Vicdanım..

Ben senin yerine derim. Kizim sana soyleyim, gelinim sen anla babinda bir ses kaydi atayim sana. Yanlislikla kizin yaninda dinle derim ki, bana da komsu kiz dadandi. sabah aksam bende fenalik geldi artik. Git diyemiyorum da ama yorgunum yani insan halden anlar biraz. Ergen ergen ig begenilerini filan dinliyorum. Ay bilemiyorum iste ne yapsam" derim. Agizi acik dinler.

Çok vicdanlısın nomu ben kapıyı bile açmıyorum canım çekmeyince ölü taklidi yapıyorum. en sonn komşum eşimi aramış ulaşamayınca kapıdan ve benim telden. eşim de beni arayınca sinirle açtım kapıyı eve usta gelecekmiş meğer , başka zaman gelsin şu an müsait değilim dedim kapattım kapıyı hiç sevmem komşuluk ilişkisini de.. üzme hiç kendini bir dahakine de yorgunum ben sana müsait olunca haber veririm de ve haber verme. 3-5 kere yap bunu. elbet sonu gelir

En sevdiğim insan modeli ya bu tasasızlık nereden geliyor?
Var ya usta gelecek kapıya, banyodan yarım çıkar yine de git sonra gel diyemem

Hakikaten ohooo. Nomu sen yaptıkça bitmez o istekler, boyut değiştirir kuzum be. Bugün kapıya çıkmazsın, yarın pişirdiğin kokar da yaşlı kadına niye götürmezsin. Insanların pek meşguliyeti olmadığı için farklı olana sarıyorlar ister istemez.

Büyükşehirden sonra küçük şehir/yavaş hayat cazip geliyor insana ama böyle de handikapları var işte.

Baştan sitem edemeyecekleri sınırları çizmen gerek. Ben de İzmir'den kalkıp teheeey Kars'a geldim, ilk zamanlar çevreyi tanıma/sosyalleşme adına şu yaşadıklarının aynılarına gittikçe dozu artarak maruz kalınca çektim kendimi. Dar alan iyidir herzaman.

Arkadaşlar haklı ayrıca genç hanımkız hakkında. Sen biraz naifliğinden biraz da mesleki tecrübenden kızcağızın psikolojisini düşünerek empati yapıyorsun ama hayattaki en büyük derdi okula giderken saçını yapmak, hoşlandığı çocuğun instagram'daki like sayısı olacak yaşta biriyle enerjin illaki uyuşmayacak. Sen ona dertlerini anlatmaya başlasan hafif bile gelir, tecrübe muhasebesi yapamayacağı için.

Bence ona yavaş yavaş bir abla olarak bile arkadaş ilişkisi kuracak şartlarda ve olgunlukta olmadığınızı, kendi yaşıtlarıyla sosyalleşmesi gerektiğini enjekte etsen iyi olacak gibime geliyor.

Kız ben yaşlıyım.
Ne zevk alıyon benle takılmaktan diyeyim mi?

Yaa ben büyük şehri isterim.
Kalabalıkta kimse senden bir şey beklemez.
Dertlerinle kaybol git, göze batmazsın o iyiydi bana :)

Ayyy nomu
Haklisin
Kiz bir insan bu kadar olumsuzlugu miknatis gibi nasil ceker inanamiyorum ya
Acik acik soyle kafam kaldirmiyo de
Ben bayilazaaaam burda

Sen öyle deyince halime güldüm.
Neden acaba böyleyim? :S
Ayol ben de anlamadim ki kiz gulme Allah var yukarida ben valla uzuldum en son konularina gecen bir goz gezdirdiydim de
Kardesim gibisin gercekten. Garip ama arada aklima geliyorsun naapti bu kiz acaba diye dusunuyorum
Ay soyle gitsin ufakliga
Ha bi kendi eksikti tovbe yarabbim

Kız ben yaşlıyım.
Ne zevk alıyon benle takılmaktan diyeyim mi?

Yaa ben büyük şehri isterim.
Kalabalıkta kimse senden bir şey beklemez.
Dertlerinle kaybol git, göze batmazsın o iyiydi bana :)

Anasını gözlemleyip 3-5 gün taklidini yap, koşarak uzaklaşır herhalde Nomu. Valla aklıma başka bir çözüm gelmedi.

Beni evlatlık alsınlar davası açacak bu gidişle sana.

düşünceli olmak şart şimdi pek gözünüze batmıyor sevımlılıgı yuzunden ama boyle devam ederse bayagı bir soğutur kendısınden

bende yapardim arada yapiyorum sureklide gelinmezki ama anlamasi lazim uyumusum dersiniz sonra gordum mesaji falan diye birsey uydurursunuz

Bunlara takilmayin ya.. bakmayın telefona açmayın kapıyı..sizde bakın keyfinize canınız ne istiyorsa öyle yapın.. çünkü konusursaniz öyle tipler çok alınır küsür kırılırlar gereksiz yere..

Ben olsam canım iş çıkışı yorgun oluyorum , vaktim yok olunca müsait bir zamanda çağırayım beraber oturalım diye söylerim sizin yaptığınız gibi olursa kızı rencide edecektir

Zaten akşama kadar çoluk çocukla uğraşıyorsun akşam da komşu kızı mı çıkt? Ay hiç çekilmez yüz verme bence. Mesajına bakma, tekrar bir gün yine gelmek isterse de bu aralar çok yoruluyorum geldiğim gibi yatıyorum kusura bakma de. Hergün yeni bahane bul. Sınav okuycam, materyal hazırlıycam, e okul işlerim var, temizlik yapcam filan sürekli atlat istemediğini anlasın.

En sevdiğim insan modeli ya bu tasasızlık nereden geliyor?
Var ya usta gelecek kapıya, banyodan yarım çıkar yine de git sonra gel diyemem

Ay ama napayım kapıya cevap vermiyorsam telefona cevap vermiyorsam müsait değilim yani , onlar arsız gibi kapıyı yarım saat çalmaya telefondan arama üstüne arama yapıp yetmeyip eşimi aramaya utanmıyorsa ben niye müsait değilim demeye utanayım ki

Ayrıca çocuk konusu için histereskopi ile ufak bir ameliyat geçirmiştim bir gün öncesinde , dinlenmek için izin aldım işten yatıyordum. onlara bunu açıklamadım , açıklama yapmak zorunda da hissetmedim kendimi. cevap vermiyorsam müsait değilim demektir bunu bilsinler. ustayı kapıma dikmeden önce de bir zahmet bana sorsunlar ne zaman müsait olursun , usta gelecek şunu yapacak diye.

Daha önce de memlekete gidip döndüğüm valizlerimin kıyafetlerimin ortada olduğu bir an kiracıya ev göstermek için emrivaki yapıp evime doluşmuşlardı , ordan bir sinirim vardı zaten. pişman değilim bir daha olsa bir daha aynını yaparım

Ay ayni benim taktik
Arkadaşlar gelmek istediklerinde bende yalniz takilmak istediğimde whatsapptan görmüyor gibi yapiyorum.teli ucak moduna aliyorum ya da acmiyorum: )
Evet belki kötü birsey ama ben sevdiğim insanlara hayır diyemiyorum onun yerine erteliyorum.aradan 3 5 gun gecince dönüyorum ve bulusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…