Vicdanımın Esiri Oldum

Arkadaşlar Dayım ile konuştuk eşimle,kirayı napacaksın dedik malum bizim durum sıkışık dedik.Bugün doktor kontrolum vardi biliyordu, dedim su kadar para harcadim bizde zorlaniyoruz.Bir is ayarladi esim ama 1 haftaya basliyacak eşinin ailesi bu ay destek çıksın şimdiye kadar boyle birsey istemediniz ama suan baska alternatifiniz yok.Zaten bir dahaki ay duzene girersin dedik.Oda esinin ailesinin yardim edebilecegini ama esinin bu konuya sicak bakmadigini kavga cikardigini soyledi.Ama yapacak birsey yok herseyi bana yikti,hic es olarak destek vermedi yanimda olmadi dedi.Yani is olayini biz cozduk ama kira olayini bu aylik yenge hanim ailesinden ayarlamak zorunda kalacak.Ben bu konuda kapiyi kapattim.Annesi benden daha yakin ona ve durumuda iyi,onlara kiyamadigi icin istemiyor.Dediginiz gibi beni kullaniyor.Sonrada donup nankorluk ediyor.Ben dusunup uykusuz kalacagima birazda o evini ve ailesini dusunup fedakarlik yapsin.

İyi olmuş konuşmanız. Umarım kararınızdan dönmezsiniz. İş bulunduktan sonra (onu da yine siz bulmuşsunuz) zaten ayaklarını yorganlarina göre uzatsinlar. Dara düşülür, bir olur iki olur ama bu görev olunca siz dara düşüyorsunuz. Bundan sonra da yumuşamazsanız sorun kalmaz.

Yenge hanım hoplayıp zıplamış ailemden istemem sen bul caresini diye,dayimda ilk defa birsey istiyeceksin sana kalan mirasi ailen kullaniyor almadik demis.Es olarak hic destegini gormedim ya aile olur bu isin ustesinden geliriz yada ayriliriz demis.Hanimefendi ailesini aramayi kabul etmis.Sonrasinda zaten maasi alinca baslarinin caresine bakarlar.Benimde tavrimi anlamistir yenge hnm.Beklenti icine giremez artik.Bende bir nebze rahatladım.Bu tavrımı devam ettirmek zorundayım yoksa başa döneriz...

Ben bile rahatladım sizi dusunemiyorum ohhh iyi olmuş yengeye nankörlük yapmasaymistavrinizi korumaya devam edin ve bence kendi ailenizi düşünün artık.

Bu kadar iyi olmak zorunda misiniz?Belki düşüncemi doğru bulmayanlar olabilir ama, bukadar iyi olan insanlar bence biraz saf dusunceliler ve gereksiz yere iyiliği abartıyorlar tadında bırakmıyorlar ve sonunda kullanılıyorlar.Duracaginiz yeri çoktan bilmeliydiniz.Dayinizi çok sevseniz bile oturun konuşmalisiniz.kirmadan dökmeden dayıcım durumum belli benimde, artik sana maddi anlamda destekte bulunamayacağım.bunun için çok üzgünüm, seni seviyorum ama elimden birsey gelmiyor deyin bitti gitti.Ozaman yengenizin gerçek yüzünü de görmüş olursunuz.Belki sayınız bile değişebilir bu işler belli olmaz.Bizde bir söz vardır.Hergun ver bir gün verme dünyanın en kötüsü sen olursun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…