Kayınvalideniz eşinizin zayıf noktasını bulmuş sıkışınca evlenirim diyor, blöfünü görüp evlen desin 180 derece döner bence.
Anneler elbette arada evlatlarını görmeye gitsin, misafirleri olsun ama sağlıklı ve 50 yaşındaki bir kadın tek başına yaşayabilir, benim annem 68 yaşında yalnız yaşıyor, her işini kendi yapabiliyor çünkü, bizle yaşa desek istemez istemiyor da, ki annem sağlıklı bir kadın değil diyabet, tansiyon vb hastalıkları var ama evinde daha rahat ediyormuş, rahmetli anneannem ölene kadar evinden ayrılmadı, ki gözleri net görmezdi el yordamıyla tüm işlerini yapardı, dışarı bile çıkardı, o da hiçbir evladında kalmak istemedi illa da evim dedi.
Valla bilmiyorum biz en çok kendi evimizde rahat ediyoruz, kızımın oğlumun evi saray olsa, herşey önüme gelse, atlastan yataklarda ipekten örtülere sarıp sarmalasalar evimi ararım, kayınvalideniz kızının oğlunun rahat edip edemediğini hesap edemese de kendi nasıl rahat ediyor anlamadım.