• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım hiç rahat değil

Artık uzatmamaız için ne yapmam lazım ? Hangi dilden anlarsınız siz . Konumdan çıkar mısınız hanımefendi . Haddinizi aşıyorsunuz .

Cevap vermicektin hani noldu :52::52:
Haddimi sevgilinize ettiğim dua için aşıyorsam eğer evet aşıyorum gayette haklıyım.
Çıkıp çıkmamamda sizi alakadar etmez konu her ne kadar sizinde olsa.
Siz buna cevap vermeseydiniz bişey yazmıcaktım.
Sizin bana yazdığınız her mesajada cevap veririm istersenm konuyıda uzatırım.
Siz uzattıkça uzar.
Sizin alınganlığınızda konu gerildi.
Benim yorumlarımın çoğu burakiler tarafından bilinir..
Benim haddimi aşmıcağımda bilinir.
Ben ne kadar zıt konularada yorum yazzdım kimse sizin kadar alıngan olmadı.
Kendinizi sorgulayın :34:

Artık uzatmamaız için ne yapmam lazım ? Hangi dilden anlarsınız siz . Konumdan çıkar mısınız hanımefendi . Haddinizi aşıyorsunuz .

Aslında o arkadaş size kötü bir şey dememişti onu da belirteyim, en azından üçüncü bir göz olarak okurken ilk yorumlarda kötü bir şey görmedim. Siz tersledikçe de olay biraz uzadı sanırım. Yoksa kötü niyet olduğunu sanmıyorum. Bence biraz hassas olabilirsiniz bu konuda:26:

Aslında o arkadaş size kötü bir şey dememişti onu da belirteyim, en azından üçüncü bir göz olarak okurken ilk yorumlarda kötü bir şey görmedim. Siz tersledikçe de olay biraz uzadı sanırım. Yoksa kötü niyet olduğunu sanmıyorum. Bence biraz hassas olabilirsiniz bu konuda:26:

Teşekkür ederim beni anladığınız için :16::16:

Cevap vermicektin hani noldu :52::52:
Haddimi sevgilinize ettiğim dua için aşıyorsam eğer evet aşıyorum gayette haklıyım.
Çıkıp çıkmamamda sizi alakadar etmez konu her ne kadar sizinde olsa.
Siz buna cevap vermeseydiniz bişey yazmıcaktım.
Sizin bana yazdığınız her mesajada cevap veririm istersenm konuyıda uzatırım.
Siz uzattıkça uzar.
Sizin alınganlığınızda konu gerildi.
Benim yorumlarımın çoğu burakiler tarafından bilinir..
Benim haddimi aşmıcağımda bilinir.
Ben ne kadar zıt konularada yorum yazzdım kimse sizin kadar alıngan olmadı.
Kendinizi sorgulayın :34:

Bazı şeylerin nedeni ne kadar belli değil mi ;)
Ahh yazıık tekrar geçmişler olsun :)
Kovulmak hoşunuza mı gidiyor bilmiyorum ama lütfen konuma cevap yazmayın diyorum . Bu kaçıncı söyleyişim yahu laftan sözden anlamıyor musunuz ?

Bazı şeylerin nedeni ne kadar belli değil mi ;)
Ahh yazıık tekrar geçmişler olsun :)
Kovulmak hoşunuza mı gidiyor bilmiyorum ama lütfen konuma cevap yazmayın diyorum . Bu kaçıncı söyleyişim yahu laftan sözden anlamıyor musunuz ?

Bazı şeylerin ne kadar belli olduğunu bu arkadaş yazmış.

Anlamıyorum.
Size ayak uydurabileyim diye laftan anlamamaya karar verdim :ssz:

uzak durmaya kendini çekmeye devam et. zaten sorunsuz bir ilişkin varmış. o gözünün önüne falan gelmeler de geçecektir bir süre sonra. gözünün önüne o geldikçe sen sevgilini düşün. emin ol herşey insanın kendi elinde

Araya giren trolleri sallama ve cevap verme.

Sana bi hikaye anlatayim mi? Ben yasadim ve bu gercek.

Bi sevgilim vardi. 3. Senemizdi. Birbirimizi seviyorduk. Sonra Bi adamla tanistim. Ayni senin gibi. 3 gun gecirdik adamla. Sadece sohbet. Fazlasi eksigi degil. Bi an ruyadan uyandim. Resmen adamin cekimindeydim. Beni kiskaclari arasina almisti.

Hemen kactim adamdan. Aldatmanin kiyisindan dondum. 1 sene sonra sevgilimle baska sebeplerden bitti iliskimiz.

Ve hayat tesadufler zinciri ile o cekimine kapildigim adami bi daha cikardi karsima.

Eski konularima bak. Bahsettigim su an ayri oldugum, beni "aldatan" adam. Yani eger o iyi iliskim varken beraber olsam hem gelecekte aldatilacak hem de aldatarak kirlenmis olacaktim.

Hayata guven ve hayatla savasma. Kafka'nin dedigi gibi "hayatin yaninda ol."

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana bi hikaye anlatayim mi? Ben yasadim ve bu gercek.

Bi sevgilim vardi. 3. Senemizdi. Birbirimizi seviyorduk. Sonra Bi adamla tanistim. Ayni senin gibi. 3 gun gecirdik adamla. Sadece sohbet. Fazlasi eksigi degil. Bi an ruyadan uyandim. Resmen adamin cekimindeydim. Beni kiskaclari arasina almisti.

