Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı

Yalanınız ortaya çıkmış işte
Adam yalanınızı yakalamış, bunu unutmayın
Sizin de yaptığınız ayıp
Bence edebinizle konuyu kapatın
Daha fazla uzayıp yayılmasın
Ayrıca kendisi ile evlenip saklama ihtimaliniz de var bence sizin, öyle bir vibe aldım sizden

Siz bir anlık sinirle dediyseniz o da bir anlık sinirle demiş
Ayrıca ifadesinde “kendisine ilaç yazmamı istedi, ben de asistanla poliklinik yaparken yazalım diye açınca sistemde gördüm hastalık geçmişini” derse ceza da almaz zaten

Bir de bişi dicem ya
Bankacılar milletin medeni durumuna gelir durumuna kadar meraktan bakıyor mesela, bana dürüst cevap verin
Siz onun yerinde olsanız sevgilinizin bilgilerine bakmaz mıydınız

Şimdi tartışmayı kazanmak için herkes “ben asssllaaaaa bakmazdım” diyecek ama buradaki kadınlar telefon karıştırmaya bayılır ne hikmetse

Hekim her canının istediğini kurcalasın demiyoruz ama sevgiliniz bu adam

Ve siz de yalancısınız
En az onun kadar suçunuz var
Al birini vur ötekinesiniz

Bu kadar çirkinleşmemeliydiniz

Bacım ne anlatıyorsun ya ?ben karşımdaki insanla birliktelik mi yaşadım?ben neden bir erkeğe ilişkiye girdim demek zorundayım?gayet edebimle uzatıcam konuyı siz edep ne bilmiyorsunuz belli ki! İlaç yazdım bilmem ne ya?bişey bilmediğiniz o kadar belli ki birincisi beni muayane edemez intörn doktor ikincisi hastane kadrosunda görünmediği icin ilaç yazacak sistemi yok üçüncüsü her şey elimde kanıtlı bankacılıkla doktorluk bir mi?telefon karıştırmak ayrı bir hastanın zor dönemlerden geçtiği hastalığı çıplaj fotoğraf karşılığı yüzüne vurup aşşağılaması çok çok ayrı bişey isterse kocam olsun benden çıplak fotoğraf isteyip beni aşşağılayamaz ayrıca flörtümdü yorum yapacaksan düzgün oku söylemeyip ilişkiye girseydim amenna öpmedim bile umarım aynı şey başınıza gelmez !

Beni ne kadar tanıyorsunuz da evlenince söylemezsiniz diyorsunuz? Anlatmak için buluşmayı bekleyen benim zaten? Sizin gibi sığ düsünceli sabır dilettiren insanların hala var olması içler acısı

Sağlıklı bir düşünce yapınız yok.

Sevgilisi olsa da kişisel bilgilerine erişme hakkı yok. Bu nasıl bir kafa yapısı yahu. Sevgilisi diye her şeyi yapmaya hakkı var o zaman. Adam mesleki etik kurallarını ihlal etmiş. Bir de telefona bakma ile eşdeğer tutmuşsunuz ki onu da asla yapmam. Adam mesleğini kötüye kullanmış. Aynı şey mi bu? Sevgilisi ya da değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Hakkını sonuna kadar savunan birine de engel olmayın lütfen saçma sapan yönlendirmelerle.

Gerçekten inanılır gibi değil karşımdaki insan doktor olacak kişi benden uygunsuz fotoğraf istiyor yetmiyor konuştuğum kisi olarak değil doktor!kimliğini kullanarak bilgilerime erişilip aşşağılanıyorum kaptığım bir hastalık yüzünden ve bu doğru bulunuyor.gerçekten sabır

Ayyy tıp eğitimini o kadar bilmiyorsun ki…
Intörnler, asistan ve hocayla poliklinik yapar, bu arada bir yakınının ilaç ricası olursa da asistan kaşesi ile reçete edebilirler. İlaç yazmayı öğreniyorlar ya hani eğitim gereği.

