• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım kaldirmiyor

Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Zaten soylenen gibi adam gibi adamsa bosanmadan bi ilişkiye baslamaz. Bosanmayi beklemiyorsa da adam degildir.

Aslında ona çok defa mantıklı olmasını gerekirse bir evlilik terapisti bulmalarını söyledim. Bana neden böyle tavsiyelerde bulunuyorsun dedi. Elbette böyle söylemeliyim. Kimse arkadaşım git boşan demez dedim. Çok bozuldu.
Sizlere hak veriyorum değerli arkadaşlarım. Benim için bu iş bitmiştir. Eğer gerçekten kararliysa bu kendi bileceği iş.
Bundan sonra ondan uzak duracağım

Sorunuzun cevabi tam olarak vicdaninizda gizli.
Çok şükür hala vicdaniniz kaybetmeyen kadinlar var.
Empati kurun ve yolunuza devam edin.
Adamin tavirlarina, sözlerine kulak asmayin.
Nasibinizde var ise davalari sonuclandiktan sonra da sizi gelir bulur.
Icinizi ferah tutun.
Belki siz o süreçte coook daha iyi birisi ile karsilasacaksiniz.

Sorunuzun cevabi tam olarak vicdaninizda gizli.
Çok şükür hala vicdaniniz kaybetmeyen kadinlar var.
Empati kurun ve yolunuza devam edin.
Adamin tavirlarina, sözlerine kulak asmayin.
Nasibinizde var ise davalari sonuclandiktan sonra da sizi gelir bulur.
Icinizi ferah tutun.
Belki siz o süreçte coook daha iyi birisi ile karsilasacaksiniz.
Aynen kendi savaşını kendi kararıyla vermeli. Çok değer veriyorsa gelir bulur beni..

Kesinlikle başlamamalı boşanma aşamadındaysa boşansın ;)

İşte bu okumak istediğim en güzel cevaptı. Çok teşekkür ediyorum

Sizi tebrik ediyorum açık yürekliliğinizden ötürü. Hem de zaman zmaan herkesin kafasına göre arıp tuttuğu internet çöplüğünde olayı kişiselleştirmeden payınıza düşeni almanız takdire şayan. Bunu hayatınızda da uygularsanız kalite budur.

Kesinlikle uzak dur bi erkeğin en tehlikeleri hali yeniden sevmek filan süslü sözler boşver boşansa bile bi süre halini hareketini incelemek lazım sonuçta herkes dışardan iyi görünür kimse o evde ne yaşandı da boşanma aşamasına geldi bilemez belki sorun adamda... bırak adam da biraz nefes alsın hem sen hem de o nadasa bırakın kendinizi nasipse olur zaten

Sizi tebrik ediyorum açık yürekliliğinizden ötürü. Hem de zaman zmaan herkesin kafasına göre arıp tuttuğu internet çöplüğünde olayı kişiselleştirmeden payınıza düşeni almanız takdire şayan. Bunu hayatınızda da uygularsanız kalite budur.
Sevgili kelebek burası bizim bazen göremediklerimizi görmemiz için var değil mi? Acı sözlerin aslında çok değerli.
Çok anlamlı
Tekrar teşekkür ediyorum ve hata yapmamak adına yarın ilk adımı atıp uzak duruyorum bana yakışan da budur

Sizin yüzünüzden yıkılmamış yuvası da..
Bu aşamada olup sonrasında 2.kadın iyice bağlandıktan sonra eşine geri dönen öyle çok örnek var ki..
İmkansız vs. derler Sonra eşlerine dönerler koşa koşa..

Herkes aynı şeyi mı yaşıyor ya anlamıyorum. Bir kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadın bunu anladım. Evli adama farklı niyetle bakmak evet etik değil evet vicdaniniz sizlamali. Boşanmak üzere ama kime göre? Her boşanmak üzere olan boşaniyor mu bakalım.

