha önce öpüştüğünüz biri “Aa benle öpüştü ama şimdi bunla beraber” diyerek erkek arkadaşınıza acıdığını düşünüyorsunuz.
Sanki o kişilerin sevgilisi hiç öpülmemiş biri olacakmış gibi.
Bana düşünceleriniz de davranışlarınız da çarpık geldi.
Şu an sevgilinizin geçmişinin mükemmel olduğunu düşünüyorsunuz-belki o da çarpık bir düşüncedir- ve ben nasıl yaptım bunları ya duyarsa diyorsunuz.
Ama sevgilinizden ayrılsanız yine geleceği düşünmeden aynı şekilde devam ederim diyorsunuz.
Ha bence flört etmek yanlış değil ama siz sonradan pişman oluyorsunuz ya ondan dedim.
Hiç değişmeden devam edeceksiniz belli.
Anladıklarımı yazdım ve bana çok mantıksız geldi.
Çok erkek kafası ile düşünüyorsunuz.
Size bınu düşündüren erkek arkadaşınızın ben çok dikkatliyim düşünceleri mi yoksa bastırılmış yetiştirilme tarzınız mı bilmiyorum.
Ama bu kişi doğru değilse bile,ki bence değil, bir sonraki doğruyu bulduğunuzda yine aynı hisleri yaşayacaksınız.
Ya da sizin tabirinizle geçmişi sizden kirli birini bulursanız içiniz rahat eder belki.
Diğer türlü yine dertler derya,geceler uykusuz.
Bir kadının öpüştüm,akşam içmeye gittim sevgilime acırlar ühü diye düşünmesi hiç normal değil ya.
Ağlayarak ne anlattınız bilmiyorum ama öpüşmekten ilerisidir ama aynı işyerinden olunca öpüşmek daha kötü geliyor size,yok artık.
Bence bu düşünceler,bu erkek arkadaşa inanmışlık nerden geliyor onu çözmeye çalışın.
Konunuz erkek arkadaşım duyarsa,ah zavallı,değil bu konuda gerçekten.
Baksanız gece bunları düşünen sizsiniz kim ah zavallı konumunda.
Kim ahh aynı işyeri, ahh öpüşme diye düşünüyor.
Cidden sanki birisi gelmiş size erkek gibi düşünmeyi öğretmiş ama kadın olduğunuz için düşünceler size uymamış ve hareketlerinize yansımış ama sonrasında düzgün bir şey yaşadığınızı düşününce erkek kafası baskın gelmiş gibi bir durumunuz var.
Normalde bu kadar uzun yazmam ama başka genç kadınlarımız okursa aynı şeyi yaşamasın diye söyleyeceklerimi yüzde yetmiş azaltarak yazdım.
Normalde sizin anlattığınız durumun tersi ve fazlası olur genelde ve erkek hiç suçlu hissetmez.
Sizinki nedir yani erkek arkadaşınıza yine erkek olanlar acırmış!!!

1. O dusundugunuz kadar masum olmayabilir. Ask gozunuzu kor etmis olabilir.

2. Sakin karsisinda yasadiklariniz yuzunden ezlip bukulmeyin. Dik durun. Yasadiklarinizin arkadasinda durun. Sayet oyle yapmazsaniz onun bilincaltina da ben sucluyum mesaji verirsiniz. Adamin negatif dusunesi yoksa bile negatif dusunmeye baslar ister istemez.

16 Kasım 2023 konunuz

21 Kasım 2023 konunuz

İlişkilerinizde ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir. Yalnız eski konularınızda yazdıklarınızla çelişiyorsunuz şu anda.

HPV olup olmadığınıza dair test yaptırdınız mı ?

Oyle bir vicdan yapmis ki tamamen denial modda ya da o cevreden biri degildir sevistigi.