Şuna cevap verir misin; bundan sonra biriyle görüşmeye başladığında hpv 16 nedeniyle yaşadığın süreci anlatacak mısın yoksa saklayacak mısın

Yo tencere kapak olmuşlar dedim zaten
Biri yalancı
Diğeri sınır ihlali yapıyor

Hastalık kaptığın için değil yalan söylediğin için aşağılanıyorsun
Kendini kandırma

Zaten asistan hesabından bakıyor kendi hesabı olmadığı için?sizde bunu anlamak istemiyorsunuz galiba?evet eğitim görüyorlar eğitimde etik ihlilali yapmamayı öğretmiyorlar mı?ettikleri yemin ne üzerine?neden bu kadar dikledin hastalığımı?seninle mi birlikte olacağım insanların hür iradesi?ay bu nasıl bir zihin çıldırıcam şimdi

Ben söyleyeyim. Onun bedeni onun kararı. Yaptıklarını ve geçmişini bir suçmuş gibi kimseye en baştan açıklamak zorunda değil. Tıp eğitimini biliyorum bu arada mesleğimi açıklamak zorunda değilim ama KVKK diye bir şey var. o bilgiye erişen de eriştiren de suçlu aması fakatı yok.

Bunu yapan doktor zihniyetinden bir farkı yok bu kullanıcının bu hastalığa sahibim diye sanki birlikte olmak zorundayım yakınlık sağlamadığım kimseye anlatmak zorunda değilim kimse de hayatımda belli konuma gelmeden anlatmak zorunda değilim kimse buna zorunlu değil ama gördüğünüz üzere anlatmak zor böyle zihniyetlere

Yakınlık sağlamak niyetiyle buluştuğun insanlara durumu en başından tüm açıklığıyla anlatacak mısın

Evet ya da hayır desene
Zor olmamalı

Sen takma kafana bu tür yorumları. Hakkını da sonuna kadar savun. Burada iki kişi arasındaki bir ilişkinin dinamiğinden daha öte bir konu var. Adam açık açık mesleğini kötüye kullanmış ve erişmemesi gerek kişisel bilgilere mesleği aracılığı ile erişmiş. Bir yönü ile hem adam hem kurum senin bilgilerin için Kişisel Verilerini koruması gerekirken korumamış. Hiç de vicdan azabı çekme. Herkes kanunlara ve mesleki etik kurallarına uymayı bilecek. Bu tartışmaya bile açık değil bence

Yakınlık sağlamak niyetiyle buluştuğun insanlara durumu en başından tüm açıklığıyla anlatacak mısın

Evet ya da hayır desene
Zor olmamalı
Ya ben neden yakınlık sağlamak niyetiyle bulusayım?siz içip içip bu siteye mi geliyosunuz?insanlarla cinsel ilişki hariç konuşulmuyor mu?sizene ayrıca yeter

bu ne be böyle? edebinizle konuyu kapatın bilmem ne?
kadın yalan söylememiş. doğru zamanı beklemiş. karşısındaki bu bilgiyi cepte tutmuş ve ilk fırsatta yüzüne vurmuş. sebep ne? çıplak fotoğraf vs. atmadığı için.

ya belki birlikte olmak da istemiyordu ve bu yüzden daha önce birlikteliğim olmadı dedi. karşılığında da “yooo olmuş işte hastalık taşıyorsun baktım ben” diyor.

işin hekimlik etiğini de tartışmıyoruz artık. evet bir sürü insan böyle bir güç varken elinde bakabilir, ama böyle bir bilgiyi böyle bir anda söyleyemez.

bunu böyle saçma bir sebep için kullanan adam, yarın şantaj da yapabilir.

oh tebrik ederim seni kız kardeşim. asla geri adım atma. bu dangalakların hakettiği bu. aklınca senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışacaktı böyle şeylerle. bırakma bu işin peşini.

Bu işten çok gerçekten bu zihniyetler çok yoruyor bir kez daha bu cirkin yorum sayesinde sikayetimi çekmemem gerektiğini anladım.teşşekür ederim desteğiniz içinherkes haklarını,haddini ve kesinlikle sınır bilmeli bilmeyen de sonucunu cekmeli yeterince sabır gösterdim sağolun tekrardan

Samimiyetsiz bir özür. Sindiririm sandı

Teşşekür ederim desteğiniz içinöncesinde bakmış bana karşı cinsel ilişkiyle imaları vardı ve ben hep rahatsız olduğumu belirttim zaten üstüme baskı kurulmuşken tabum var diyip daha çok baskı altında kalmak istememişim belli ki ama anlamak istemiyorlar tabi günlerce buluşup anlatmak için pesinde kostugumu da kimse bilemez ben yaptığı saygısızlığı hukuken tepki göstermeseydim dediğiniz gibi ilerisi olacaktı belkide bana ilerisini yapamadı evet ama ders almasaydı başka kıza yapabilirdi kimse bu yönden düşünmüyor maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…