Sze söylediği sevgi sözcüklerini eşine de söylemiştir ki, evlenmişler. Bu adam boşansa dahi sizinle anlaşamaması durumunda henüz ilişkiniz bitmeden ne yapacağı çok belli.
ben olsam böyle bir adama saygı duymam. %90 da boşanmayacaktır.

Açıkçası ben neden boşanacağını merak ettim. Siz biliyor musunuz?
8 senelik bir ilişkiden sonra, cesaret yani.. daha boşanmadan aşk peşine düşmüş bi erkeğe ilgi duymanız...
Umarım çapkın biri değildir, bilemedim..

İş yerinde herkesin adam gibi adam demesi iyi bir eş olabileceği anlamına gelmiyor ki.
Adam işini dört dörtlük yapıyordur saygılıdır vs. ama berbat bi kocadır belki berbat sevişiyordur,belki beter bir anası vardır,
belki cimridir,belki iddia bağımlısıdır,ne bileyim belki de belki de yani...
Burada ne sorunlar okuyoruz ve hep çaba gösteren taraf kadınlar genelde o kadar adam gibi adam olsaydı karısı bu adamı neden kaçırsındı mesela ?
Benim eşime de herkes on numara insan der ohh sen çok rahatsın derler ama işte benim 2 yıldır ne yaşadığımı da bi ben bilirim mesela.
Ha bir de diyelim ki adam resmi olarak da boşandı gene de pat diye bi ilişkiye dalması ne derece doğru ki?
Bi kendini dinlemesi biraz yalnız kalması lazım bence .
Haa aradan biraz zaman geçer hala birbiriniz için doğru kişi olduğunuzu düşünürsünüz o zaman başlarsınız bir şeylere.

bence boşanır boşanmaz ciddi bir ilişkiye başlamaz. yıpratır sizi. siz saf duyguyla baksanız da o kendi yaralarını sarmaya çalışacak sizinle.

ben olsam düşünmezdim.

He he kesin boşanmak üzerelerdir. Hepsi mi boşanmak üzere olur bunların ya, siz de yiyorsunuz bi güzel öyle mi? Bi zahmet vicdanınız sızlasın! E tabi varsa.

Biraz sert oldu ama gerçekten böyle durumda kafam atıyor ya. Kendimi evde eşini bekleyen kadının yerine koyuyorum, belki boşandıklarından haberi bile yoktur!

Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Niye boşanıyor öğren sonra seni de aynı sebepten bosamasin :) şaka bir yana .ben de diğer üyeler gibi düşünüyorum . Bosanmadan duygularını belli etme . Çok çirkin bir durum . Belki de söylediği gibi değil ve adam macera ariyor. Bilemezsin ki ne fuşki karıştırdığını. .sen daha hiç evlenmemissin. .iyice araştır sonu hüsran olmasın.

7.5 yıllık bi ilişki geçenlerde bitiyor ve siz biriyle yakınlaşmayi düşünüyorsunuz. Üstelik bu kişi boşanma aşamasında olan biri. Siz evlendiniz mi daha evvel ? 1. 2. 7.5 yıllık ilişkinizin kesin bittiğine emin misiniz ? Eminseniz nasıl? Çünkü gün gelir bu 2. Kişiye şans verirsiniz ve bi bakmışsınız 7.5 yıllık ilişkiniz cikagelmiş. Bence biraz bekleyin de kafanızı toparlayın.

böyle adamlara pek inanmiyorum birinden bikan yenidende bikiyor nedense zaten karısını sorumlu tutuyorsa işte kötü falan derse iskillen zaten benim arkadaşım da önceden iki es değiştirmiş biriyle nisanli idi sonuçta arkadasimida bırakıp başkasıyla evlendi ayran gönüllü oluyorlar pek guvenemem önceden evlenmiş boşanmış yada boşanmak üzere bile olsa ben benim gibi hiç evlenmemis bİrini tercih ederdim..

Back
X