Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
131
118
18
22
İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)

Ne vicdanı ya?

Bir nude için bu kadar çirkinleşilmez. Şikayetinizi asla geri çekmeyin.

Onun da benim de haddim değil ama neden hiç ilişkiye girmedim diye yalan söylediniz bu arada? Suç değil ki? Tüm dünyayla da ilişkiye girmiş olsak o an o kişiye nude atmak zorunda değiliz. Bunların farkına varın artık lütfen. Erkeklerdeki pişkinliğin binde birine olsun sahip olun.

Asla vazgeçmeyin ! Kimse sizden izinsiz özel bilgilerinizi bakmamalı gıçı sıkıştığı için özür diliyor pişman olduğundan değil
Çevremde bilen herkes vazgeçme diyor bilerek vicdanınla oynuyor diyorlar ve ilerde yapacağı cesaretin önünü kestin diyorlar beni en çok etkileyen de bir kıza daha yapsa o kız senin kadar güçlü olmayıp intihar etse nasıl hissedersin cümlesiydi bu beni ayakta tutuyor vazgeçmemek için

Şikayetinizi çekmeyin. 10+ yıllık hemşireyim ve sevgilinizin yaptığı suç.
Sizde insanlara sinirle bile olsa yalan yanlış bilgiler vermeyin
Ben kimseye yanlış bilgi vermedim biriyle cinsel ilişki yaşadığımı söylesem nolur söylemesem nolur evet belki öyle dememem lazımdı ama benden böyle bişey istenmesi beni çok germişti

vazgeçerseniz kendınıze olan saygınlığınızı da kaybedersiniz

Ben kimseye yanlış bilgi vermedim biriyle cinsel ilişki yaşadığımı söylesem nolur söylemesem nolur evet belki öyle dememem lazımdı ama benden böyle bişey istenmesi beni çok germişti
Evet sizi gerebilir ama siz kendi yaşadığınız ilişkiyi saklanacak bir ayıp gibi görmeyin. Bin kişiyle de yatsanız, bu karşı tarafa fotoğraf gönderebileceğiniz anlamına gelmiyor.

Dramatize etmeye hiç gerek yok, biri intihar eder falan.
Bu hipokrata ve meslek ahlakına aykırı. Şikayetinizi geri çekmeyin tekrar ediyorum
Yok intihar derken ben sikayetimi geri çekersem ve ilerde bir kıza daha bunu yaparsa ve o kız bunu kaldıramazsa pişman olmaz mısın çektiğin için diye bana demişlerdi

Yok intihar derken ben sikayetimi geri çekersem ve ilerde bir kıza daha bunu yaparsa ve o kız bunu kaldıramazsa pişman olmaz mısın çektiğin için diye bana demişlerdi
Hiç gerek yok. Hukuk yolundan ilerleyin. Arkadaşınız doktor diye özel hasta bilgilerine erişip size açıklayamaz. Bu suç.

Aslında bir sebebi yok o an sadece öyle çıkıverdi çünkü öncesinfe de imaları vardı rahatsız olduğumu belirtmiştim kendimi koruma iç güdüsüyle sanırım o an bunu dedim

Ya neden yalan söylüyorsunuz ki bakire olsanız ne olmasanız ne karşindaki kişiyi ilgilendirmez senin hayatin senin bedenin senin kararin. Üstüne senin özel bilgilerini sana koz olarak kullanmak için utanmadan pentiden birşey aldınmi diyerek miğde bulandiracsk şekilde önüne getiriyor kim ki o? Ne münasebet bu cümleyi kurabiliyor. Eğer mesleği bu kadar önemliyse önce adam olacak kimsenin özeline izinsiz bakmayacak bence de vazgeçme seni sindirmeye çalışmış bilgilerine ulaşıp ne istersen yaparsın sanmış görsün her kuşun eti yenmez büyük ders olsun buda ona

Ben bile isteye yalan söylemedim daha öncesinde cinselliğe dair şakayla karışık imaları vardı ve çok kez rahatsız olduğumu söylemiştim ı an koruma iç güdüsüyle yaptım ve evet tabum var deseydim sorgulayacaktı bende o an bu baskıyla anlatmak istemedim ki ona 6 sene okudum böyle bitmesin dedi fakat bende 6 sene okudun bi hasta gizliliğini öğretrmediler mi dedim telefonda evet çok mantıklı konuştum ama sanırım biriyle hiç böyle münakaşam olmadığı icin vicdanım sızlıyor

Sadece şikayet mi ettiniz bunamı vicdan yapıyorsunuz bi zahmet uyarı alsın zaten. Ben olsam yüzüm flu gazetelere röportaj bile verirdim
Hayır tabii ki buna değil hakettiği buydu zaten yapılan hareket etik dışı.vicdanım buna değil birinin emeklerini yıkmaktı benim vicdanım fakat bazen bazı insanlar hakediyor burdaki yorumlarla daha çok farkına vardım

Sadece şikayet mi ettiniz bunamı vicdan yapıyorsunuz bi zahmet uyarı alsın zaten. Ben olsam yüzüm flu gazetelere röportaj bile verirdim
Bu arada sadece şikayet etmedim konuşmaları çıktı alıp kurula gönderdim ve benim ameliyatımı yapan takibimi yapan hocam onun da üniversitede hocasıymış şahit olarakta hocamı yazdım ki hocamda çok güzel savunmuş beni sağolsun

Doktorluğa geçmiş ama insan olamamış çağın gerisinde kalmış anlaşılan tamam yaptın bari penti menti ne karıştırıyorsun adam gibi ben baktım böyle böyle görüşmek istemiyorum yada kusura bakma bakmış bulundum böyle durumun olmuş neden paylaşmak istemedin de açıkca insan gibi bitir çok iğrenç bir durum sadece cinsel bakımdan değil mahrem alanın sonuçta sistemde vazgeçme bence bugun sana yapan yarın begendiği bir kadının bilgilerine erişip askıntılıkta yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…