Merhaba arkadaşlar, çok fazla samimi arkadaşım olmadığı için arada sırada burada dertleşiyorum.. Eşimle 4 yıllık evliyiz. Evlenirken memurdum, ailesiyle o kadar problem yaşadık ki istifa ettim. Şimdi anlam veremeyeceksiniz ne alaka diye ama biraz karışık. Eşim de ailesi de kendilerine suçlu olduğunu biliyorlar.. Yani aslında hem eşim hem ailesi el birliğiyle yıllarca çektiğim sıkıntıları, ünv KPSS hepsini çöpe attılar. Neyse ayrılmak istedim ama 2 aylık çocuğum vardı yapamadım. Eşim o zamandan bu yana çok iyi davranıyo bana. Ailesine hiç ezdirmiyor. Her konuda sen nasıl istersen öyle yapalım diyor. Ama ben hala bu olayı hazmedemedim.. Psikoloğa gitmek istedim götürmedi. Ailesi torunlarına ve oğullarına aşırı düşkün. Biz şehir dışındayız ve sık sık gelip yatıyorlar.. Benim sorunum bu olayı 3 yıl içinde hala hazmedemem. Onlara asla eskisi gibi davranamıyorum. Yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Dört dörtlük ikram yapıyorum. Evimi istedikleri gibi kullanıyorlar.onlar gittikten sonra 2 gün temizlik yapıyorum. Ama bi türlü onlar geldiğinde sıcak davranamıyorum. Eşime de biraz öyle. Ne yaparsa yapsın yaranamıyor bana. Kendimi 3 yaşındaki yavruma adadım tamamen. Kendi ailemden de uzağım. Hiç destek vermediler. Şimdi benim içimi 3 yıldır kemiren şey herkes hatasının farkında ama ben affedemiyorum ve gereken aile sıcaklığını, akraba yakınlığını gösteremiyorum.. Braz göstereyim desem yeniden talep üstüne talep etmeye başlıyorlar ben de hemen mesafe koyuyorum. Sağda solda gelin bizi istemiyor felan diyorlarmış. Çok üzülüyorum buna da el adamı bilmez ki ben neden istfa ettim.