Nasıl bu kadar eminsiniz sevgilinizin geçmişinden? Ayrıca sizi seven sizi olduğu gibi kabul edendir. Bence kendiniz anlatın çünkü başkalarından neyi ne kadar duyacağı belli olmaz. Bazı insanlar yapmadığını bile yaptım diye anlatır, duymadığını duydum diye söyler. O yüzden kendiniz anlatın hayat sizin ve yaşadıklarıniz ondan önce yaptıklarıniz onu zaten bağlamaz. Seven insan karşındakini geçmişine göre yargilamaz.

Bekarken ettiğiniz flörtlerinizden niye utanıyorsunuz anlamıyorum? Bekar,genç kadınken yaptığınız flörtler yüzünden suçluluk hissetmenize hiç gerek yok, kimse bu konuda hesap da soramaz adı üstünde geçmiş gitmiş. Hiçbir erkek geçmişte yaşadığı flört ve ilişkilerden utanmıyor bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum? Siz kendinizi bu kadar ezer ve suçlarsanız millet size neler neler yapar? "Ben bekar,genç,çalışan bir kadınım geçmişte ettiğim flörtler kimseyi ilgilendirmez. Adı üstünde flört. Bu dönemde flörtü olmayan mı var? Ortaokul çocuklarının bile var diyip geçin" işte. Ayrıca hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir bunu da sakın unutmayın. Siz kendinize kara çalıyorsunuz ama karşı taraf ne kadar beyaz bundan asla emin olamazsınız

adamla yaşadığın ilişki süresinde adama bi sadakatsizlik etmediysen problem yok
hayatında kimse yokken , kimseye sadakat borcunun olmadığı dönemlerde birileriyle görüşmek, yemek yemek, içmek, flörtleşmek, eğlenmek, öpüşmek, sevişmek gayet normal şeyler
yetişkin insansın sonuçta
o da yapsaymış, yapmamayı tercih etmiş. bu onunla alakalı bi durum ?
kimsenin geçmişi de kimseyi ilgilendirmez
benim geçmişinde flört sevgili listesi çok kabarık sevgililerim de oldu
benden önce hayatına tek tük insan girmiş sevgililerim de oldu
ne çok olana takıldım ne de az olana
çünkü ben sadece benimleyken nasıl ona bakıyorum . benden öncesi ve sonrası pek ilgilendirmiyor
bazı kırmızı çizgilerim var eğer geçmişinde onları yapmamışsa problem yok (detay vermeyeyim buraya), geçmiş sonuçta der geçerim
sana da tavsiye ederim hem kendin hem de karşındaki için

Ayrılmalı mıyım ona haksızlık mı bu

Ne alaka ya geçmişin de o mu vardı rahatsız oluyorsa bıraksın ayrıca herkesin geçmişinde birileri var yani. Olgun olun biraz. Biraz çapkın birisin belli ki kdkdkdkdkd

Neden sen hormonlara sahip değil misin? Pislik gibi demek gerçekten çok aşağılayıcı hoş değil kendine biraz saygın olsun kendi tercihindi! Erkekler de hiç böyle olay yok hatta kendileri pavyondan çıkmaz ama bakire arar

Öfff yıl bilmem kaç hala aynı konular. Ben ne yaptım nasıl yaptım ne yapmışsınız Allah aşkına. Siz böyle kendinizi saçma bir şekilde pislik gibi hissederseniz ona göre de muamele görürsünüz.

Yaa siz neden kendinizi kötü hissediyorsunuz ki? Onu aldattiniz mi hayir! Eee o zaman?
Simdi ben de o zaman her hayatima giren erkegin gecmis defterlerini açıp detay sorayim sonra da sen pisliksin diyip ayrilayim olacak is mi?
Erkeklerin yemedigi halt kalmaz ama kadinlar kabul.etmeli errrrkkekkktir kadin yapti mi o... damgasi yer ne bu yaa
Kimseye bir sey soylemeyin siz de yasadiklarinizi once kendiniz kabul.edin ve bunun arkasinda durun siz eziklendikce o daha cok suclar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…