• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım hiç rahat değil

Sizden tek ricam yazdığım yorumun en başında ters bişey var mı bakar mısınız ?
Merak ettimde

Ben de ilk yorumunuzu okuduktan sonra konu sahibinin verdiği tepkiye şaşırdım, "Kız ne demişki böyle tepki vermiş" dedim kendi kendime... Konu sahibi yanlış anlamış sadece... Sizlik birşey değil yani, konu sahibi her an kötü bir şey diyecekler tedirginliğinden belkide böyle yanlış anlama moduna girdi...

Ya bu ne haklı çıkma çabası .

Yaşınız küçük herhalde . Özgüveninizi zedelemeyelim . Tamam hakllısınız diyeyim sizde huzur içinde yatıp uyuyun

Siz bendende küçüksünüz yaş olarak olmasa bile :34:..
Haklı olduğum için haklı çıkma çabam var. Belki o şekilde anlarsınız.. Hani bi ümit...
Sizde haksız olduğunuz için çabalıyorsunuz..
:ssz:

Hala bana sallıyorsunuz bakalım nereye kadar gidicek.
Neyse mune gelip banlar bi süre ikimizide .. :23::23:

Onu da tanı diyenleri hayretle okuyorum. Bi'kadın olarak başınıza gelse yerden yere vurursunuz adamları. Ama kendinize oldu mu onu da tanı:53:

-Benim gözümde- kalbin başkası için çarpıp, heyecanlandıysa sen o adamla tekrar görüşürsen ve sevgilinin başından sonuna hiç bir bilgisi olmazsa aldatmış sayılırsın. Neden dersen seni seven, güvenen bi'kalp var karşında...

Onu tanımak istersen -ki bunu içine sor dürüst bi'cevap ver kendine- direk bitir ilişkini.

Ayrıca o adam da düzgün olsa sevgilisi olan kıza yazmaz. Sanki bilmiyodu sevgilin olduğunu:19:
Çok haklısınız bi ilişki bu kadar hafife alınabilir mi ya ben öyle yorum yapan bayanları gördükçe hemcinslermden soguyorum valla bu ne ya aldatmak ne kadar da basite indirgenmiş Allah korusun böyle kadınlardan eşlerimizi nisanlilarimizi
Konu sahibine değil bu yorumum yanlış anlamayın lütfen

Son düzenleme:
Sevgili güneşş başlangıçtaki yorumumu okumuşsundur, seni eleştirenlere kızdım ve yardımcı olmaya çalıştım. Fakat sonrasında ortada hiçbir şey yokken bi arkadaşa sürekli "bir yaran var herhalde" diyerek aldatılmasını kast etmenize bel altı vurmak deniyor. Ki tamamen yanlış anladığınız görüşündeyim, ama yanlış anlamasaydınız bile yaptığınız çok yanlış bir şey. Çok itici gözüküyor buradan bakılınca. Adamın onu aldatması onun karaktersizliğini gösterir, kadının utanması gereken bir şey yok. Bu konudaki eleştirimi de yapayım gidip uyuyayım sonra:16:

Konunun başından beri nişanlın aynısını yapsaydı , erkekler bunu yapsaydı şerefsiz denirdi gibi ithamlar karşısında ağzımı açıp ayyy bana kötü laflar söylemeee diyecek değilim herhalde .
Kim haklı kim haksız ben bunu sorgulamıyorum . Hassas bir konu . Karşımda çok genç bir arkadaş var sanırım . O yüzden bu haklı çıkma çabası . Yaşının küçük olduğunu bilseydim bu tip bir polemiğe girmez tamam haklısın canım der kapatırdım .

