Vicdanımın Esiri Oldum

Siz niye böyle bir misyon yüklendiniz anlamıyorum.
Tamam yardım edilir de
Yok uçak bileti
Yok onla birlikte seyahat etmeler falan ne gerek var .
Yengenin ailesi bostan korkuluğu mu ?
Bence kadınla görüşmeyin
Görüşmüyorum artık,ama haklısınız yapıp kötü olacağıma yapmasaymışım diyorum.Herkes kızıyor kullandırdın kendini aç gözünü diye...

Tabii ki gerekmiyor ama yengem esinin issiz kaldigini biliyor ailesinden destek istemek yerine yada katkida bulunmak yerine bana yonlendiriyor canimi sıkan bu...

O zaman dayınız size gelip yardım isteyene kadar uzak durun. Gelip isterse de elinizde birikiminizin kalmadığını söyleyin. Birikiminizi karısına harcadığınızı söylemezseniz bu durum kırıcı olmaz, sonuç olarak elinizden geleni yaptığınızı dayınız da görüyormuş söylediğinize göre.
Bu saatten sonra maddi değil manevi destekte bulunursunuz.

Gereksiz yapılan her iyilik bize nankörlük olarak geri dönüyor. Kendimi zora sokacak kadar iyilik etmezdim ben. Bencilce gelebilir ancak sizin eşiniz ve çocuğunuza karşı sorumluluğunuz var. Bu kadar fedakarlık çok fazla. Anne baba kardeş olsa neyse dayi yani. Onlar olsa yorumum farklı olurdu. Siz çok fazla şey yapmışsınız. Bence artık kendinizi geri çekin.

Ayyyy birde memnuniyetsiz. Ucak biletinj sen mi alacaktinda gitcektiniz acaba. Dayin zaten soylemis ve senin bozuldugunu anlsmisken patlat bir mesafe kurtul bu durumdan.
Evet gorusmekten kurtulmus oldum.Ucak bileti alacam demistim bende gitmeyi cok istiyorum diyince baktim ben ucakla gitsem onlara bilet alamiyacam bari otobuse cevirip onunda bilet parasini karsilayim dedim.Akilsiz basim.

Evet gorusmekten kurtulmus oldum.Ucak bileti alacam demistim bende gitmeyi cok istiyorum diyince baktim ben ucakla gitsem onlara bilet alamiyacam bari otobuse cevirip onunda bilet parasini karsilayim dedim.Akilsiz basim.
Insallah canim var mi ordan gelecek bisey diyip konuyu kapaticaktin. Cok iyi niyetlisin ya bazen bende oyle oluyorum ne yazikki.

Eşimle ortak kararimizdi yardim oda cok vicdanli.Dayimin aileden kimsesi yok vefat ettiler.Annemde iflas etmesin diye cok yardim etti o borclari oduyor.Bende geri cekilecem gelince durumumu anlatacam daha dogum masrafim var ihtiyaclar var annemde konus diyor umarim cozulur durum.

Bence yardımı abartmışsınız.Vicdan yapacak bir şey yok.Böyle böyle insanları iyilik yapmaya nefret ettiriyorlar.İçini ferah tut,sen elini çek.Nefret ediyorum insanın iyi niyetini suistimal edenlerden.

Eşiniz çok anlayışlıymış. Maşallah. Bu zamana kadar fazlasıyla yardım etmişsiniz. Artık bebeğiniz olacak, dayınıza son kez yardım edin ama ya iş bulmasında ya da memlekete temelli dönmeleri konusunda.
Yengenize de yüz vermeyin artık.

Evet insanlara iyilik yapmak çok güzel bişey ama yenge hanim bunu sizin göreviniz gibi bellemis. Artık elinizi ayağınızı çekin koca insanlar baksın basinin çaresine.

Hepiniz haklısınız bende bir yazida okumustum "Bugun yaptigin iyilikler gun gelir gorevin olur."bizdede durum bu galiba,birde gebelik hormonlarim yuzunden mantikli karar alamiyorum sanirim.Şuan gebelik tansiyonu yuzunden ilaca baslamis durumdayim kimseye birsey diyemiyorum.Yaptigim iyiligin anlami kalmaz diyorum ama patliyacam.Tesekkur ederim hepinize vakit ayirip cevap verdiginiz icin...

bir yeğen olarak ne çok iyilik yapmışsınız, maşallah size. yardımın bu kakadrına nankörlük. tanıyorum bu tiplerden var. en yakın zamanda elinizi çekin üstlerinden. be hali varsa görsün. vijdan yapılacak birşey yok. hazır dayınız işten çıkmış yollarına sizsiz devam etsinler sizde kurtulun. yazık değilmi karnındaki evladına. etkilenir stresten.

Besle kargayi oysun gözünü.Elimi eteğimi cekerdim saklamak ne demek yaa insan utanır ayip
Kizim sakin yapidadir o oyuncagi onune koysa kirma huyu yok.Cocugun soyledigini duyunca savunmasi şu "Onu bana zorla aldirdi 75 tl verdim kirilsa kiyameti koparir diye sakladim."

Erken doğum riskim var daha oncede hep erken dogum yapmis biriyim kizim 32.hf dogdu bundada tansiyon basladi ilac kullaniyorum inanin bu kadar stres cok fazla geceleri uyuyamiyorum.Sizde hamilesiniz dua edin lutfen...Hersey yoluna girer umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…