Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

Ohhh çok iyi yapmışsın kız sakın şikayetini geri çekme böylelerine haddini bildirmek lazım. Kendilerini bir halt sanıp elalemin kızının üstüne gelmeye çalışıyorlar. Sizden sonra da hayatımdaki kadınlara yapmamayı öğrensin.

Cok tesekkür ederim bu cümleleri duydukça daha iyi hissediyorum

İnsallah öğrenir belki önceden de yaptı kimse ses çıkarmadı bunu düşündükçe daha çok sinirleniyorum en azından ileride yapmayı düşündüğü şeylere engel olmuş olacağım en azından

Öncesinde zaten bu konuda iması olduğu icin cinsellij konusunda kendimi bu sekilde korumayı uygun gördüm tabularım var deseydim bu seferde üstüme gelinip baskı kuracaktı
Ay allahim boyle tiplerden Allah hepimizi korusun. Sikayetinizi cekmeyin geri bir daha birsey yaparken iki kere dusunur

Erkek arkadaşınızın yaptığı suç. Türkiye'de büyük bir kişisel veri sızdırması problemi var ve buna ek olarak kendisine verilen yetkiyi kullanıp bu durumdan kendine çıkar sağlayan doktor, kurye, sağlık personeli vs tonlarca var. Hastanın adını soyadını bulup sosyal medyadan mesaj atanlara bende denk geldim. Kimseye hiçbir şey borçlu değilsiniz, daha önce cinsel hayatınız oldu diye neden böyle bir şeye mecbur olasınız? Çekinip hastalığınızı söyleyememenizi gayet anlaşılır, dünyada her şey mantıkla yürümüyor demek ki güvensiz hissettiniz. Gerçekten sevip güvendiğiniz biri olsa belki daha rahat açıklardınız. Aldığınız karardan geri dönmeyin, her şeyinizi inceleyip kafasında size bir amaç atayıp elde edemeyince terbiyesizleşmiş. Siz zaten vicdan sahibi birisiniz ki hastalığını düşünüyorsunuz ve dert ediniyorsunuz, kimsenin saçmalıklarını çekmeyin.

Tesekkür ederim desteğiniz için burdaki yorumları okudukça çekmemem gerektiğini farkettim bu hastalığa sahip olunan her kadına farklı gözle bakılıyor bu toplumsal tabudan bıktığım için bir tıkta inat ettim çekmeyeceğim

asla şikayetini geri çekme daha mesleğinin başında haklarını yanlış kullanan biri doktor falan olmamalı, hiç ilişkiye girmediysen nereden kaptın hpv?

asla şikayetini geri çekme daha mesleğinin başında haklarını yanlış kullanan biri doktor falan olmamalı, hiç ilişkiye girmediysen nereden kaptın hpv?
İlişkiye girdim erkek arkadaşım tarafından kapmıştım.bu kişinin daha öncesinde bana cinsellikle iması vardı zaten tabum var deseydim daha çok baskı kuracaktı üstüme bu sekilde koruma iç güdüsüyle böyle bişey demiştim

eğer hasta olduğunu bilmeden birlikte olduysan yani sana hasta olduğunu söylemediyse insan haklarına suç ihlaline giriyor bilgin olsun şikayet et

eğer hasta olduğunu bilmeden birlikte olduysan yani sana hasta olduğunu söylemediyse insan haklarına suç ihlaline giriyor bilgin olsun şikayet et
Hayır hasta olan benim ve biz değil ilişkiye girmek yakınlaşma dahi olmadı aramızda cünkü henüz o kadar güvenmiyordum şüphelerim vardı benden cıplak fotoğraf istedi atmadığım icin benden gizli bilgilerime bakıp bana bunu kullandı ve aşşağıladı beni

Sakın sakın sakın geri adım atmayın. Sakın, kendiniz için ve o karaktersiz adamın bundan sonra hastası olma ihtimali olan tüm kadınlar için.

Ayrıca hpv oldukça yaygın, sakın bundan utanmayın çekinmeyin, bulaş olması için penetrasyon dahi gerekmiyor, prezervatif de korumuyor. Gardasil 9 aşısını yaptırın gecikmeden, enfekte olmadan yapılması en iyisi ama olduktan sonra dahi öneriliyor immün sistemi destekliyor çünkü ve diğer türlere karşı bağışıklık oluşturuyor. Yine de unutmayın ki 200den fazla hpv türü var ve aşı bunların çok minik ama en yaygın ve zararlı türlerine karşı koruma sağlıyor.

A Aysenimi siz de okuyun zira yaş bilmem ne fütursuzca yargılamışsınız insanları, bilgilenin biraz.

Merhabalar geri adım atmayacağım kesinlikle. Aslında bundan utanmıyorum fakat bir doktor olacak kişinin bunu aşşağılayıcı bir sekilde yapması çok yıkıcı bir davranıştı. 2 aşımı da yaptırdım öğrendiğim gibi 3.sünün zamanını bekliyorum.Ve evet bilip bilmeden insanların yargılaması da çok kırıcı burda bişey danışmak için yazarken hemcinslerin yargılaması ne zaman biter gerçekten merak ediyorum desteğiniz için teşekkür ederim

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Artist artist senin karşına çıkacak iznin olmadan özelini karıştıracak sonrada özör dölöröm. Beter olsun. Seni sindirmeye çalışmış ama sağlam kayaya çarpmış. Bu tiplerin ilkel versiyodu da seni ailene söylerim seni rezil ederim diyem türler. Atmayın geri adım

Asla çekmeyeceğim dediğiniz gibi korksaydım boyun eğseydim belkide fazlası olacaktı bu tiplere müstehak bunların doktor olması daha da üzücü kimseye güven olmuyor bu hayatta özürü de zaten kabahatinden büyük korktuğundan özür dilenir hep

Dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum
Beter olsun. Kafa yapısı işte doktor oluyorsun ama cahillik baki kalıyor.
HPV sürecin için de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…