Mutlu yarınlar diliyorum

Büyük ihtimal yanlış anlaşılma oldu:)

Öylede konu sahibeside şunu bi anlayabilse :ssz:

Sevgili güneşş başlangıçtaki yorumumu okumuşsundur, seni eleştirenlere kızdım ve yardımcı olmaya çalıştım. Fakat sonrasında ortada hiçbir şey yokken bi arkadaşa sürekli "bir yaran var herhalde" diyerek aldatılmasını kast etmenize bel altı vurmak deniyor. Ki tamamen yanlış anladığınız görüşündeyim, ama yanlış anlamasaydınız bile yaptığınız çok yanlış bir şey. Çok itici gözüküyor buradan bakılınca. Adamın onu aldatması onun karaktersizliğini gösterir, kadının utanması gereken bir şey yok. Bu konudaki eleştirimi de yapayım gidip uyuyayım sonra:16:

Bana geçmiş olsun diyordu da geçti gitti zaten sıra bence sevgilisinde olmaması lazım. :ssz:
Yanlış anlaşılma var cidden .
Beni burda bilen bilir hiç ters yorum yapmam.
İalhi adalet var kınamamda zaten ama konu sahibesi nasıl o kanıya vardıysa.

Ben de ilk yorumunuzu okuduktan sonra konu sahibinin verdiği tepkiye şaşırdım, "Kız ne demişki böyle tepki vermiş" dedim kendi kendime... Konu sahibi yanlış anlamış sadece... Sizlik birşey değil yani, konu sahibi her an kötü bir şey diyecekler tedirginliğinden belkide böyle yanlış anlama moduna girdi...

Bunuda dedim bunuda anlamadı valla ben açıklamlarımıda yaptımda konu sahibi kitlemiş kendini.

Aklınızda olması bile çok gereksiz.
Zaten o kişi düzgün olsa yazmazdı size,illaki biliyordur sevgilinizin olduğunu.
Haa bilmiyorsa bile sizin bir ikilemde kalmamanız gerekir yeterince seviyorsanız.
Bunu sorgulayın bence.

LG-P710 Tapatalk

Konunun başından beri nişanlın aynısını yapsaydı , erkekler bunu yapsaydı şerefsiz denirdi gibi ithamlar karşısında ağzımı açıp ayyy bana kötü laflar söylemeee diyecek değilim herhalde .
Kim haklı kim haksız ben bunu sorgulamıyorum . Hassas bir konu . Karşımda çok genç bir arkadaş var sanırım . O yüzden bu haklı çıkma çabası . Yaşının küçük olduğunu bilseydim bu tip bir polemiğe girmez tamam haklısın canım der kapatırdım .

Mutlu yarınlar diliyorum

Yuh diyorum ilk yazdığım yorumu gözününzle okuyun..
Konunun başından beri diyipte iftira atıyorsunuz.
Neyse herşey ortada..
Benim yaşım 19 ama en azından iftiranın iyi bişey olmadığını kendi inancıma görede günah olduğunun bilincindeyim..
Ben o kadar açıklama yaptım siz bunu anlamadınız.
Demek ki ergence yorumlar yapmıyorum k,i yaşımın büyük olduğunu düşündünüz...

Çok haklısınız bi ilişki bu kadar hafife alınabilir mi ya ben öyle yorum yapan bayanları gördükçe hemcinslermden soruyorum valla bu ne ya aldatmak ne kadar da basite indirgenmiş Allah korusun böyle kadınlardan eşlerimizi nisanlilarimizi
Konu sahibine değil bu yorumum yanlış anlamayın lütfen

Aldatmak da aldatılmak da bir insanın başına gelebilecek en kötü şey .
Bu yüzden o adamı bir daha görmedim . Kapının önünde olmasına rağmen arkadaşımın cüzdanını bile inmek yerine sepetle sarkıttım .
Bu yüzden fikir aldım sizlerden ne yapmalıyım diye .

Ben üniye yeni geldiğimde biri vardı çok ilgiliydi.
Sevgilimle ayrıl barış dönemlerdeydik.
Çok tartışırdık gidip ona anlatırdım.
Normal arkadaştı gözümde ama çok çok iyi biriydi.
Sonra sevgilimle barıştık onunla muhabbetim kesildi.
Zamanla öğrendim ki o çocuk benden hoşlanmış. Bi arkadaşım söylemişti.
Hemde baya bi hoşlantıymış.
Ama o arada aynı sınıftan 1 kıza daha ilgisi varmış.
1 kişiyi daha beğeniyormuş.
Yani 3 kişiymişiz..
Yuhh dedim.
O günden sonra hiç bi şekilde knouşmadım çocukla.
Çocuk eminim haberim olduğunu biliyodur.
Ama bidaha kolay kolayda muhabbet etmem.
Sevgilim varken ilgi duyuyormuş beni anlatıyormuş sınıftakilere falan..
Hoş değil.

