- 25 Temmuz 2017
- 10
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Çok
ya
Çok ılımlı ve yapıcı konuştunuz allah razı olsun evet hayatta daha büyük sorunlar var ama küçücük seyleri büyüten sorun haline getiren bşr adamla evliyim bu saatten sonra ancak bebeğim için katlanırım çünkü geçmiltede çok agır seyler yasadım ama ilk defa onun yüzünden en yakınımı annemi incittim ayrıca yavruma gereken gakettiği ilgi alakayi gösteremiyorum bunların müsebbipi O ..hatta allaha isyan edecek hale geldim asla ona hakkımı helal etmyorum
+1Sen de anne olacaksın, ve şimdiden kendi ailene, kocana çocuğuna kötülüğü sen yapmışsın.
Heyecanı yaşamaya fırsatı yok ki eşinin.
Kalıcı misafir olarak aile?
Ya onların anneleri gelseydi? Sen surat asmayacak mıydın?
Hiç de ay benim annem canım annem, boşarım kocayı deme.
Annen gittiğinde kocan olacak yanında.
Annenin ve babanın kızı olmaktan kurtul
Evlisin, ailen eşin
Ve anne olacaksın
Ozurdileyip gönlünü aldinmi.. kocman sarildinmi.. optunmu...Ahh bu
Ahhh vicdanım rahat etmiyor işte annem benim herşeyüm
Annem ağladı demene çok üzüldüm...Konuya nerden baslayacagımı bilemiyorum zaten kendimi düzgün ifade edememe gibi bir problemim var. Anlatabildiğim kadar anlatayım lütfen olumsuz yorumlar yapmayın zaten dertlerim bana yetiyor..
9 aylık hamileyim ve eşinden yüzü gülmeyen bir hamile ...duygularım allak bullak çok kötüyüm eşim ilk defa baba olucak bende ilk kez anne... ama eşim dışardan o kadar duygusuz ve hissiz duruyorki hiçbir heyecanı yok içini bilemem ama bebeğimiz için hiçbir hazırlıgı yok.. benimle eskisinden daha fazla tartısmaya hazır bi şeklde..benim duygularımıda anlamıyor hamilelkte duyguların yogunlugunu herkes bilir ama eşim bu süreçte iyice üzerime geldi hiçbir sözünü eksik etmedi..artık bnmde bu olaylardan sonra hayata bakış açım tamamen değişti gibi.. bende onun gbi olmaya basladım yani hissizleştim beredeyse acıma duygumu kaybettm yaşdklarımdan dolayı...
Neyse kaba taslak eşimle iletişimimz böyle iken üzerine bir de kendi ailem eklendi...bize geldiler kalıcı misafir olarak... ev eskisinden daha kalabalk oldu ve haliyle evin düzeninde değisklkler oldu eşim bunların sözünü eder oldu.. bu arada ailem farklı bi şehirde ve bnm için geldiler. Eşimin yüzünü asık görüp bazende dolaylı yollarla bsylerin lafını ettiğini duyunca bnde onun hırsını kendi annemden cıkardim. Annem bu aralar zaten stresli ve üzüntülü...bunun üzerine bende çok ufak bsy yüzünden (eşimdende etkilenerek bilinçaltmda)annemin üzerine o kadar çok gittim bagırdim sinirlendimki kadın resmen agladı ve ardından bende cok agladım pişman oldum isyan ettim bu kadar cok seyin üzerime üst ğste gelmesine...dünden beri morelim çok bozuk eşimden nefret ediyorum hatta en son cocuk dogduktan sonra ondan ayrılacagmı kafama koydugumu söyledim.. onun yüzünden anneme haketmediği şeklde en hassas döneminde kızip bagrdim bu hiç aklımdan cıkmyor çok vicdan azabı cekiyorum.. anneme yaptklarım beni mahvediyor vicdanım hiç rahat değil çok erken yaşımda agır şeyler yaşıyorum hiçbirseyi kaldırcak gücüm kalmadi benim bu halimden ne anladınz kızlar ben halimden hiçbirsey anlamyorum beni bana anlatın i.. annemi çok seviyorum onu çok üzdüm çok agır tepki verdim
Canım ailecek gelmelerinde bi sakıncası olmamalı bence sonuç ailesi hamileykende gelmeleri normal zaten onlarda yük olmuyorlardır annesi var sonuçta her işini yapıveren...Eşiniz ile problemleriniz varken aileniz de cabasi olmuş..
Bizim tarafta kiz dogum yapacagi zaman sadece annesi gelir kizla ilgilenir cocuga bakmakla ilgili yardimci olur ve gider herkeste memnun kalir.
Sizde niye ailecek gelmisler anlamadim zaten hizmet edecek durumda degilsiniz onlar da baslarinin caresine bakacaklar tabi haliyle evin duzeni de degisir..