Hemen kactim adamdan. Aldatmanin kiyisindan dondum. 1 sene sonra sevgilimle baska sebeplerden bitti iliskimiz.

Ve hayat tesadufler zinciri ile o cekimine kapildigim adami bi daha cikardi karsima.

Eski konularima bak. Bahsettigim su an ayri oldugum, beni "aldatan" adam. Yani eger o iyi iliskim varken beraber olsam hem gelecekte aldatilacak hem de aldatarak kirlenmis olacaktim.

Hayata guven ve hayatla savasma. Kafka'nin dedigi gibi "hayatin yaninda ol."

Harikasınız . Çok teşekkür ederim . Çünkü hayatta hiçbir şey tesadüf değil . Zira Tanrı zar atmıyor . Bu hikayeyi asla unutmayacağım . Her ne kadar kötü bir tecrübe olsa da .

Onu da tanı diyenleri hayretle okuyorum. Bi'kadın olarak başınıza gelse yerden yere vurursunuz adamları. Ama kendinize oldu mu onu da tanı:53:

-Benim gözümde- kalbin başkası için çarpıp, heyecanlandıysa sen o adamla tekrar görüşürsen ve sevgilinin başından sonuna hiç bir bilgisi olmazsa aldatmış sayılırsın. Neden dersen seni seven, güvenen bi'kalp var karşında...

Onu tanımak istersen -ki bunu içine sor dürüst bi'cevap ver kendine- direk bitir ilişkini.

Ayrıca o adam da düzgün olsa sevgilisi olan kıza yazmaz. Sanki bilmiyodu sevgilin olduğunu:19:

Teşekkür ederim beni anladığınız için :16::16:

Rica ederim, üzüldüm tartışma çıkmasına, şaşırdım bir de :26: Ama bir olayın içindeyken insanın hassasiyeti artıyor, belli ki konu sahibi yazdığınız bir şeyi yanlış yorumladı. Hassas olduğu için de sert tepki verdi...Tabii siz de aslında kötü bir şey demediğiniz için sinirlendiniz ve olay uzadı. Durum bu kadar basit aslında:) Ben de özellikle belirtme gereği duydum konuyla alakası olmayan biri olarak okuyunca nasıl anlaşıldığını

Olur öyle heyecan duymalar. Kendini kisitlayip içinde büyümesine izin verme. Uzak kaldikca buyur gözünden yakından tani. Gönlünü eğlendir. Bir adamla 3 yilini geçirebilmek kolay değil. Birbirinizi taniyorsunuz sevgilinle. Ama bir de bunu da tani. Eminim sevgiline daha da baglanirsin. Belki de bu ne biçim huy bee diyeceğin birşey göreceksin yeni çocukta. :)
Bu ne biçim bi yorum bi destek :47: şaka mi bu açık açık aldat sevgilini diyorsunuz !!! Nasılsa 3 senedir tanıyorsunuz birbirinizle bunu da tanı nedir ya ! Böyle yaparsa sevgilisine bağlanirmis pes dogrusu inanamadım :53: dalga geçtiğinizi düşünüyorum ! Allah size akıl fikir versin ne diyim...

Son düzenleme:
Rica ederim, üzüldüm tartışma çıkmasına, şaşırdım bir de :26: Ama bir olayın içindeyken insanın hassasiyeti artıyor, belli ki konu sahibi yazdığınız bir şeyi yanlış yorumladı. Hassas olduğu için de sert tepki verdi...Tabii siz de aslında kötü bir şey demediğiniz için sinirlendiniz ve olay uzadı. Durum bu kadar basit aslında:) Ben de özellikle belirtme gereği duydum konuyla alakası olmayan biri olarak okuyunca nasıl anlaşıldığını

Teşekkür ederim :) :16::16:
Yazdığınız benim açımdan iyi oldu. :16:
Haklı olduğumu anladım :16:

Araya giren trolleri sallama cevap verme diyerek saygısızlık yapıyosunuz ama herkes fikrini yazıyo burada.
Konuları pışpışlanmak için açmadığına göre insanlar; herkes kendi hayatından esinlenip, doğru bildiğini yazıyo.

Son düzenleme:
Araya giren trolleri sallama cevap verme diyerek saygısızlık yapıyosunuz ama herkes fikrini yazıyo burada.
Konuları pışpışlanmak için açmadığına göre insanlar; herkes kendi hayatından esinlenip, doğru bildiğini yazıyo.

Sizden tek ricam yazdığım yorumun en başında ters bişey var mı bakar mısınız ?
Merak ettimde

Son düzenleme:
Keşke her konu böyle herkesin birbirine laf söylemesiyle neticelenmese

Sevgili güneşş başlangıçtaki yorumumu okumuşsundur, seni eleştirenlere kızdım ve yardımcı olmaya çalıştım. Fakat sonrasında ortada hiçbir şey yokken bi arkadaşa sürekli "bir yaran var herhalde" diyerek aldatılmasını kast etmenize bel altı vurmak deniyor. Ki tamamen yanlış anladığınız görüşündeyim, ama yanlış anlamasaydınız bile yaptığınız çok yanlış bir şey. Çok itici gözüküyor buradan bakılınca. Adamın onu aldatması onun karaktersizliğini gösterir, kadının utanması gereken bir şey yok. Bu konudaki eleştirimi de yapayım gidip uyuyayım sonra:16:

Back
X