----

Sınıfa geldiğim ilk zamanlarda bi çocuk vardı çok efendiydi..
Öyle böyle değil.
Sonra aramız iyi oldu bi baktım geçen her kız hakkında yorum yapıyor.
Göründüğü gibi değilmiş..

İnsanlar çok garip cidden :ssz:

İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
Yapıcı olmayı deneyip fikir verseydiniz keşke .

Kınamadım ki..
ALLAH biliyor..
Herkes göründüğ gibi değil diyorum..

Bu sitede herkes köşeye sıkışınca insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez diyo..
Fix cümle bu...
ALLAH biliyo kınamadım..

Kınamadan bahsediyorsunuz ya siz kimi kınadınız ????????????? :51:

Sizin oraya inmaniz bile onunla o kadar sohbet etmeniz hataydı sadece onun dışındada başka bişey düşünmedim ben...

Siz kimi kınadıysanız onunla konuşun bakalım o napmışşş :51::51: :ssz:

Köşeye sıkışmak gibi bir durum yok . Açıklayamayacağım bir şey de yok . Dost meclisi bildim çekincelerimi anlattım .
Aklınızdan geçeni anlayabiliyırum süslü cümlelerle farklılaştırmanın bir anlamı yok .
Ben kimi kınadım bilmiyorum bilsem size şunu şunu kınadım da başıma geldi diyebilirim .
Ama bir gün sizinde başınıza aynı şey gelirse en azından siz kimi kınadığınızı bilirsiniz .

Gelirse bile o kınadığımdan değil benimde imtihanım derim ;)
Kınayanada kınamadan ölmezsiniz diceğimi sanmıyorum ;)
Süslü bi cümle yok ortada siz çok hassassınız yanlış anlıyorsunuz.

Neyse inşALLAH doğru bi yol bulursunuz..
Bunuda yanlış anlamzsınız..
Umarımm... :51:

Hanımefendi amacınız ne bilmiyorum sanırım geçmişten kalma bi yaranız var . Geçmiş olsun . İnşallah hayatınıza giren diğer insanlar tarafından aynı muameleye maruz kalmazsınız .
İyi geceler

Aldatılmıştım yaradan kastın oysa o vardır sadece..
Hayatımdaki kişi bana benim ona yapmıcağım şeyi yapmazsa sorun yok..
Sizin alıngan olduğunuz bi gün o belli veya aklınız karışık bilemem artık.
Bu alınganlıkla daha çok uğraşırsınız söyliyeyim.
Benimle laf dalaşına girmeyin banlanmadıkça benim üstüme gelen kişinin üstüne giderim.
Aynı şekilde sizde öyle olabilirsiniz.
Burda sizi kınayan kimse yok.
Ama siz erkek olsaydınız ne ş..sizliğiniz kalırdı nede haysiyetsizliğiniz.
Bu durumu sevgiliniz yapsaydı düşünün sadece.
Ben orda sizede laf çarpmadım herkes göründüğü gibi değil değil anlayıp anlamamak size kalmış bi durum.
Ama bence bi durulun...
sonra mesajları okumaya çalışın..

.

Zira aldatılmasaydınız bu kadar büyük tepki vermezdiniz dediğim gibi geçmişler olsun hanımefendi .
Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok .
bu kadar düzeyli ve yapıcı yorumları okudukça size cevap vermemin gereksizliğinin ayırdına bende varıyorum .
İyi geceler

sadece gülüyorum.. :52::52::52::52::52:
Bana geçmişleerr olduda inşALLAH nişanlınızada geçmiş olurda :18::ssz:çocukta benim yaşadıklarımı yaşamaz sizde doğruyu bulursunuz...

Artık uzatmamaız için ne yapmam lazım ? Hangi dilden anlarsınız siz . Konumdan çıkar mısınız hanımefendi . Haddinizi aşıyorsunuz .

