- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
Sevgili olma ama onu tanı fikri aldatmakla eş değerdir !Ya git adamla sevgili demiyorum. Biri de akil fikir versin demiş. Ama gözünde buyutmeden önce ondan kaçmadan önce o kişiyi tanisin arkadaş olsun hemen öyle iki sevgili yap demedim. Tabiki 3 yillini biriyle gecirmissen aradaki bağ sadece ask değil. Baglilik arkadasliktir da ayni zamanda. Bu değerli birseydir.
Ayrıca karsina çoğu kez seni heycanlandiran. Hoşuna gidecek insanlar cikabilir bu duyguyu tat bence. Hoşlanma duygusunu. Begenmek güzeldir. Sevgi duymak . ama kontrollü olmak vefa bilmek önemli.
Benimde beğendiğim ilgi duyduğum insanlar olabiliyor ve bunu sevgiyle sevecenlikle karsiliyorum. Onlardaki güzel özellikleri takdir ederek yasiyorum ayy ne hoş Yaa bu özellik diyorum. Gönlüm hoş oluyor. Bunlar erkek arkadasimda bulunmayan özellikler olabiliyor.
Ama bunda hiçbirini erkek arkaddasimin yerine koymam . onu aldattip başka baskasinin elini tuttup gözlerine dalmiyorum
Demek istediğim biz kadınlar sevmeyi severiz ama bunu nasil tanimladigimiz önemli. Kendinle duygularinla barisarak neler hissettiginizi kabul edin.
Asik
Son düzenleme: