- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Görüşmüyorum artık,ama haklısınız yapıp kötü olacağıma yapmasaymışım diyorum.Herkes kızıyor kullandırdın kendini aç gözünü diye...Siz niye böyle bir misyon yüklendiniz anlamıyorum.
Tamam yardım edilir de
Yok uçak bileti
Yok onla birlikte seyahat etmeler falan ne gerek var .
Yengenin ailesi bostan korkuluğu mu ?
Bence kadınla görüşmeyin
Tabii ki gerekmiyor ama yengem esinin issiz kaldigini biliyor ailesinden destek istemek yerine yada katkida bulunmak yerine bana yonlendiriyor canimi sıkan bu...
Evet gorusmekten kurtulmus oldum.Ucak bileti alacam demistim bende gitmeyi cok istiyorum diyince baktim ben ucakla gitsem onlara bilet alamiyacam bari otobuse cevirip onunda bilet parasini karsilayim dedim.Akilsiz basim.Ayyyy birde memnuniyetsiz. Ucak biletinj sen mi alacaktinda gitcektiniz acaba. Dayin zaten soylemis ve senin bozuldugunu anlsmisken patlat bir mesafe kurtul bu durumdan.
Görüşmüyorum artık,ama haklısınız yapıp kötü olacağıma yapmasaymışım diyorum.Herkes kızıyor kullandırdın kendini aç gözünü diye...
Insallah canim var mi ordan gelecek bisey diyip konuyu kapaticaktin. Cok iyi niyetlisin ya bazen bende oyle oluyorum ne yazikki.Evet gorusmekten kurtulmus oldum.Ucak bileti alacam demistim bende gitmeyi cok istiyorum diyince baktim ben ucakla gitsem onlara bilet alamiyacam bari otobuse cevirip onunda bilet parasini karsilayim dedim.Akilsiz basim.
Eşimle ortak kararimizdi yardim oda cok vicdanli.Dayimin aileden kimsesi yok vefat ettiler.Annemde iflas etmesin diye cok yardim etti o borclari oduyor.Bende geri cekilecem gelince durumumu anlatacam daha dogum masrafim var ihtiyaclar var annemde konus diyor umarim cozulur durum.Gereksiz yapılan her iyilik bize nankörlük olarak geri dönüyor. Kendimi zora sokacak kadar iyilik etmezdim ben. Bencilce gelebilir ancak sizin eşiniz ve çocuğunuza karşı sorumluluğunuz var. Bu kadar fedakarlık çok fazla. Anne baba kardeş olsa neyse dayi yani. Onlar olsa yorumum farklı olurdu. Siz çok fazla şey yapmışsınız. Bence artık kendinizi geri çekin.
Kizim sakin yapidadir o oyuncagi onune koysa kirma huyu yok.Cocugun soyledigini duyunca savunmasi şu "Onu bana zorla aldirdi 75 tl verdim kirilsa kiyameti koparir diye sakladim."Besle kargayi oysun gözünü.Elimi eteğimi cekerdim saklamak ne demek yaa insan utanır ayip
Erken doğum riskim var daha oncede hep erken dogum yapmis biriyim kizim 32.hf dogdu bundada tansiyon basladi ilac kullaniyorum inanin bu kadar stres cok fazla geceleri uyuyamiyorum.Sizde hamilesiniz dua edin lutfen...Hersey yoluna girer umarim.bir yeğen olarak ne çok iyilik yapmışsınız, maşallah size. yardımın bu kakadrına nankörlük. tanıyorum bu tiplerden var. en yakın zamanda elinizi çekin üstlerinden. be hali varsa görsün. vijdan yapılacak birşey yok. hazır dayınız işten çıkmış yollarına sizsiz devam etsinler sizde kurtulun. yazık değilmi karnındaki evladına. etkilenir stresten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?