Cevap vermicektin hani noldu :52::52:
Haddimi sevgilinize ettiğim dua için aşıyorsam eğer evet aşıyorum gayette haklıyım.
Çıkıp çıkmamamda sizi alakadar etmez konu her ne kadar sizinde olsa.
Siz buna cevap vermeseydiniz bişey yazmıcaktım.
Sizin bana yazdığınız her mesajada cevap veririm istersenm konuyıda uzatırım.
Siz uzattıkça uzar.
Sizin alınganlığınızda konu gerildi.
Benim yorumlarımın çoğu burakiler tarafından bilinir..
Benim haddimi aşmıcağımda bilinir.
Ben ne kadar zıt konularada yorum yazzdım kimse sizin kadar alıngan olmadı.
Kendinizi sorgulayın :34:

Aslında o arkadaş size kötü bir şey dememişti onu da belirteyim, en azından üçüncü bir göz olarak okurken ilk yorumlarda kötü bir şey görmedim. Siz tersledikçe de olay biraz uzadı sanırım. Yoksa kötü niyet olduğunu sanmıyorum. Bence biraz hassas olabilirsiniz bu konuda:26:

Teşekkür ederim beni anladığınız için :16::16:

Bazı şeylerin nedeni ne kadar belli değil mi ;)
Ahh yazıık tekrar geçmişler olsun :)
Kovulmak hoşunuza mı gidiyor bilmiyorum ama lütfen konuma cevap yazmayın diyorum . Bu kaçıncı söyleyişim yahu laftan sözden anlamıyor musunuz ?

Bazı şeylerin ne kadar belli olduğunu bu arkadaş yazmış.

Anlamıyorum.
Size ayak uydurabileyim diye laftan anlamamaya karar verdim :ssz:

Teşekkür ederim :) :16::16:
Yazdığınız benim açımdan iyi oldu. :16:
Haklı olduğumu anladım :16:

Konunun akışı ve bizim yazdıklarımız.
Tekrar oku...

Bi çocuk vardı oturdum konuştum diyorsun.. başka birşey yaşanmadı değil mi? sadece konuştun.. ya ben mi çok safım acaba, ben bu durumda vicdanlık bir durum göremedim.:17: Ya da konuyu tam anlamadım.
sen duyduğun heyecandan korktun sadece. Aslında bu kadar erken evlenme kararı almanız ne kadar doğru bilemedim. Erkeğin daha 2. ayda sana evlenme teklif etmesi çok güzel bişey ona lafım yok. Ama birbirini tanımadan alınan bir evlilik kararı, sizi baskı altında bırakır.
Diyorsun ki, ya bu çocuk tam aradığım kişiyse... Bir arkadaşın da söylediği gibi, acaba sen sevgiline gerçekten aşık mısın? Bence kendini sorgulamalısın. Seni kınamıyorum asla, yanlış anlama. Ama bir insanla sadece iyi olduğu için evlenmek seni ne kadar mutlu eder bilemiyorum.

Merhaba kızlar ,
Benim 3 senelik bir ilişkim var . Her geçen gün daha da ciddi adımlar atılan dağ gibi sırtımı yaslayabileceğim bir adam , bir ilişki .
Gözümün içine bakar sevgilim . Çok sever beni . Bende onu . Tırnağım kırılsa benden çok onun içi yanar .
Omuz omuza okulumuzu bitirme arefesine kadar geldik . Birbirimize hep destek olduk . İlişkimizin başladığı 2.ayda sağ elimin yüzük parmağını bir tek taşla taçlandırdı . O gün sen benimsin dedi . Hep ona göre davrandı ...

