- Konu Sahibi nomunomuchua
-
KoptumGönül işleri, instagram, beğeni falan o anlatırken kayıyorum ben artık..
Şimdi çirkin mi benim yaptığım?
Dikkat et de o senin kucağına oturmasın de
Olsun sevmese de anlat genelde konuşan sen ol.
O seni niye seviyor, naif birisin, akil vermiyor dinliyorsun. Yargılamıyorsun.
Onun sana dediğini sende ona de.
Ayyy içimi karartma vs.
Sosyal medya beğeniler stalklar hic ilgi alanima girmiyor de
Nomu, sen hayir demeyi bilen bir kadinsin. Sasirdim biraz konunu okuyunca.. :))
Valla az bile yapiyosunuz nedir canim bu? herkesin hayati var. isten gelince insan ayaklarini uzatip soyle yayila yayila tv izlemek ister. bence mesajlarini watsapta sessize alin, son gorulme tarihini "kimse goremez" seklinde degistirin :)) ya da numarayi degistirin kesin cozum
Ama siz rahatsiz oluyorsunuz, yani kim olsa rahatsiz olur bence. surekli" isim var, isleri bi turlu bitiremiyorum, ev islerine yetisemiyorum, utulerim birikti" tarzinda yakinmalariniz cok olursa belki kendini cekerZaten kimse göremezde.
Ona güvendim biraz da :)
Bu huylar bana hep annemden geçmiş.
Az önce annemle konuştum böyle oldu da böyle dedim diye.
Bana dedi ki o yorulmuyor anlamıyor o yüzden neyse şimdi tamam erken uyu al uykunu da bir daha öyle deme sakın.
Gelsin çocuk dedi
Kıyımsız kadın yaa hep ondan gördüm de böyle oldum
Ama siz rahatsiz oluyorsunuz, yani kim olsa rahatsiz olur bence. surekli" isim var, isleri bi turlu bitiremiyorum, ev islerine yetisemiyorum, utulerim birikti" tarzinda yakinmalariniz cok olursa belki kendini cekerhem kirilmamis da olur
Ay nomu bana ne çok benziyorsun! Kızım biz erken ölücez ben söliyim sana. Kasma yahu bu kadar o kırılır, bu üzülür, vicdan yaptım diye diye huzurumuz kalmıyor. Güzel bir dille işte yorulduğunu, onunla güzel vakit geçirdiğini ama bazen dinlenmek istediğini belirtebilirsin bence.
Evet şuan vicdanımın sizden ''Ben olsam ben de öyle yapardım.'' ı duymaya ihtiyacı var sanırım.
Kızlar alt komşunun kızı beni pek sevdi.
Ablası yok sağolsun, ablam gibi seviyorum falan diyor.
Eşimin olmadığı zamanları kaçırmamak için elinden geleni yapıyor.
Kendisi genç, meşguliyet yok, hayat ona güzel lay lay lom tabi.
Seviyor ama hiç düşünmüyor sanırım.
Bu kadın çalışıyor kafa dinlemek istiyordur diye.
Eve geliyorum başım çatlıyor, kendimi kanepeye bir atıyorum.
Mutfağa bile tuvalet dönüşü uğruyorum valla.
Bir ara üst üste her akşam müsait misin, tek misin diye sordu geldi.
Bir kaç kez eşin gidince haber ver gelirim dedi.
Haber vermediğim halde yine o sordu geleyim mi diye
Daha dün değil ondan önceki akşam bendeydi bir de 7 de gelip gece 12 yapıyor.
Annesi düşünceli bir kadın erken gel, rahatsız etme dese de o sanırım rahatsız olmam sanıyor.
Bir iki saat olsa idare ederim gidince kendimi dağıtırım derim.
Şimdi yine eşim gitti 10 dk ya yazdı.
Valla bakmadım, okundu olmasın diye.
Görmedim falan gibi bir bahane düşündüm ama haksız mıyım?
Yaa çok da tatlı cıvıl cıvıl bir şey ama ben onun gibi değilim ki
Gönül işleri, instagram, beğeni falan o anlatırken kayıyorum ben artık..
Şimdi çirkin mi benim yaptığım?
Ben sevdiklerimi hiç kıramam.
Keyfi çıkarlarım,rahatım için hayır da diyemem pek.
Haksızlığa uğradığımda, nankörlük gördüğümde canavarlaşıyorum sadece :)
Ama iyi insanlara karşı çok olumluyumdur.
Nomu yav, bu Artvin sana hiç yaramadı. Enerjini emdi resmen, laz fıkrasına döndü hayatın. Ev basan öğrenciler, çılgın veliler, bi' de peşine nurtopu gibi ergenin oldu.
Öz hakiki anavatanım diye şey etmek istemiyorum. Normalde bu kadar yapışkan bir halk değiliz biz ya aksine oldukça soğuk bi' milletiz de bütün musallatlar seni bulmuş gibi. Gülsem mi ağlasam mı mevzusu seninki tam.
Canım benim zaten yorgun argın işten geliyorsun 1de yeni yetme genç kızın abuk sabukluklarını dinlenmek çekilecek dert değil al karşına izah et seni anlaması zor hayat laylom ona ileride ancak anlayacaktır
Belli ki sende rahat ediyor, gonlu hos oluyor ki geliyor.. Ona sana gelmekten daha cazip bir aktivite kisi durum vs bulmak lazim.Konunun tamamini okuyamadim. arkadaslar oneride bulunmustur mutlaka
Ben olsam senin kadar sabirli davranamam. Bir yerden sonra "bak canim boyle surekli surekli olmuyor daraliyorum. Ozlet biraz kendini, ara ver. Konularini biriktir oyle gel" tarzi biseyleri pattadanakk diyiveririm.
Kıyamam ya! belliki o da yalnız ve muhabbetinizi çok sevmiş;ama tabi bazen çekemiyor insan, özellikle de o yaşın muhabbeti belli!hey gidi genç ruh,gitti öyle arkasından bakakaldık:)))
Direk söyleyemezsiniz,ben olsam bende yapamam,hissettirin diyeceğim o da çözüm değil gibi....Evet gerçekten yalnız.
Evin tek kızı yengeleriyle o bağı kuramamış.
Ben mesela burada duramam taşınırım, bir yolunu bulup gidersem diye planlar yapıyorum.
Üzülüyor gitme diyor.
Beni sevmesi güzel, o sıcaklığı hissedebiliyorum.
Ama hani haftada 1 falan görüşsek ertesi gün iş olmayan akşamları seçse mesela.
İş günü ertesi gün de çalışacaksam cidden çok kötü oluyor.
Zaten benim dert konularımı paylaşabileceğim bir yaşta değil.
Bir iki ben anlatsam bana da yarayacak belki, ama böyle boşa yoruluyorum gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?