Asla hemen dusunmuyorum ıyı bır arastırma surecı yasayacagım .toparlanıp esıme vakıt ayırmak istıyorum. Dedıgınız gıbı stres faktörunden arındıgımda tekrar düşünecegım. Dr um hemen baslayalım dıyor sansım yuksekmış.. ama bırkac ay bekleyecegım
Zaten 7 aydır destek alıyorum cocugum olsun yada olmasın kımsesız bır cocuga yuva olmak istıyoruz. Prosedur için hazırlanmak istemiştik. Anne baba olmasakta abı abla oluruz belki .. bırcok cocugu kucaklayacak geniş bır yuregımız var ama kısmet..
İnşallah.. dılerım bu istegınızı gerceklestırebılırsınız. Zor bır prosedür acıkcası. Benım sahsi kararım esımle bunu istesekte hazırmıyız sorusunun cevabını öğrenmektı.Ne güzel bir kalbiniz var.
Açıkçası yazdigimin sonunu bir yavruyu evlat edinirsiniz diye baglayacaktim ama haddimi aşmış olmaktan ve sizi bilmeden kırmaktan korktum.
1 oğlum var, uygun şartları sağladığım vakit bende bir çocuğa yuva olmak istiyorum. Bu fikre uzak olmadığım için benim için bu bir çözüm ama herkes farklı tabiki.
Umarım her şey yolunda gider ve güzel bir aile olursunuz.
Haklısınız .Allah nasip etsin inşallah.
Ama farkındasınız artık şimdide kendinizi eşinizle tedavi edin biraz bu konuda. Bence teşekkürü hakediyor ama "teşekkür ederim" cümlesiyle değil. Ona olan ilginizi sevginizi hissettirerek. Çok mutlu olacaktır. Ama ençok sizi iyi görmek mutlu eder.
O zaman yeniden anne olmak için ümitli olduğunuzu gösterin ama en çok kötü bi somuçta yine aynı olmayacağınızı gösterin bence yoksa tedirgin olur çocuk konusunda ağırdan alır üzülmemeniz için heveslenmeyin diye buda onu strese sokar.Haklısınız .
Benım birsey yapmama fırsat kalmıyor ki her gun ayrı bırsey yapıp daha da utandırıyor. Bır daha o noktaya gelmem inş. Rabbım kımseye yasatmasın. Önerılerınız için cok tesekkurler
Eşinle eşit bir sıkıntıyı paylaşmıyorsunuz.O da evlat kaybetmiş olabilir ama,ialçlar tedaviler hamilelik süreci kürtaj...bunu fiziksel ve duygusal olarak sen yaşadın.Kötü günündü.O da yanında oldu.Geçti bitti.Böyle bak.Allah tekrardan evlat nasip etsin.Herkese merhaba;
2yıl cocugum olmayınca tup bebek ile hamıle oldugumu öğrendim ki 7+2de kaybettik.hayat,yasamak tam da boyle bırsey aslında inişleri cıkışları kayıpları kazandırdıkları.. cok zordu bızım için..bunada şukur demeyı öğrendik haliyle..
bu süreci çok zor atlattım. Ihtıyac duydugum kimsem yokannemın yokluğunu daha derınden hıssettım,en çok ona ıhtıyac duydum.. ne kardesım var ne akrabam. Evet bır evlat kaybetmışşın gıbı degıldi ama kocaman bır boşlukta düşüyor gıbıydı.
Bu dönemde sanki esımle esıt bır sıkıntıyı paylasmıyormusuz gıbı davrandım. Herseyıyle ıyınıyetli anlayıslı fedakar bır adama cok kötu davrandım. Hersey her soylenen batıyor yanlış anlıyorum.. uzulme cocuktan daha önemlisin sen iyi ol demesine cok agır tepkıler verdım. Hamileyken tatlı hiç yıyemıyordum bana en sevdıgım tatlıları almış artık yıyebılıyordun dedıgı için herseyı kırdım vurdum hakaret ettım..
aramızda bırkere bıle sınırları aşan bır tartısma yasanmadı. Bu durumada ben getırdım. Asla yargılamadı uzatmadı her zamanki gıbı o kadar adam gıbı durdu ki cok utandım. Oda cok uzuldu cok agladı ama benı kırmadan.. özur diledim onu bile gereksız buldu cok normal gececek atlatıcaz dedı.. cok üzüldümm hıc haketmedıgı için..
