- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Ben bir de aynı okuldaydim eşimle.okulum ayrıldı o da iyi oldu.ama ne zaman 5 sene bitti o kadar alıştık ki şimdi. Allah korusun asla onsuz yapamam sanki.düzelecek inancı. Çocuk olunca da zorlanacaksin çocuk 2 yaşını bitirsin çok rahat edecekesin. Ama biraz sabır.Zaten kötü bir aile hayatmz var sanki cocuk dogunca hersey daha da kötünolucakmiş gibime geliyor.. hiç ümidim kalmadı ama bunu herkes söylüyor ilk 5 sene....
Bak ben hiç hamile olmadımİnanki hiç gücüm kalmadi eşimden yüzüm gülmüyordu beni ayakta tutan tek desteğim arkam ailemdi fakat onu da böyle kırıp üzünce hiç gücüm kalmadi eşimi hiç affedemiyorum keske gelmeseydiniz dedim onlara yükğme daha da yük oldunuz dedim halbuki asla bunu haketmiyorlardi...
Bebek demek sorumluluk demek psikolojik çöküntü içerisinde oldugum için böyleyim yoksa tabiki yavrum benim herseyim ona olan hislerimin tarifi yok
İnşallah o güne kadar dayanabilirim...Ben bir de aynı okuldaydim eşimle.okulum ayrıldı o da iyi oldu.ama ne zaman 5 sene bitti o kadar alıştık ki şimdi. Allah korusun asla onsuz yapamam sanki.düzelecek inancı. Çocuk olunca da zorlanacaksin çocuk 2 yaşını bitirsin çok rahat edecekesin. Ama biraz sabır.
İnşallah en kısa zamanda rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin..Bak ben hiç hamile olmadım
Doğurmadım
Ama 2 kuşum var, onlar bile benim stresimi hissediyor.
Sana haksızlık etmiyorum
Ama madem öyle
Anne babayla dön onların evine
Doğum orda olsun
Niye umutsuzsun?İnşallah en kısa zamanda rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin..
Ben ne kadar bunun hayalini kursamda gercekleşmesi biraz zor gibi
Önceden boşanmayı çok düşündüm istedim eşim engel oldu onun engel olup gönlümü almaları hep birer ümit oldu ama şeker tadında tadı uzun sürmedi.. ama şimdi ise iki kere düşünüyorum kocasız bir kadın olmayı göze alabilsem de babasiz bir evladımın psikolojisine dayanamıyorumNiye umutsuzsun?
Sen insanlarla dolu dünyaya
Yeni bir insana gebesin
Yeniye gebesin.
Kendine gel kadının ne suçu var yazık ya sen de anne olacaksınKonuya nerden baslayacagımı bilemiyorum zaten kendimi düzgün ifade edememe gibi bir problemim var. Anlatabildiğim kadar anlatayım lütfen olumsuz yorumlar yapmayın zaten dertlerim bana yetiyor..
9 aylık hamileyim ve eşinden yüzü gülmeyen bir hamile ...duygularım allak bullak çok kötüyüm eşim ilk defa baba olucak bende ilk kez anne... ama eşim dışardan o kadar duygusuz ve hissiz duruyorki hiçbir heyecanı yok içini bilemem ama bebeğimiz için hiçbir hazırlıgı yok.. benimle eskisinden daha fazla tartısmaya hazır bi şeklde..benim duygularımıda anlamıyor hamilelkte duyguların yogunlugunu herkes bilir ama eşim bu süreçte iyice üzerime geldi hiçbir sözünü eksik etmedi..artık bnmde bu olaylardan sonra hayata bakış açım tamamen değişti gibi.. bende onun gbi olmaya basladım yani hissizleştim beredeyse acıma duygumu kaybettm yaşdklarımdan dolayı...
Neyse kaba taslak eşimle iletişimimz böyle iken üzerine bir de kendi ailem eklendi...bize geldiler kalıcı misafir olarak... ev eskisinden daha kalabalk oldu ve haliyle evin düzeninde değisklkler oldu eşim bunların sözünü eder oldu.. bu arada ailem farklı bi şehirde ve bnm için geldiler. Eşimin yüzünü asık görüp bazende dolaylı yollarla bsylerin lafını ettiğini duyunca bnde onun hırsını kendi annemden cıkardim. Annem bu aralar zaten stresli ve üzüntülü...bunun üzerine bende çok ufak bsy yüzünden (eşimdende etkilenerek bilinçaltmda)annemin üzerine o kadar çok gittim bagırdim sinirlendimki kadın resmen agladı ve ardından bende cok agladım pişman oldum isyan ettim bu kadar cok seyin üzerime üst ğste gelmesine...dünden beri morelim çok bozuk eşimden nefret ediyorum hatta en son cocuk dogduktan sonra ondan ayrılacagmı kafama koydugumu söyledim.. onun yüzünden anneme haketmediği şeklde en hassas döneminde kızip bagrdim bu hiç aklımdan cıkmyor çok vicdan azabı cekiyorum.. anneme yaptklarım beni mahvediyor vicdanım hiç rahat değil çok erken yaşımda agır şeyler yaşıyorum hiçbirseyi kaldırcak gücüm kalmadi benim bu halimden ne anladınz kızlar ben halimden hiçbirsey anlamyorum beni bana anlatın i.. annemi çok seviyorum onu çok üzdüm çok agır tepki verdim
İfade ettim aslında ama yinede rahatlayamadim çünkü onunda bana çok ihtiyacı oldugu bi zamanda yarasına tuz bastim ..Annene kendini ifade et,duygularından bahset,onu çok sevdiğini söyle bir de hediye al rahatlarsın...
