Vicdanım ve yaşadıklarım beni mahvetti

Zaten kötü bir aile hayatmz var sanki cocuk dogunca hersey daha da kötünolucakmiş gibime geliyor.. hiç ümidim kalmadı ama bunu herkes söylüyor ilk 5 sene....
Ben bir de aynı okuldaydim eşimle.okulum ayrıldı o da iyi oldu.ama ne zaman 5 sene bitti o kadar alıştık ki şimdi. Allah korusun asla onsuz yapamam sanki.düzelecek inancı. Çocuk olunca da zorlanacaksin çocuk 2 yaşını bitirsin çok rahat edecekesin. Ama biraz sabır.

Bak ben hiç hamile olmadım
Doğurmadım
Ama 2 kuşum var, onlar bile benim stresimi hissediyor.

Sana haksızlık etmiyorum

Ama madem öyle

Anne babayla dön onların evine
Doğum orda olsun

İnşallah o güne kadar dayanabilirim...

Bak ben hiç hamile olmadım
Doğurmadım
Ama 2 kuşum var, onlar bile benim stresimi hissediyor.

Sana haksızlık etmiyorum

Ama madem öyle

Anne babayla dön onların evine
Doğum orda olsun
İnşallah en kısa zamanda rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin..
Ben ne kadar bunun hayalini kursamda gercekleşmesi biraz zor gibi

İnsanın elinde değil ama kendini uzmemeye çalış. Çünkü seni halinden anca sen anlarsın. Annen ile açık açık konuş anlat bize anlattığın gibi yaşadıklarını. Anneler ne olursa olsun evlatlarına kiyamazlar, sana destek olurlar. Eşinde daha senin halinden pek kolay kolay anlamaz. Karnında bebek varmış, yakında doğumun varmis, hormonlar tavan yapmış vs vs malesef hiç bunları düşünmezler.

Niye umutsuzsun?
Sen insanlarla dolu dünyaya
Yeni bir insana gebesin

Yeniye gebesin.
Önceden boşanmayı çok düşündüm istedim eşim engel oldu onun engel olup gönlümü almaları hep birer ümit oldu ama şeker tadında tadı uzun sürmedi.. ama şimdi ise iki kere düşünüyorum kocasız bir kadın olmayı göze alabilsem de babasiz bir evladımın psikolojisine dayanamıyorum

Kendine gel kadının ne suçu var yazık ya sen de anne olacaksın

Sagolun yaaa çok rahatlattınız

İsteyerek olmadı heralde
Sen rahatla diye annen mi üzülsün kadının be suçu var alkışlayacakmıydım bi de seni kocaman kadınsın ne hakkın var anneni ağlatmaya !!!!!çok sinir oldum
Birde isteyerek yapsaydın

Sen rahatla diye annen mi üzülsün kadının be suçu var alkışlayacakmıydım bi de seni kocaman kadınsın ne hakkın var anneni ağlatmaya !!!!!çok sinir oldum
Birde isteyerek yapsaydın
Benm nasl duygularla böyle birsey yapıp pişmanlığımı anlayan anladi ve ona göre yorum yapıyor herkes ama ben sizin dediğiniz şeyin pişmanlığını ve vicdan azabını zaten yaşıyorum sizin tekrar böyle bir hatrlatma yapmanızı yersiz buldum...tabi asla buna hakkım yok zaten bunun şaşkınlgı içerisindeyim ben bütün üzüntüm kederim bu..

Bir müsibet bin nasihate bedelmiş.Şimdi sen bu kadar üzüldün ya bidaha çok dikkat edersin merak etme.Arada istemeden olur öyle şeyler.Ama kalp kırma.Bak bebeğin olucak.Gelip sana yardım edicek.Aranıza soğukluk girmesin.Hatalı olan zaten hamile eşini bu kadar yıpratan eşin.

Analar affeder zaten ve unutur.Senin içten bir özürün yeter ve dilemissin zaten sen sakın üzülme.Esinide kafaya takma.Hamilelik hassasiyetindesin.Elinden gelen bu kadardir belki boşver.Bakalim doğunca neler olacak.Ona bir sans daha ver.Ailen sana kalici olarak sanirim mecburi sebeplerden geldi? Her iki tarafin senin hamileligini göze alarak sorunlari buyütmemeleri daha iyi olacak.Bu hassasiyetin geçici merak etme.Hayirli dogumlar dilerim.

Erkekler maalesef böyle yapıyorlar
Ama eşine sinirlenip annenden keşke almasaydın hırsını senide anlıyorum hamilesin hormonların ağır basıyor ama idare etmeye çalış ve sadece neden hissiz artık demeye başladın onu düşün daha büyük sorunlar var hayatta onları göz önüne al geçici bir misafirlik bırak gitsin eşinde rahatsız olmuş olabilir anlayışla karşıla haliyle rahatsız olacaktır düşünsene rahatça ayağını uzatıp yatamaz belki gazı var çıkaramaz öyle düşün

Kendini hırpalama boşanmak da neyin nesi lütfen aklından çıkar öyle şey mi olurmuş

Eşin belli edemiyor olabilir çoğu erkek edemez hayat o instagram da karnını öpen kocalar değil canım öyle ilgi alaka YÖK maalesef

Ne kadar zor durumda olanlar var hayat mücadelesi veren insanlar anası babası olmayanlar tek başına hayatı göğüslemek zorumda kalanlar ve benzeri

Yani demem o ki hissiz diye eşine yüklenme çocuklar baba diyene kadar babalıklarından bi haber olan varlık şu erkekler maalesef

Ama senin karnında içinde kalbinde Allah öyle güzel bir hissiyat vermiş ki annelik işte bu

Doğuma gireceksin bence böyle şeyler yerine bebeğini düşün merhem olur inşallah dertlerine

Evlilikte herşey kadınların sayesinde ilerler büyük sıkıntılar olmadığı sürece

Lütfen eşinin kıymetini bil senin yol arkadaşın olacak anlayış ve sevginizi yitirmeyin

Sevgilerle

Çok
ya
Çok ılımlı ve yapıcı konuştunuz allah razı olsun evet hayatta daha büyük sorunlar var ama küçücük seyleri büyüten sorun haline getiren bşr adamla evliyim bu saatten sonra ancak bebeğim için katlanırım çünkü geçmiltede çok agır seyler yasadım ama ilk defa onun yüzünden en yakınımı annemi incittim ayrıca yavruma gereken gakettiği ilgi alakayi gösteremiyorum bunların müsebbipi O ..hatta allaha isyan edecek hale geldim asla ona hakkımı helal etmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…