Ama ben ne yaptım ? Ev arkadaşım kısa bir zamandır görüştüğü sevgili adayıyla buluşmak üzere sitemizin bahçesine indi . Evde pasta falan yapmıştık . Pastayı da indirdi . Beni de tanıştırmak için ısrarla aşağı çağırdı . İndim . Sevgili adayı da 2 yakın arkadaşını yanında getirmiş . İlk başta tanıştık . Pastamızı ikram ettik . 1 sigara içip çıkacaktım laf lafı açtı . Arkadaşlarından birinin gözünü benden ayırmadığını farkettim . Diğer ev arkadaşımız da farketmiş baktığını . Bir baktım ki o kalabalığın içinde biz sohbet etmeye başladık . İşinden bahsettik sana da bizim şirkette iş ayarlayalım muhabbeti yaptık falan . Sonra artık eve çıkalım dedim kızlara onlar evlerine gitti biz evimize . Elim ayağım titredi resmen . Bu konu hakkında bir şey demeye kalksa kızlar hemen susturdum . Kimseyle konuşmadım . Ertesi gün tekrar siteye geldiler ben inmedim aşağı . Aşağıda otururken instagramdan twıtterdan eklerken onlar birbirini benim internetim yok dedim geçiştirdim eklemedim . Arabasını gördüm görmezden geldim . Bugünde gelecekler çay içmeye inmeyeceğim geldiklerinde .
Ama çıkmıyor aklımdan . Gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Yaptığınızın yanlış olduğunu biliyorsunuz bi boş anınıza gelmişsiniz kendinizi istemeden bi heyecanın içinde bulmussunuz lütfen sevgilinizi seviyorsanız hemen bu heyecanı kafanızda kalbinizde bitirin .
Sevgilinizi artık sevmediğiniz düşünüyorsanız da lütfen ayrılın burada size ilgisi olan diğer şahsın iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ..
Hayırlı geceler

Aklınızda olması bile çok gereksiz.
Zaten o kişi düzgün olsa yazmazdı size,illaki biliyordur sevgilinizin olduğunu.
Haa bilmiyorsa bile sizin bir ikilemde kalmamanız gerekir yeterince seviyorsanız.
Bunu sorgulayın bence.

LG-P710 Tapatalk

İlk anda bilmiyordu . Sevgilim aradığında söyledim erkek arkadaşım aradı ben eve çıkayım da konuşayım belki inerim geri dedim inmedim zaten .
Uzun yılların yorgunluğu . Zamana mı yenildim diye endişeleniyorum .
Pek tabii yoldan geçen bir beyi , televizyondaki bir oyuncuyu da hepimiz beğenebiliyoruz . 50 senelik evli kadınlar bile

Aldatmak da aldatılmak da bir insanın başına gelebilecek en kötü şey .
Bu yüzden o adamı bir daha görmedim . Kapının önünde olmasına rağmen arkadaşımın cüzdanını bile inmek yerine sepetle sarkıttım .
Bu yüzden fikir aldım sizlerden ne yapmalıyım diye .
Bu yorumum kesinlikle size değildi size tuhaf yorum yazan sahsaydi.Içinde Allah korkusu olan hiç kimse aldatmaz sevdiğini hatt buarada cüret bile edemez.size aldattınizı demiyorum kendinizi birden bi heyecanın içinde buluvermişsiniz kendinizi kaptirmamaniz tabi ki sizin yararınıza olmuş.size ilgi gösteren bi erkek bi anlik hoşunuza gitmiş lütfen size yanaşmaya kalkarsa tesleyin derim ben yüzünü bile görmeyin yüzünüzü bile goremesin.

Son düzenleme:
İlk anda bilmiyordu . Sevgilim aradığında söyledim erkek arkadaşım aradı ben eve çıkayım da konuşayım belki inerim geri dedim inmedim zaten .
Uzun yılların yorgunluğu . Zamana mı yenildim diye endişeleniyorum .
Pek tabii yoldan geçen bir beyi , televizyondaki bir oyuncuyu da hepimiz beğenebiliyoruz . 50 senelik evli kadınlar bile

Beğeni olabilir normaldir ama vicdan yapacak derecede olmazsa sorun yok.Ben bi kere yeni çıkan şarkıcı çocuğun atletik vücudunun büyüsüne kapılıp klibi sevgilime atmıştım:)) çok tepki vermedi sağolsun spora başlamıştı.
Zaten burda ilk zarfı atan karşı taraf olduğundan sizin hoşunuza gitmiş olabilir.
Kimin gitmez ki? Bu yüzden ilginizi çekmiş ve aklınızda kalmış diye düşünüyorum.
Sevgilinizin olduğunu öğrendikten sonra yüz yüze gelmediniz mi hiç?

