Vicdanım sızlıyor.. eşime haksızlık ettım:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Herkese merhaba;
2yıl cocugum olmayınca tup bebek ile hamıle oldugumu öğrendim ki 7+2de kaybettik.hayat,yasamak tam da boyle bırsey aslında inişleri cıkışları kayıpları kazandırdıkları.. cok zordu bızım için..bunada şukur demeyı öğrendik haliyle..
bu süreci çok zor atlattım. Ihtıyac duydugum kimsem yok annemın yokluğunu daha derınden hıssettım,en çok ona ıhtıyac duydum.. ne kardesım var ne akrabam. Evet bır evlat kaybetmışşın gıbı degıldi ama kocaman bır boşlukta düşüyor gıbıydı.
Bu dönemde sanki esımle esıt bır sıkıntıyı paylasmıyormusuz gıbı davrandım. Herseyıyle ıyınıyetli anlayıslı fedakar bır adama cok kötu davrandım. Hersey her soylenen batıyor yanlış anlıyorum.. uzulme cocuktan daha önemlisin sen iyi ol demesine cok agır tepkıler verdım. Hamileyken tatlı hiç yıyemıyordum bana en sevdıgım tatlıları almış artık yıyebılıyordun dedıgı için herseyı kırdım vurdum hakaret ettım..
aramızda bırkere bıle sınırları aşan bır tartısma yasanmadı. Bu durumada ben getırdım. Asla yargılamadı uzatmadı her zamanki gıbı o kadar adam gıbı durdu ki cok utandım. Oda cok uzuldu cok agladı ama benı kırmadan.. özur diledim onu bile gereksız buldu cok normal gececek atlatıcaz dedı.. cok üzüldümm hıc haketmedıgı için..
Bır öğretmen olarak;cocuklarımla ıyılestım bırkac haftada.. ben izinliyken bana mektuplar yazıp her gün arayan canım öğrencilerimle..
içimi dökmek istedım.. zor zamanları dahada zorlastırmasaydım keske bu kadar sancılı olmazdı belki..

Nerden buluyorsunuz boyle adamlari heba oluyo sizin gibilerin ellerinde
Gece gece sızler bıtmıyorsunuz:) kk nın negatif mutsuz gölgesi . Nasılsan sana oylesı geliyor . Srndr bu adam gıbı ıyı bırı olursan karsına ıyı bırı cıkar.

Yasadiklariniz kolay degil. Yani ofkeniz uzuntunuz anlasilir. Sukurki esinizde zaten cok guzel anlamis, hic karsilik vermemis sizin ofkenize. Maasallah. Goruyorumki farkindasiniz ona yaptiklarinizin. Artik hersey guzel oluck insllah. Ona siki siki sarilin.

Bebegini karninda kalp atisi durdugu icin kaybetmis biri olarak cok iyi anliyorum seni. Esime haksizlik etmenin disinda ben herkese ayni sekilde kotu davranmistim senin cocugun oldu mu ne konusuyosun diye tersliyordum herkesi. Esler gebelik kayiplarinda evet cok uzuluyor dogrudur, ancak soyle dusunmek lazim, onlar daha cok bizim icin kaygililar. Cunku bebek fikri bizim hormonlarimizi etkiliyor icimizde varligini hissediyoruz ama onlar bebekleri ancak kucaklarina aldiklarinda baba oluyorlar. O yuzden su an bence onun icin onemli olan sizin iyi olmaniz. Emin olun kirilmamistir, sadece acinizi hafifletemedigi icin uzulmustur. Yasanan durum cok ama cok agir kesinlikle eminim yasamayan kimsenin anlamasina imkan yok, bu kadar buyuk aci yasayan kimsenin soyleyecegi birsey bir baskasini kirmaz.

Esinize haksizlik ettiginiz icin kendinizi suclamayin, icinizden o aciyi atamasaydiniz ilerde onu cok daha uzecek psikolojik sorunlar yasayabilirdiniz.

Bana psikologum onu soylemisti, bol bol anlat konus agla her aklina geldiginde agla bagir tabak canak kir baska turlu bu aci cikmaz icinden demisti. Cevrendekiler de neden boyle davrandigini bilecek ve anlayis gosterecektir demisti. Biraz zaman....

Gece gece sızler bıtmıyorsunuz:) kk nın negatif mutsuz gölgesi . Nasılsan sana oylesı geliyor . Srndr bu adam gıbı ıyı bırı olursan karsına ıyı bırı cıkar.
Belli belli sen maasallah cok iyi bi insan oldugun ve cok huzur veren bi kadin oldugun icin Allah cikartmis karsina biz cok kotu oldugumuz icin bize curuk elmalar cikiyor

Sanki hiç cocuk sahıbı olamayacak gıbı hissedıyorum.
Gergın surekli öfkeli bırı degılım ama yıllarca tedavıler ıgneler arastırmalar sonunda bu .. içim cok acıdı.. yınede sebebı esım degıl . İstedıgım tek sey ınancımı gerı kazanmak bır cocugum olacagına daır

Artık farkindasiniz , telafi etmenin yollarına bakın.
Bu kadar bencillik bana biraz fazla geldi.
Siz zor günler gecirmissiniz, ama kayıp sadece sizin değil.
Siz kotu şeyler yaşarken o adam da sizinle birlikte.
Eşinizi bu kadar dislamak çok kırıcı olsa gerek
Umarim unutulur ve güzel gunleriniz olur.

