- 19 Ekim 2022
- 2.095
- 5.680
- 88
- 29
Adı üstünde "geçmiş" ve bundan kimseye bahsetmek zorunda değilsiniz, ola ki bi yerden duydu, bu ona sadakatsizlik yaptığınız anlamına gelmez sonuçta.. Ondan önceki hayatınız onu ilgilendirmez (bugünü etkilemediği sürece).. O yüzden fazla takılmayın bence bu duruma ve bu kadar iyi giden bi ilişkinize sahip çıkın..Şu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Yoo utanç verici değil size öyle hissettirse de. Gençliğinde hata yapmayan yok. Bundan sonra erkek arkadaşınız olmasa da nasıl ilişkiler kurmanız gerektiğini öğrenmişsiniz.Öyle mi diyorsunuz. Yaptıklarım çok mu utanç verici hazmedilmez mi
Bilmesi gerekir mi bunları gerek var mı ? Bize zarar verir bu bilgi diye korkuyorumAdı üstünde "geçmiş" ve bundan kimseye bahsetmek zorunda değilsiniz, ola ki bi yerden duydu, bu ona sadakatsizlik yaptığınız anlamına gelmez sonuçta.. Ondan önceki hayatınız onu ilgilendirmez (bugünü etkilemediği sürece).. O yüzden fazla takılmayın bence bu duruma ve bu kadar iyi giden bi ilişkinize sahip çıkın..
Evet çok çapkın biriyim ilişkim olmadığında o yüzden düzenli bir ilişkim olmalı benim. Yoksa böyle şeyler oluyor işte. Bir müddet sonra unutulur mu acaba tamamen.Yoo utanç verici değil size öyle hissettirse de. Gençliğinde hata yapmayan yok. Bundan sonra erkek arkadaşınız olmasa da nasıl ilişkiler kurmanız gerektiğini öğrenmişsiniz.
Cinsellik yaşamak zaten utanılması gereken bir durum değil ama siz kısa aralıklarla çapkınlık yaptığınız için utandınız sanırım.
Ben sizin yerinizde olsam kendiliğimden durduk yere bahsetmezdim, bana göre bilmesi gereken bi şey değil.. Özellikle sorarsada dürüstce söylerdim ama kendimi suçlu olarak yansıtmazdın..Bilmesi gerekir mi bunları gerek var mı ? Bize zarar verir bu bilgi diye korkuyorum
Şu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Napcaksin cinsel geçmişi olmayan adamı acaba yaŞu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Ne yaptınız ki bu kadar ağlayacak? Öpüştünüz diye mi? Kendinizi küçük düşürmüşsünüz kusura bakmayın. Siz kendiniz bu kadar ezilip büzülürseniz zaten ezerler.Çok şey itiraf ettim geçmişimle ilgili bu son diye diye. Ağlaya ağlaya anlattığım şeyler oldu.
İlişkiniz olmadığında yaptığınız şeyler utanmanıza yol açıyor diye düşünüyorsunuz hatta daha önce öpüştüğünüz biri “Aa benle öpüştü ama şimdi bunla beraber” diyerek erkek arkadaşınıza acıdığını düşünüyorsunuz.Evet çok çapkın biriyim ilişkim olmadığında o yüzden düzenli bir ilişkim olmalı benim. Yoksa böyle şeyler oluyor işte. Bir müddet sonra unutulur mu acaba tamamen.
Benim aylar önce bir sevgilim vardı sevişmiştik ama birleşme yaşamadık. Vahinamda o dönemde beyaz bir şeyler çıkmaya başlamıştı ama ben önemsemedim mantar falandır diye düşünüyordum. Bu ara yeni bir sevgilim oldu. Sevişmeye başladık bir şey yaşanır diye o yaraları bir araştırim dedim. Hpv falan bir şeyler okudum. Ben ne yapacağım bilmiyorum. Hastanede çalışıyorum bir test yaptırınca herkes görür. Bu neyin nesi bilmiyorum korkuyorum ömür boyu bununla mı yaşicam. Yok mu çaresi gerçekten sevgilimle bir şey yaşarsam ona da mı bulaşacak bir şey diyin yardım edin çok ağlıyorum.
İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
İlişkilerinizde ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir. Yalnız eski konularınızda yazdıklarınızla çelişiyorsunuz şu anda.Nasıl denir ki bu kayda değer bir şey olmadığı halde gözünde büyütecek bu durumu. Birilerinden de şimdiye kadar duymadıysa daha da duymaz gibi ama benim canımı sıkan şey o çocuklar ona üzülerek bakıyor mudur acaba? Ama kimseyle yatıp kalkmadım bir öpüşme bir flört durumu var sadece. Bir de rahat rahat takılmalarım.
Oyle bir vicdan yapmis ki tamamen denial modda
Nasıl bu kadar eminsiniz sevgilinizin geçmişinden? Ayrıca sizi seven sizi olduğu gibi kabul edendir. Bence kendiniz anlatın çünkü başkalarından neyi ne kadar duyacağı belli olmaz. Bazı insanlar yapmadığını bile yaptım diye anlatır, duymadığını duydum diye söyler. O yüzden kendiniz anlatın hayat sizin ve yaşadıklarıniz ondan önce yaptıklarıniz onu zaten bağlamaz. Seven insan karşındakini geçmişine göre yargilamaz.Şu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Ayrılmalı mıyım ona haksızlık mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?