Annenizin gonlunu alin oncelikle ufak bir hediyeyle kendinizi affettirin. Esinizle de ayrilmayin bence bebeginiz icin sorunlarinizi halletmeye calisin. Allah yardimciniz olsun
Tabiki kocasi nin yaptiklari hiç hoş degil hemde hic.. Ama mesela ben logusa olsam babamin erkek kardesimin yaninda rahat edemem. Bilmiyorum yani bizde doguma sadece anneler gider. Normalde tabiki ailecekte gelip kalirlar kizlarinin evi. Bilemedim canim durum sıkıntı liCanım ailecek gelmelerinde bi sakıncası olmamalı bence sonuç ailesi hamileykende gelmeleri normal zaten onlarda yük olmuyorlardır annesi var sonuçta her işini yapıveren...
Yani ben öyle düşünmezdim ailemin olması benim daha çok hoşuma giderdi yalnız kalmazdım kocam işteyken..
Bide kocası sürekli ailesiyle ilgili laf sokuyormuş ve ailesi duyuyormuş çok üzücü bir durum bence..
Bizde de anne kalır kızının yanında benim bi bebeğim yok olmasını çok istiyorum ama olmuyor..Tabiki kocasi nin yaptiklari hiç hoş degil hemde hic.. Ama mesela ben logusa olsam babamin erkek kardesimin yaninda rahat edemem. Bilmiyorum yani bizde doguma sadece anneler gider. Normalde tabiki ailecekte gelip kalirlar kizlarinin evi. Bilemedim canim durum sıkıntı li
Ben ailemin yanmda olmasindan rahatsz değilim sagolsun babam bile evde hiç boş durmaz herkes bir iş tutar ama nankör bir adamla evli olmak bnide nankörleştirmiş galiba...ailemin ev hakkında yaptıgı iyi şeyleri bile kötüye yormaya müsait bir adam... bana da aynı seyi yapıyordu...benden habersz evde hiç bsy yapmayın diyor. Eşim çok beceriksiz elinden hiçbir iş gelmyor babamda bunun tam tersi oldgu için bende ona yaptryorum sagolsun oda bni asla kırmaz..Bizde de anne kalır kızının yanında benim bi bebeğim yok olmasını çok istiyorum ama olmuyor..
Öyle bir durumda olsamda babam ve erkek kardeşlerimin olması benim için sorun olmazdı..
Onları tanıdığım için yani....
Bu aslında aile yapısı yada kişinin kendi yapısıyla ilgili olabilir...
Ama tabi konu sahibinin durumu cidden sıkıntılı inşallah bir an önce yoluna girer herşey..
Bundan sonra öyle yapcam zaten aynen ucu nereye giderse gitsin umrumda değil... güya beyefendi işlerinin yogunluğundan bebeğin ihtiyaclarını almakla ilgilenemyomus ..gerizekalı eve geldkten sonra telefonla oyun oynamaktan baska bsy yapmyor. Kendi bakımından da mahrum olmyor jölesinden parfümüne kadar... kimi kandırıyorsa ... offf offfPatlayacak noktaya geldin madem git o beyinsiz eşine patla lütfen.
Ucu nereye varirsa varsın.
O dangalak yüzünden masum annene olmuş olan.
Acayip sinirlendim valla.
Evet yaşadıklarımız bir zaman sonra bizi değiştiriyor maalesef daha farklı bakıyor daha acımasız oluyor yada daha kızgın oluyoruz hayata
Geçmişimiz bizim tecrübelerimiz olmalı her sorundan sıkıntıdan ders çıkarmalıyız ama geçmişle yaşamamalıyız canım
Kin tutma şakın kendini üzersin hırsına yenik düşme şöyle düşün kızdın bağırdın ama ya son görüşün ise ya bir daha göremeyecek olursan o sebeple daha sakin ve ılımlı olmaya çalış pişman olma derim
Tabiki sorunlar oluyor herkesin hayatında ama güzel tarafından bakmaya çalış
Eşin hakkında lütfen kendini inandırma kendini gaza getirme hele ki başkalarına anlatıp dediklerini şakın yapma Allah bullak olursun sen olmaktan çıkarsın bana bunuda yapmıştı deme böylece gün geçtikçe aynı evde yabancılaşırsınız ve sen aslında herkesten çok sarılman gereken eşine sırtını dönersen aslında yalnızlığını ilan etmiş olursun ve gün gelir bütün arkadaşların ailen eşin dostun eşinin koynuna girip yatarken sen yalnız kalmış olabilirsin
Bebeğini düşün ama onun İÇİN evliyim deme kendini inandırma lütfen buna hele ki hakkımı helal etmiyorum demek çok üzücü en büyük günah kul hakkı
Umarım seni anlar ve eşin sana dört elle sarılır o güzel meyveniz de size mutluluklar getirir Unutma kadınlar hep fedakar taraf olmak zorunda maalesef
Bol bol dua et
Allah'a emanet ol[/QUOTE
Eşime karşı herbkonıda endişeliyim ona iyi olmaya bile endiseliyim bazı tipler vardr ya yüz vermeye gelmezler kendlerni daha fazla bsy sanırlar daha fazla kırıp üzerler eşimde tam o tiplerden.
