- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ne bileyim sakladım işte. Utanıyorum da galibaNeden sakladiginizi anlayamadim?
Hele ki anneden neden saklanir ki sevgili?
Utanacak ne var kiNe bileyim sakladım işte. Utanıyorum da galiba
Şu an bile yüreğime bişey oturdu çok heyecanlandım ve utanıyorum.Utanacak ne var ki
Kadin erkek iliskisi gayet dogaldir
Univ mezunu genc bir kadinsiniz gayet dogal birsey sevgiliniz olmasi
Ben 13 yasimdan beri yasadigim her iliskiyi , gorustugum her adami anneme anlattim
Babam sadece birkacini bilir ama annem hepsini bilir , coguyla da tanismistir
Cok dogal seyler bunlar
Cok mu muhafazakar bir aile yapiniz var?Şu an bile yüreğime bişey oturdu çok heyecanlandım ve utanıyorum.Ama herkes bilirken benim annemin bilmemesi anneme haksızlık gibi geliyor
Evet, biraz. Sevgilimin olmasına kızmazlar ama kurcalarlarCok mu muhafazakar bir aile yapiniz var?
Daha önce 1 kez benden ayrılmak istedi barıştık, beni zamanında yıprattı üzdü şimdi çok iyi. O yüzden olabilir mi acaba?Bilinçaltında bu ilişkiye güvenmiyor olabilir misiniz? Ilişkide ya da sevgilinizde kafanıza yatmayan şeyler olabilir mi ?
Daha önce 1 kez benden ayrılmak istedi barıştık, beni zamanında yıprattı üzdü şimdi çok iyi. O yüzden olabilir mi acaba?
Bu dedikleriniz o kadar ilgimi çekti o kadar haklısınız ki. Annem mutlu bile olur ama anlattığımı hayal ettiğimde bile geriliyorum. Bir de diyorumki acaba kendisinden emin mi değilim, daha önce ayrıldı diye mi beynim böyle yapıyor? Bir de biz sadece 4 kez görüştük bence çok az. Onun da etkisi olabilir mi?Konumunuz itibariyle ailenize açıklamamanızın çok mantıklı bir izahı yok.
Okul bitmiş,kpssye hazırlanılıyor. Onun işi gücü yerinde,ilişkide ciddi düşündüğünüzü de belirtmişsiniz.
Bu durumda aileniz bilse sizi yadırgamazlar diye düşünüyorum.
Bazen beynimiz bizi olası tehlikelerden(tehlike burada genel bir ifade yani herhangi bir olumsuzluk olarak düşünün)korumak için kendini frenler biz farkında olmadan.
Bir yerlerde bir eksiklik kalmışsa sizin için kendinizi engelliyor olabilirsiniz.
Bu dedikleriniz o kadar ilgimi çekti o kadar haklısınız ki. Annem mutlu bile olur ama anlattığımı hayal ettiğimde bile geriliyorum. Bir de diyorumki acaba kendisinden emin mi değilim, daha önce ayrıldı diye mi beynim böyle yapıyor? Bir de biz sadece 4 kez görüştük bence çok az. Onun da etkisi olabilir mi?
En çok korktuğum soru: Ne zamandir var neden bana söylemedin.Kız : anne benim sevgilim var
Annesi:yaa ne zamandır, ne iş yapıyor, kim, kimdir, necidir, nereli, bana niye söylemedin daha önce, onun ailesi biliyor mu, askerliğini yaptı mı, ciddi mi düşünüyorsunuz(bu ne demekse), ailesiyle tanıştın mı.........
Bir haftada bu sorular biterse öpde başına koy :/
Az görüştüğümüz için de olabilir. Ben hiç beynimin bilinçaltımın beni durduduğunu düşünmemiştim iyi ki söylediniz teşekkür ederim:)Elbette etkisi olur. 4 kez görüşmek birini tanımak için oldukça az bir zaman.
Geçmişteki ayrılma sebebiniz neydi ?
Az görüştüğümüz için de olabilir. Ben hiç beynimin bilinçaltımın beni durduduğunu düşünmemiştim iyi ki söylediniz teşekkür ederim:)
Ayrılma nedeni mesafemiz varmış beni mutlu edemiyormuş vs. Ilişkiyi kurtaran bendim
Çok teşekkür ederim peki sizce söylemeli miyim aileme. Çok sağolun çok yardımcı oldunuzAklınızı bulandirmak gibi olmasın ama o mesafe bahanesiyle ayrilmalarda bazen 3.kişinin parmagı olabiliyor.
Tabii sizin durumunuzda bu hiç yaşanmamış da olabilir lakin işte uzak mesafe olduğu için bilmediğiniz cok sey vardir.
Mesela yemek yeme alışkanlığı, temizlik alışkanlığı, para harcama alışkanlığı ...
Kısacası biriyle ciddi düşünmenize sebep olacak çoğu şeyi su an bilmiyorsunuz. Önünüzde uzun bir yol var.
Çok teşekkür ederim peki sizce söylemeli miyim aileme. Çok sağolun çok yardımcı oldunuz
Onun ailesi aldığım hediyeye kadar bilince benim anneme haksızlık gibi geliyor işte. Haklısınız benim bir düzenim yok. Eylül ayını mı beklemeliyim acaba bunun için. O zaman kpss puanım da yüksek lisans da belli olurbence bazı şeyler iyice ciddileşmeden aileye söylenmesi çokta lazım değil. erkek arkadaşınız askerliği yapmamış, memurluk düşünüyorsunuz çalışacak mısınız okuyacakmısınız vs belli değil. herşey rayına oturunca rahat rahat konuşursunuz. 7.5 ay çokta uzun bir ilişki süresi değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?