Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

O zaman kişisel bilgilerinize bakmasından şikayetçi değilsiniz
Bunu baştan söyleyin o zaman burda

İnsanlara bulaştırmamak için de durumunuzu görüştüğünüz herkese izah edin
Bitti gitti

Bitti gitti
Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Adam o bilgiyi mesleği üzerinden yasal olmayan yollarla almış kızın nude fotoğraf göndermesi için baskı aracı olarak kullanmaya çalışmış. O bilgiyi kızla yatmak için de kullanmaya çalışmış. Burada bir kere etik ihlal ve suç var. Etraf bu tür tehditlerle bu tür adamların eline düşen genç kız dolu. Toplum baskısından seslerini çıkaramıyorlar. İntihar edenler var. Kadın Hakları ile ilgili çalışan gruplara biraz bakarsanız görürsünüz. Aslında o kızların o durumlara düşmesinden onları tehdit eden erkekler kadar sizin gibi suçu ve suçluyu görmeden hemen kadını suçlayan zihniyet de suçlu. Suç ortaklığı yapmayın artık şu zihniyete. Burada mağdur olan kadın korkmamış şikayet etmiş. Desteklenmesi gerekirken bir kadın olarak hastalığı üzerinde hala inatla yargılamaya çalışıyorsunuz. Ego yapıp bunu sürdüreceğinize biraz kendinizi sorgulayın.

Bitti gitti
Ya sesini kes artık be yettin sende ne salak bişey çıktın ya istediğim şeyden şikayetçi olurum istediğimle de birlikte olurum sen mi sorumlusun benim şeyimden istersem bomba koyup patlatırım sananeeeeee

İlaç ricayla mı yazılıyor

Kendi emeğini düşünen bu işlere girmez, bu kadar ahlaksız bi herif doktor olsa hastayı tehdit eder, şantaj yapar, her haltı yer, pislik

Pes

Ya sesini kes artık be yettin sende ne salak bişey çıktın ya istediğim şeyden şikayetçi olurum istediğimle de birlikte olurum sen mi sorumlusun benim şeyimden istersem bomba koyup patlatırım sananeeeeee
Evet kalitesizlik ve yalancılık ruhun olmuş senin
Adam da yalanını yakalamış ve yüzüne vurmuş

arkandan kız beni neredeyse kandıracaktı, bana da hastalık bulaştıracaktı, ucuz atlattım diye anlatıyordur şimdi

Hayretle okuyorum yorumları? Ne yalanını yakalamış? Birine yalancı ve kalitesiz derken üstün bir kalite örneği mi sergileniyor benim göremediğim. Kiminle seks yaptığımızın hesabını verecek değiliz. Hastalığımızın sağlığımızın hesabınu da verecek değiliz. Nude atmadı diye karışılaşılan tavır normal mi? Şaka gibisiniz ya. Hala vibe ı nereden aldığınızı merak ediyorum

Uzun zamandır bu kadar saf kötü niyetli cevaplar görmemiştim, cidden çok garipsiniz siz. Sebepsiz yere bu kadar nefret bu kadar kötülük fazla, bence yardım alın. Etrafınızdakiler için.

Öncelikşe kalitesizliği ve yalancılığı neye göre tanımlıyorsun bilmiyorum tanımadığın insanlar hakkında bu şekil konuşamazsın hicbirşekilde yakınlık sağlamadığım birine nasıl hastalık bulaştıracağım ?hele ki anlatmak için buluşmayı beklerken?o zaman şöyle bişey sorucam hastalıklı olduğumı biliyor neden benimle muhattap olmaya devam ediyor?buna nasıl bir kulp bulacaksın?siz saf kötüsünüz başka bişey değil vebalıymışım gibi ne bu baskı?insanların organından hastalığından sen mi sorumlusın?

Arkamdan pek bişey anlatabileceğini sanmıyorum çünkü beni arayıp kendi adıma utanıyorum kimseye anlatamıyorum diyen kendisi

Biz de senle ilgili çeşitli kanılara vardık ama yazmayayım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…