Belki istesen olayları yasanmams gbi kabul edip eskisi gbi olablirim ama vşcdanm kabul etmyor işte
Ona karşı kinimde gecmyor... günden güne daha fazla gözüme batyor
Eşin gerçekten hatalı ise sen ailenle ailenin evine git doğumu da orda yap bir süre de orda kal bırak o senin peşinden gelsin seni çocuğunu özlesin neden gittin derse de Doğumdan sonra yardıma ihtiyacım var sen evde annemleri istemedin yalnız da kalamam mecbur ben onlara gittim de...Konuya nerden baslayacagımı bilemiyorum zaten kendimi düzgün ifade edememe gibi bir problemim var. Anlatabildiğim kadar anlatayım lütfen olumsuz yorumlar yapmayın zaten dertlerim bana yetiyor..
9 aylık hamileyim ve eşinden yüzü gülmeyen bir hamile ...duygularım allak bullak çok kötüyüm eşim ilk defa baba olucak bende ilk kez anne... ama eşim dışardan o kadar duygusuz ve hissiz duruyorki hiçbir heyecanı yok içini bilemem ama bebeğimiz için hiçbir hazırlıgı yok.. benimle eskisinden daha fazla tartısmaya hazır bi şeklde..benim duygularımıda anlamıyor hamilelkte duyguların yogunlugunu herkes bilir ama eşim bu süreçte iyice üzerime geldi hiçbir sözünü eksik etmedi..artık bnmde bu olaylardan sonra hayata bakış açım tamamen değişti gibi.. bende onun gbi olmaya basladım yani hissizleştim beredeyse acıma duygumu kaybettm yaşdklarımdan dolayı...
Neyse kaba taslak eşimle iletişimimz böyle iken üzerine bir de kendi ailem eklendi...bize geldiler kalıcı misafir olarak... ev eskisinden daha kalabalk oldu ve haliyle evin düzeninde değisklkler oldu eşim bunların sözünü eder oldu.. bu arada ailem farklı bi şehirde ve bnm için geldiler. Eşimin yüzünü asık görüp bazende dolaylı yollarla bsylerin lafını ettiğini duyunca bnde onun hırsını kendi annemden cıkardim. Annem bu aralar zaten stresli ve üzüntülü...bunun üzerine bende çok ufak bsy yüzünden (eşimdende etkilenerek bilinçaltmda)annemin üzerine o kadar çok gittim bagırdim sinirlendimki kadın resmen agladı ve ardından bende cok agladım pişman oldum isyan ettim bu kadar cok seyin üzerime üst ğste gelmesine...dünden beri morelim çok bozuk eşimden nefret ediyorum hatta en son cocuk dogduktan sonra ondan ayrılacagmı kafama koydugumu söyledim.. onun yüzünden anneme haketmediği şeklde en hassas döneminde kızip bagrdim bu hiç aklımdan cıkmyor çok vicdan azabı cekiyorum.. anneme yaptklarım beni mahvediyor vicdanım hiç rahat değil çok erken yaşımda agır şeyler yaşıyorum hiçbirseyi kaldırcak gücüm kalmadi benim bu halimden ne anladınz kızlar ben halimden hiçbirsey anlamyorum beni bana anlatın i.. annemi çok seviyorum onu çok üzdüm çok agır tepki verdim
Ama bi taraftan ailemin gelmesi bana çok iyi geldisizin hatanız ailenizi erkenden cagırmak olmuş
çünkü zaten proplemli bir evliliğiniz var.. üzerinede aileniz gelmiş eşinizin onları idare etmeyeceği göze batacakları cok belli
riskli hamilelik bende gecirdm ve lohusa iken annem bizde kaldı ( eşim ile cok proplemliydik bende aynı şeyleri yaşadm.. şimdiki aklım olsa annemi 1 hafta durutur gönderirdim..)
idare etmek cok zor olacak şimdi iki arada bir derede kalmak durumu..
dogumdan sonra dahada zor oluyor herşey üzerine birde bebek ekleniyor uykusuz geceler su bu vs..
eşinizle yaşadıgınız diğer proplemleri ayrıntılı anlatmamıssnz ama
şu durumda en mantıklısı bana dogumu ailenizin orda yapma imkanınız var mı ?
böyle herşey kötüye gidecek eşinizle ailenizde yüz göz olacak gibi
lütfen aileinin oldu şehirde yapma imkanını< varsa orda yapın aileibizi uzakşatırmanız lazm evinzden yaşadm biliyorum herşey cok daha kötü olacak
ama bu şekilde eşin herşeye sorun cıkartır ailene karsı suratını asarsa ne olacak ?resmen istemiyor gibi onları sanki.. ailende sıgıntı gibi olacak o evde.. onlarada yazık .Ama bi taraftan ailemin gelmesi bana çok iyi geldi
Çünkü bebeğimin heyecanını bir tek onlarla yasayabliyorum
Öncesinde çok canm sıkılıyordu
Hiç bir hazrlga baslamamstik eşim yüzünden
Annem babam ve kardesim var sadece
Eşimin huyunu biraz olsun anlattgım için onlarda dikkat ediyor bi çok seye
Hem bu saatten sonra git diyememki
Ancak bebek dogduktan sonra onlarla giderim
Ama döndükten aonra bzi kabullenmesi zor olur die düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?