Belli belli sen maasallah cok iyi bi insan oldugun ve cok huzur veren bi kadin oldugun icin Allah cikartmis karsina biz cok kotu oldugumuz icin bize curuk elmalar cikiyor
Haklısınız. Tesekkur edıyorum allahım ıyı ınsanlarla karsılastırsın..

Tabıkı.. onunda canı yandı oda tedavılere maruz kaldı .herseyı bırlıkte yasadık . Cok abarttım . Fazla sakın ve kabulkar davrandım bu surecte hep içime atıp doldum . Keske sıkıntılarımı paylasmış olsaydım bu kadar buyuk bır patlama olmazdı.

gözlerimden yaşlar süzüldu okurken bizimde 2 yıldır çocuğumuz olmuyor biliyorum anlıyorum sizi cok zor bir süreç tam oldu kavuştum derken kaybetmissiniz kim olsa sizin gibi bir Psikolojiye girerdi. .
eşinize istiyerek haksızlık etmediniz istemeden oldu ve bunu da eşiniz anliyordur ve biliyordur üzülmeyin nolur. .
hayat çok tuhaf sınav larla dolu. .
Allah sabır versin inşallah yine olur bebeginiz sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah. . sadece zor bi dönem gecirmissiniz unutun bunları. .
hayat mecburen devam ediyor hersey güzel olacak. . o melek sizi cennetde bekleyecek öyle düşünün. .
rüyamda hamileydim ve düşük yapmıştım. . ve agliyordum niçin Biliyormusunuz hamile kalabiliyorum hamile kalabiliyorum diye agliyordum bu bile büyük bi mucize lütfen bu şansınız ın farkına varın. .
uyandigimda o kadar çok agladimki bilsemki bigün hamile kalabilecegim keşke bilsem dedim ağladım. . alan allah veren allah. . tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere allah. ..

Bastan sona ne kadar samımı yazmışşınız. Anlasılmak çok degerli. Tedavı sureclerınden sonra o kadar sevındım ki o kadar baglandım ki kısacık zamanda arada elim karnıma gıdıyo uzulmemek elde degıl. Fızyolojık olarak sarsıldım buda cok yordu. Kürtaj ve sonrasını cok metanetli karsılayamadım. Onca sene hayalini kurarken boyle olması uzucuydu. Saglıklı yavrularımız olur ınsallah.
Cok cok tesekkur ederım

kendini analiz edebildigine göre bundan sonra fevri davranişların iyi niyeti suistimal etmek olur. idrak etmissin cunku. Rabbim saglıkla yeniden hamile kalip kucagına almayı nasip etsin inşallah

Eger yeniden deneme niyetiniz varsa en azından tekrar başlamadan destek almayi düşünebilirsiniz.

Bir de anne olmak isteyen bir kadına söylenecek şey değil belki ama biraz oluruna bırakmaya çalışın.
Belki bu fikre çok sıkı bağlı kalmazsaniz daha kolay atlatirsiniz .
Dünyanın sonu değil.
Stres altindayken her şey daha zor gelir
Biraz kafa olarak kendinizi rahatlatmaya bakın

Aynı duyguları yasayan ınsanlar olarak ortak acılar sevıncler yasıyoruz. Tek tesellim yıllar sonra ilk kez tup bebeklede olsa hamıle kalmış olmak. Ama gebelik testımı atmaya kıyamıyorum yıllardır her ay tek cızgıyı o kadar kanıksadım ki; cıft cızgı gordugumde yasadıgım duyguyu aslaa unutamam.
Dilerım en yakın zamanda saglıklı bebeklerınız olur.

bende dusuk yapmistim cok zordu yasamayan anlayamaz ama esiniz daha bebek kavramini anlayamamis evet cok uzulmustur ama erkekler kucaklarina alinca anliyolar baba olduklarini dogana kadar bebek babaya yabanci oluyor esimde benim sagligimi ruh durumumu daha cok dusundu cok sukur dusukten 7 ay sonra o bebegin dogacagi siralarda hamile oldugumu ogrendim guzel gunler geliyor elbet sabir ve beraber kalmak acilara beraber gogus germek lazim sadece

Asla hemen dusunmuyorum ıyı bır arastırma surecı yasayacagım .toparlanıp esıme vakıt ayırmak istıyorum. Dedıgınız gıbı stres faktörunden arındıgımda tekrar düşünecegım. Dr um hemen baslayalım dıyor sansım yuksekmış.. ama bırkac ay bekleyecegım
Zaten 7 aydır destek alıyorum cocugum olsun yada olmasın kımsesız bır cocuga yuva olmak istıyoruz. Prosedur için hazırlanmak istemiştik. Anne baba olmasakta abı abla oluruz belki .. bırcok cocugu kucaklayacak geniş bır yuregımız var ama kısmet..

Ne guzel cok sevındım..
ben yınede cok bencılce davrandım cok hırcındım hep uyudum yemedım içmedım konusmadım.. oysa tum bunlara hazırdım güya..
sabırla bekleyecegım bır gun cocugum olmadını elimden gelenı yapacagım ama sanki hıc olmayacak gıbı..

kendini analiz edebildigine göre bundan sonra fevri davranişların iyi niyeti suistimal etmek olur. idrak etmissin cunku. Rabbim saglıkla yeniden hamile kalip kucagına almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah tum isteyenlerın..
hıc tekrarlarmıyım bunları yeterınce pişman oldum. Esım unuttu belki benım dusundukce içim acıyor. Olmadıgım bırı oldum bır anda . Rabbım kımseye boyle sıkıntılar yasatmasın

Üzülüyorum adamlara napıcaklarını şaşırıyorlar genede yaranamıyorlar gönlünü alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…