Vicdanım rahat etmiyor

Ne demek rica ederim.
Ben hep anneler hisseder derim. Annenize açıklayarak farklı bir gözden destek alabilirsiniz bence. Onun yorumları daima daha isabetli olacaktır.
Daima beni en çok düşünen olacaktır katılıyorum size. Acaba eylül ayını mı beklesem, o zaman kpss puanım da y.lisansım da belli olur

Daima beni en çok düşünen olacaktır katılıyorum size. Acaba eylül ayını mı beklesem, o zaman kpss puanım da y.lisansım da belli olur

Aslında bunların çok bir önemi yok. Şimdi söyleseniz de 3 ay sonra söyleseniz de anneniz zaten iliskinizin ne kadardır devam ettiğini bilecek.
Sizi tanıdığı icin de basariniza ya da başarısızlığınıza dogrudan etkisi olup olmadığını anlayacaktir. Ben olsam söylerdim:)

Hâlâ utanıyorum bir şeyler beni durduruyor çok sinir bozucu Cesaretimi topladığım an söyleyeceğim, söyleyemezsem eylüle kalır

Yani şöyle söyleyeyim. Benim eşimle benim aramda 9 yaş var. ben okuyordum o çalışıyordu askerliğini vs yapmıştı ve bizde farklı şehirlerdeydik. ailesi beni tanıyordu internetten babasıyla vs görüntülü konuşuyorduk ama benim ablam dışında kimse bilmiyordu. yani biliyorlardı kısmen ama bilmiyor gibi yapıyorlardı. isteme mevzusu olunca söyledim artık annemlere ve görüntülü aramayla tanışştı ailelerimiz. Şuraya getiricem konuyu. toplumumuz erkek ve kadınlar açısından malesef eşit değil. malesef dememden kasıt ailelerimiz sevgilisi olmuş, ayrılmış bu tarz şeyleri normal karşılayacak alışkanlıkta değiller ki normal olan budur aslında dinimize örf adetlerimize göre. bunun erkek içinde böyle olması gerekir aslında ama yine malesef erkekler olunca konu kadınlar kadar mesele olmuyor. benim eşimin ailesi de tutucuydu ama eşim mecburen söyledi kız aramayı bırakmaları için. yani ciddiye binmeden işler söylemesen de olur gerçekten güüvenin tam değilse.. ya da ailen bunu çok takıntı yapacaksa.

Tabi ki öyle çok haklısınız. O daha biz sevgili değilken tanışma aşamasında söylemişti. Takık olurlar mı bilmiyorum, şu an hiçbir şey bilmiyorum cidden Sadece benim aileme haksızlık gibi geliyor arkalarından iş çeviriyormuşum kandırıyormuşum gibu geliyor

Hakkında hayırlısı olsun. İçin nasıl rahat edecekse öyle davran. Bunu en iyi sen bilebilirsin..

Muhtemelen tutucu bir aileniz var
Anne kiz iliskiniz belki kopuk
Utanmaniz bu yuzden.

Ama annene soylersen her acidan rahat olacaksin ki annen de arada soruyormus var mi birisi diye
Sorduguna gore o da hazir senin iliskine.

Bir daha sordugunda ya da uygun ortami buldugunda cesaretini topla soyle.

Kocaman kizsin.
Bir iliskin olmasi cok normal
Boyle dusun

Annen öğrendiğinde sorun etmeyecekse, seni sıkmayacaksa sorun olmaz uygun bir vakitte söyleyebilirsin. Ama tavsiyem ne olur ne olmaz kpss bittikten sonra açıklaman.
İnşallah kazanırsın ama diğer bir durumda üzerinde ağırlık kalır.
Annen de illaki etkilenebilir bu durumdan.
İçinden söylemek geliyorsa biraz daha beklemeni öneririm yine de karar senin annenin nasıl bir yapıda olduğunu en iyi sen bilirsin.

Bir daha sorduğunda söyleyeceğim galiba. Ne yapsam bilmiyorum 7,5 ay ona söylememek bile haksızlık gibi geliyor

Ben de eylül diye düşünmüştüm. Hiç cesaretim yok fikrim yok kim ne derse haklı doğru buluyorum. Daha önce hiçbir sevgilimi söylemedim kestiremiyorum o yüzden

Bir daha sorduğunda söyleyeceğim galiba. Ne yapsam bilmiyorum 7,5 ay ona söylememek bile haksızlık gibi geliyor
Bence sen biraz da zaman geçti hâlâ söylemedin diye vicdan yaptın ama uygun bir açıklama bulursun.
Mesela "çoktan beri konuşuyorduk ama sevgili değildik vs." dersen annen sorun çıkarmaz bence.

Bence sen biraz da zaman geçti hâlâ söylemedin diye vicdan yaptın ama uygun bir açıklama bulursun.
Mesela "çoktan beri konuşuyorduk ama sevgili değildik vs." dersen annen sorun çıkarmaz bence.
Bu sefer de yalan söylemiş olmaz mıyım Kendisini biraz daha tanımak istedim az buluştuğumuz için mi demeliyim acaba. Bir de sınava 1 ay kala şu telaşta söylenmeli mi

Bu sefer de yalan söylemiş olmaz mıyım Kendisini biraz daha tanımak istedim az buluştuğumuz için mi demeliyim acaba. Bir de sınava 1 ay kala şu telaşta söylenmeli mi
Bence bir ay kala aklını hiç karıştırma, emin ol annen için de kötü olur.
Aklında soru işareti kalır ve illaki seni sakınmak ister.
Yani yalan söylemene gerek yok sadece onun içi rahat etsin şimdilik mademki zaman geçmiş bu kadar 1-2 ay daha geçsin problem değil uygun bir zamanda açarsın konuyu hem kpss bitmiş olur hem de az çok bir plan yaparsın kafanda. Şuan sen de stresli dönemdesin zaten. Konu konuyu açar muhabbete dalarsın gider. Sınav biter duruma göre açıklarsın annene.

Daha çok yenisiniz canım. Anne ile tabiki herşey paylaşılmalı ama bu farklı bir durum. Karakterini tam olarak çözemediğin insan seni üzdüğünde bu annene de yansır

Ben 27 yasimda anca soyleyebildim o da ters tepti. Evlenmeyi düşünmüyorsan benim tanimama gerek yok dedi. Annem.
Bazı anneler fazla yüz göz olmak istemiyor sanırım.. Arkadaşlarım herseylerini annelerine söyler bide adaylar arasindan seçim yaparlar şu cocuk daha iyi gibisinden yani nabza göre şerbet. Sen anneni daha iyi bilirsin sonuçta

Dünyanın en saçma bahanesi...
Söylemediğiniz halde rahat rahat konuşabiliyor musunuz peki telefonda?
Evet arkadaşım diyorum, genelde sormuyorlar gece olsa bile kim o diye. Kızlarla çok konuşmama alışıklar bu yüzden sanırım. Bilirlerse rahat konuşturmaz annem. Çok konuştunuz kapat vs diyebilir

Arada başkaları hakkında konuşuruz ama ben çekimser davranırım. Işte ben hiç söylemedim kestiremiyorum

Daha çok yenisiniz canım. Anne ile tabiki herşey paylaşılmalı ama bu farklı bir durum. Karakterini tam olarak çözemediğin insan seni üzdüğünde bu annene de yansır
Karakteri az çok çözdüm ama dediğim gibi çok az gördüm. Zamanı değil diyorsunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…