LG-P710 Tapatalk

CatlakB,
topiktesin görüyorum, yorumunda beni anıp çağırmışsın:))
_______

Burasının bir kadın paylaşım platformu olduğu unutulmasın lütfen, polemik, saygısızlık, hakaret vb yasaktır.

Ayrıca lütfen yorumcuları troll olarak nitelendirip sallama gibi yorumlar yazmayınız, üyelere ve yorumlarına saygı lütfen.

Onu aldatmam . Allah göstermesin . Eğer bir karar verirsem bu onun lehine de aleyhine de olsa bir an önce neticelendiririm .
İki kişiyle aynı anda görüşmek ahlaksızlıktır . Ben görüşmedim ki . Dediğim gibi o günden sonra yanlarına bile inmedim .
Yok evimize gelmiyor sitedeki kamelyalarda oturuyorular

Aldattın demişim gibi bir cevap vermişsin halbuki ben aldatma niyetinde olmadığını anladığımı ifade etmiştim ama sanırım alınganlığın hat safhada - neyse sonuç olarak o kişiyle görüşmezsin olur biter - hoşsohbet biri olduğu için ilgini çekmiş o kadar...

Mutlu yarınlar diliyorum

"Nişanlın yapsaydı" neden deniliyo açıklayım;

-"Ya tam tersi olursa . Ya işte bu dersem :( "
-"ilgimi çekti :("

dediğin için...

Şuan yargılanacak bi'şey yok ama görüşmeye devam edip, ilgini çekmeye devam ederse ve bu çekime rağmen sevgilin dünyadan bi'haber elini tutmaya devam ederse olay olur. Empati yaparak hareket et demek istiyolar:31:Tabii ki şuan bi'şey yok, zaten görüşmüyomuşsun. Görüşmemen de en doğrusu sevgilisi olan insanların dur şunu da tanıyayım deme lüksleri olmamalı bence:42:

Son düzenleme:
ee nişanlısı duyarsa, anlarsa terkeder kızı, hem arkadaşları kınamaz mı kızı iki kişiyile görüşüyor diye.. :53:

Ya git adamla sevgili demiyorum. Biri de akil fikir versin demiş. Ama gözünde buyutmeden önce ondan kaçmadan önce o kişiyi tanisin arkadaş olsun hemen öyle iki sevgili yap demedim. Tabiki 3 yillini biriyle gecirmissen aradaki bağ sadece ask değil. Baglilik arkadasliktir da ayni zamanda. Bu değerli birseydir.

Ayrıca karsina çoğu kez seni heycanlandiran. Hoşuna gidecek insanlar cikabilir bu duyguyu tat bence. Hoşlanma duygusunu. Begenmek güzeldir. Sevgi duymak . ama kontrollü olmak vefa bilmek önemli.

Benimde beğendiğim ilgi duyduğum insanlar olabiliyor ve bunu sevgiyle sevecenlikle karsiliyorum. Onlardaki güzel özellikleri takdir ederek yasiyorum ayy ne hoş Yaa bu özellik diyorum. Gönlüm hoş oluyor. Bunlar erkek arkadasimda bulunmayan özellikler olabiliyor.

Ama bunda hiçbirini erkek arkaddasimin yerine koymam . onu aldattip başka baskasinin elini tuttup gözlerine dalmiyorum

Demek istediğim biz kadınlar sevmeyi severiz ama bunu nasil tanimladigimiz önemli. Kendinle duygularinla barisarak neler hissettiginizi kabul edin.

Asik

Karşı tarafta böyle bişey olma ihtimalini düşündüğünüzde bence cevabınızı kendiniz bulursunuz. Beşer şaşar sonuçta olmıcak şeyler değil ama ben bu durumda erkek arkadaşınızla normalden daha fazla paylaşımda bulunmanızı tavsiye ederim işe yarıyor genelde çünkü o sevilme ve güven duygusu diğer heycanı unutturur gider.

Back
X