Yahu bir insanın öpüşmesi niye başka birine haksızlık olsun? Çok dert ediyorsa ayrılsın.Ayrılmalı mıyım ona haksızlık mı bu
Ay ne alaka bekar insansın flört edebilir takılabilirsin. Benim eşim bile geçmişimi sorun edemez didikleyemez ben de onunkini. Hayatlarımızda yoktuk. Bekar insan istediği gibi de takılır.Öyle mi diyorsunuz. Yaptıklarım çok mu utanç verici hazmedilmez mi
Bugün bunlar yüzünden ayrıl ama şimdiki altı aylık geçmişin yüzünden ilerideki sevgililerinden de ayrıl.Ayrılmalı mıyım ona haksızlık mı bu
Yatıp kalkmadım derken ?Nasıl denir ki bu kayda değer bir şey olmadığı halde gözünde büyütecek bu durumu. Birilerinden de şimdiye kadar duymadıysa daha da duymaz gibi ama benim canımı sıkan şey o çocuklar ona üzülerek bakıyor mudur acaba? Ama kimseyle yatıp kalkmadım bir öpüşme bir flört durumu var sadece. Bir de rahat rahat takılmalarım.
Abartmasanız mı? yani o geçmişinde bu şekilde yaşamayı tercih etti diye şimdi siz kendinizi masum hissetmemeniz saçmalık. geçmişini paylaşmak ve konuşmak zorunda değilsin.bu kafadan çık tut ki duydu zaten seni çok seven bir insansa böyle bir sebepten bırakmaz.azıcık değer verin kendinize yaŞu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Ondan önce olmuş..Şu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
Size soruyor mu geçmişinizi ? Eğer sorarsa flörtleştiğim insanlar oldu zamanında dersiniz ama en ince ayrıntısına kadar her şeyi de anlatmaya gerek yok sonuçta geçmişte kalmış bir olay önemli olan ondan sonraki olanlar şu an o insana karşı sadakatliyseniz problem yokŞu an güzel bir ilişkim var ve karşıma çıkan en mükemmel insan. Cinsel bir geçmişi sevişme vs olmamış şaşırtıcı ama buna eminim. Sadık bana,üzerime düşüyor çok da yakışıklı. 6 aydır beraberiz. Ama benim geçmşim onunki gibi değil ve o biraz önemsiyor bu durumu. Ben onunla tanışmadan önce başladığım iş yerinde aptal gibi erkeklerle takıldım. Aynı yerde çalışıyoruz büyük bir hastane. İçmeye çıktığımız arkadaşlarım oldu ama bir şey yaşanmıyordu sadece gülüp eğleniyorduk. Ama içmeye çıktığımız biriyle öpüştüm. Bir tane çocukla flörtkeştim küçük bir öpücük kondurmuştum ona da tek. Yani aslında yanlış bir şey hiç. yapmadım ama çok fazla erkek sayısı var.sevişmeli geçmişimden falan bahsetmedim. Şimdi ona çok aşığım sadakatsizlik bir an düşünmedim,gözümle bile yapmadım. Ama birinden bir şey duyacak diye ödüm kopuyor. Onun duyacağım bir hatası bile yok ama benim bir iki ayda aynı iş yerinde vakalarım var. Ne kadar aptalım ben anlamıyorum niye yaptım, neye güvendim. Bir şey de duyulmadı ama o kişilerle karşılaştığımda utanıyorum. Ya duyarsa diye korkuyorum. Beni seviyor vazgeçmez ama çok üzülür birilerinin benim hakkımda kötü düşündüğünü bilse. Sırf rahatlığımdan bunlar oldu. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?