Sagolun yaaa çok rahatlattınızKendine gel kadının ne suçu var yazık ya sen de anne olacaksın
Sen rahatla diye annen mi üzülsün kadının be suçu var alkışlayacakmıydım bi de seni kocaman kadınsın ne hakkın var anneni ağlatmaya !!!!!çok sinir oldumSagolun yaaa çok rahatlattınız
İsteyerek olmadı heralde
Benm nasl duygularla böyle birsey yapıp pişmanlığımı anlayan anladi ve ona göre yorum yapıyor herkes ama ben sizin dediğiniz şeyin pişmanlığını ve vicdan azabını zaten yaşıyorum sizin tekrar böyle bir hatrlatma yapmanızı yersiz buldum...tabi asla buna hakkım yok zaten bunun şaşkınlgı içerisindeyim ben bütün üzüntüm kederim bu..Sen rahatla diye annen mi üzülsün kadının be suçu var alkışlayacakmıydım bi de seni kocaman kadınsın ne hakkın var anneni ağlatmaya !!!!!çok sinir oldum
Birde isteyerek yapsaydın
Anne kız arasında olur böyle şeyler,birdaha tekrarlamazsınız unutulur giderİfade ettim aslında ama yinede rahatlayamadim çünkü onunda bana çok ihtiyacı oldugu bi zamanda yarasına tuz bastim ..
inşallah annem unuturAnne kız arasında olur böyle şeyler,birdaha tekrarlamazsınız unutulur gider
Erkekler maalesef böyle yapıyorlarKonuya nerden baslayacagımı bilemiyorum zaten kendimi düzgün ifade edememe gibi bir problemim var. Anlatabildiğim kadar anlatayım lütfen olumsuz yorumlar yapmayın zaten dertlerim bana yetiyor..
9 aylık hamileyim ve eşinden yüzü gülmeyen bir hamile ...duygularım allak bullak çok kötüyüm eşim ilk defa baba olucak bende ilk kez anne... ama eşim dışardan o kadar duygusuz ve hissiz duruyorki hiçbir heyecanı yok içini bilemem ama bebeğimiz için hiçbir hazırlıgı yok.. benimle eskisinden daha fazla tartısmaya hazır bi şeklde..benim duygularımıda anlamıyor hamilelkte duyguların yogunlugunu herkes bilir ama eşim bu süreçte iyice üzerime geldi hiçbir sözünü eksik etmedi..artık bnmde bu olaylardan sonra hayata bakış açım tamamen değişti gibi.. bende onun gbi olmaya basladım yani hissizleştim beredeyse acıma duygumu kaybettm yaşdklarımdan dolayı...
Neyse kaba taslak eşimle iletişimimz böyle iken üzerine bir de kendi ailem eklendi...bize geldiler kalıcı misafir olarak... ev eskisinden daha kalabalk oldu ve haliyle evin düzeninde değisklkler oldu eşim bunların sözünü eder oldu.. bu arada ailem farklı bi şehirde ve bnm için geldiler. Eşimin yüzünü asık görüp bazende dolaylı yollarla bsylerin lafını ettiğini duyunca bnde onun hırsını kendi annemden cıkardim. Annem bu aralar zaten stresli ve üzüntülü...bunun üzerine bende çok ufak bsy yüzünden (eşimdende etkilenerek bilinçaltmda)annemin üzerine o kadar çok gittim bagırdim sinirlendimki kadın resmen agladı ve ardından bende cok agladım pişman oldum isyan ettim bu kadar cok seyin üzerime üst ğste gelmesine...dünden beri morelim çok bozuk eşimden nefret ediyorum hatta en son cocuk dogduktan sonra ondan ayrılacagmı kafama koydugumu söyledim.. onun yüzünden anneme haketmediği şeklde en hassas döneminde kızip bagrdim bu hiç aklımdan cıkmyor çok vicdan azabı cekiyorum.. anneme yaptklarım beni mahvediyor vicdanım hiç rahat değil çok erken yaşımda agır şeyler yaşıyorum hiçbirseyi kaldırcak gücüm kalmadi benim bu halimden ne anladınz kızlar ben halimden hiçbirsey anlamyorum beni bana anlatın i.. annemi çok seviyorum onu çok üzdüm çok agır tepki verdim
yaErkekler maalesef böyle yapıyorlar
Ama eşine sinirlenip annenden keşke almasaydın hırsını senide anlıyorum hamilesin hormonların ağır basıyor ama idare etmeye çalış ve sadece neden hissiz artık demeye başladın onu düşün daha büyük sorunlar var hayatta onları göz önüne al geçici bir misafirlik bırak gitsin eşinde rahatsız olmuş olabilir anlayışla karşıla haliyle rahatsız olacaktır düşünsene rahatça ayağını uzatıp yatamaz belki gazı var çıkaramaz öyle düşün
Kendini hırpalama boşanmak da neyin nesi lütfen aklından çıkar öyle şey mi olurmuş
Eşin belli edemiyor olabilir çoğu erkek edemez hayat o instagram da karnını öpen kocalar değil canım öyle ilgi alaka YÖK maalesef
Ne kadar zor durumda olanlar var hayat mücadelesi veren insanlar anası babası olmayanlar tek başına hayatı göğüslemek zorumda kalanlar ve benzeri
Yani demem o ki hissiz diye eşine yüklenme çocuklar baba diyene kadar babalıklarından bi haber olan varlık şu erkekler maalesef
Ama senin karnında içinde kalbinde Allah öyle güzel bir hissiyat vermiş ki annelik işte bu
Doğuma gireceksin bence böyle şeyler yerine bebeğini düşün merhem olur inşallah dertlerine
Evlilikte herşey kadınların sayesinde ilerler büyük sıkıntılar olmadığı sürece
Lütfen eşinin kıymetini bil senin yol arkadaşın olacak anlayış ve sevginizi yitirmeyin
Sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?