Bır öğretmen olarak;cocuklarımla ıyılestım bırkac haftada.. ben izinliyken bana mektuplar yazıp her gün arayan canım öğrencilerimle..
içimi dökmek istedım.. zor zamanları dahada zorlastırmasaydım keske bu kadar sancılı olmazdı belki..
Amin .. hıc etmezmıyım kullandıgım ilaclar bulundugum durumun duygusallıgı derken mantıklı davranamadım.telafı edıyorum dılerım kımse boyle bır tecrube yasamasıÖzür dilemekten ziyade teşekkür et emin ol onu daha mutlu eder. Hiç yoksa doğru bişey yaptığını bilir adam. Allah büyük ve huzur dolu bi aile olmanızı nasip etsin.
Cok tesekkur ederım isteyen herkese nasıp etsın inşEşinle eşit bir sıkıntıyı paylaşmıyorsunuz.O da evlat kaybetmiş olabilir ama,ialçlar tedaviler hamilelik süreci kürtaj...bunu fiziksel ve duygusal olarak sen yaşadın.Kötü günündü.O da yanında oldu.Geçti bitti.Böyle bak.Allah tekrardan evlat nasip etsin.
Hiç şükretmezmıyım rabbıme bınlerce sukurler olsun. Ben uyumus gıbı yaptıgım gecelerde esım hıc uyumadı hep basımdaydı. Hayatım kayıplarla dolu sanıyorum bunun buyuk etkısı vardı tepkımın fazlalıgında bırdaha aynı bencıllığı yapmayacagımı umuyorumO zaman yeniden anne olmak için ümitli olduğunuzu gösterin ama en çok kötü bi somuçta yine aynı olmayacağınızı gösterin bence yoksa tedirgin olur çocuk konusunda ağırdan alır üzülmemeniz için heveslenmeyin diye buda onu strese sokar.
Cennette bir meleğiniz var böyle düşünün bu acının mülafatı var.iyisiniz çok şükür artık bu belli. Ve eşiniz bide kötü olsaydı nolurdu? Çok şükür deyin sarılın eşinize.
Tesekkur ederım anlayıslı yorumunuz için sanıyorum esımın buyukluğu benı utandırdı. Dılerım aynı acıkarı yasadıgımda daha metanetli olma gucum olurBir söz geldi aklıma geçenler de rastladığım; İnsanlar acıdan delirdiğinizde sizin deliliğinizi görür acınızı değil...Ne mutlu ki eşiniz sizin acınızı görmüş. Takdir edilesi. Ama sizde çok vicdanlı birisiniz. Karşınızdaki insana haksızlık ettiğinizi düşünüp kendinizi sorgulayacak kadar da cesur ve adaletli..En sevdiğim insan karakteridir vicdanlı,kendini eleştiren,yargılayan ve farkındalığı elden bırakmayanlar..
Sizide, eşinizi de tebrik ederim. Mutluluğunuz daim olsun.
Hıc yanlış anlamıyorum allahım herkese boyle bır hayat arkadası nasıp etsın. Kendımı toparlayacagıö tabıkı esımıde . Cocugum olsun istıyorsam guclu olmalıyımokurken hem size uzuldum hemde yarabbim herkeze boyle koca nasip et dedim ( lutfen yanlis anlama ) . bence saglam bir sekilde onun gonlunu almalisin. ama oncelikle sakinleserek baslayabilirsin. bu arada insallah allah gonlunuze gore verir de tez zamanda bir cocugunuz olur ...
Allah iyi insanlarla karsılastırsın.Allahım neden böyle davranana böyle koca... gönlünü alın ben neler yaşadım da bi siz gibi olamadım bi sizin esiniz gibi davranılmadı bebegim düştüğünde bile. O yüzden kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?