- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi -Gulbeseker-
-
60 yaşındaKaç yaşında peki şöyle yapabilirsiniz bir kaç günlüğüne yatılı evinize davet edin duruma göre bakarsınız.
bunlar hep sömürü ve yıldırma politikalarıDoğru söylüyorsunuz
O kadar çocugunun içinde neden bana dert oldu anlamıyorum,yanından ayrılırken eşimin üzüntüsünü farkediyorum ondan galiba
İşaretlediğim yeri okumak bile gerdi beni şuanbunlar hep sömürü ve yıldırma politikaları
sakın belli etmeyin etkilendiğinizi anlamıyormuş gibi yapın yüz bulamasın sizden
belli ederseniz ilk fırsatta konuyu açacaktır
şöyle düşünün kadın sizin eve yerleşti siz bütün gün beraber bir evin içinde yapamayacağınızı anladınız bunaldınız
bayram seyran özel günler sizin ev buluşma yeri oldu bittiniz ve bezdiniz diyelim kocanız size acıyacak mı , üzülecek mi ?
acımayın acınacak hale düşersiniz
kadın elden ayaktan düşmediği sürece devam edin böyle siz kötü bir insan değilsiniz vicdan yapacak hiççç bir şey yok ortada
öle o işler bir günlük değil filmlerdeki gibi '' hanım masaya bir tabak daha koy '' olayı değil , resmen bir insan gelip yerleşecek evinize, bir yere giderken sorun size biri gelse sorun , Allah korusun mecbur etmesin
İşaretlediğim yeri okumak bile gerdi beni şuan
Canim senin dusuncen ve vicdanina kalmis sen bilirsinEvet bende tam bu düşünceler ve ya hiçbirşey eskisi gibi olmazsa düşünceleri arasında sıkışıp kaldım
Haklısınız,yok hiç öyle bir imada bulunan olmadı,haklarını yiyemem ailecek nerde duracaklarını bilen insanlaraynen öle bir anda vicdana kapılıp karar verecek iş değil bu
her türlü bir ömür geçecek düşünmek lazım
60 yaşında yazmışsınız diyelim ki 80 yaşına kadar yaşadı 20 sene geçirebilecek misiniz ? geçer mi , biter mi ? bir ömür bu ya ömrünüz çürüyecek, basit bir şey değil eşiniz tabi ki de bunu sizden isteyemez .
elden ayaktan düşerse de bir sürü çocuk varmış hep birlikte bakılır çaresine , ziyaretıne gidin dönüşte de gayet de güzel vedalaşın sakın ezik durmayın ve umursuyormuş gibi görünmeyin
merak ettim siz eşinizden ya da görümcenizden , şehir dısında olan diğer cocuklardan hiç bir imada bulunan oldu mu ?
kv ni bırak evinde kalsın. kadın istemiyor siz gereksiz vicdan yapıyorsunuz.Selam arkadaşlar
8 senelik evliyim,2 çocuğum var,kayınpederim vefat etti geçen sene,kayınvalidemin emekli maaşı var ve tek başına kalıyor,aramızda arabayla 10 dkk mesafe var,her hafta yanına gideriz ve görümcemde aynı şehirde,oda ziyaretine gelir her hafta,bunları açıklamış olayım öncelikle..
Ama ben her seferinde evime geri dönerken onu öyle bırakıp çıkarken vicdan azabı çekiyorum,eşimde arasıra söylüyor annem biraz kalsınmı bizde diye,oda vicdanen rahatsız oluyor
Ama kayınvalidem gelmek istemiyor,belki ben teklif ettiğimde de içten bulmıyıp gelmiyo olabilir
Acaba diyorum kayınvalidemi yanıma getirsem ısrar ederek beraber yaşamaya başlasak pişman olurmuyum ilerde?
Kendisi iyi bir insan,benden çekinir,birbirimize karşı bi saygısızlığımız olmadı hep belli bir mesafe vardı çünkü
Ama beraber yaşamaya başlarsak bu değişirmi?
Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
iyi o zaman daha ne ister ki insanHaklısınız,yok hiç öyle bir imada bulunan olmadı,haklarını yiyemem ailecek nerde duracaklarını bilen insanlar
Teşekkür ederim güzel düşünceniz içiniyi o zaman daha ne ister ki insan
belli ki siz de iyi bir insansınız ama iyiliğin fazlası zarar biliyorsunuz
sen sağ ben selamet herkes yerinde mutlu olsun
yormayın bence kafanızı
Soyleyen oldumu bilmiyorum ama pumpkin 2017nin konularına bir göz at istersen canım,beraber yaşayabiliriz diye dublekse taşınmışlardı ama zorlanıyordu arkadaş,keşke herşey iyi olsa ama olamıyor çoğunlukla...Teşekkür ederim güzel düşünceniz için
Doğru söylüyorsunuz,temelli yerleştirmek yanımıza yanlış bir karar olabilir,elden ayaktab düşmediği sürece
En iyisi ziyaretleri ve onun misafirliğini sıklaştırıp,ona ruhen yalnız olmadığını hissettirmek
Yorumlarınız içinde teşekkürler
Selam arkadaşlar
8 senelik evliyim,2 çocuğum var,kayınpederim vefat etti geçen sene,kayınvalidemin emekli maaşı var ve tek başına kalıyor,aramızda arabayla 10 dkk mesafe var,her hafta yanına gideriz ve görümcemde aynı şehirde,oda ziyaretine gelir her hafta,bunları açıklamış olayım öncelikle..
Ama ben her seferinde evime geri dönerken onu öyle bırakıp çıkarken vicdan azabı çekiyorum,eşimde arasıra söylüyor annem biraz kalsınmı bizde diye,oda vicdanen rahatsız oluyor
Ama kayınvalidem gelmek istemiyor,belki ben teklif ettiğimde de içten bulmıyıp gelmiyo olabilir
Acaba diyorum kayınvalidemi yanıma getirsem ısrar ederek beraber yaşamaya başlasak pişman olurmuyum ilerde?
Kendisi iyi bir insan,benden çekinir,birbirimize karşı bi saygısızlığımız olmadı hep belli bir mesafe vardı çünkü
Teşekkür ederim bakıyım bi canımSoyleyen oldumu bilmiyorum ama pumpkin 2017nin konularına bir göz at istersen canım,beraber yaşayabiliriz diye dublekse taşınmışlardı ama zorlanıyordu arkadaş,keşke herşey iyi olsa ama olamıyor çoğunlukla...
Vicdan insanın özüdür Allah'ın hoşuna giden bir şey den neden pişman olasın ki ileride mükâfatını alırsın...Selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?