Vicdansiz bir anne miyim?

Arada herkezin başına gelir , elini kolunu kaldıramaz , sanki üstünde yük var gibi ..
Dünyadan usanır , sorgulamaya başlar herşeyi , herkezi ..

Bu şeytanın verdiği bir vesvesedir .., en guzel çözümü de dua'dır ..

Ayrıca ya ne kadar sevıyorsunuz birilerine ağır cumleler kurmayı , yargılamayı ..
Iyıkı yazmıs konu sahıbı : eleştirebilirsiniz diye ..

Geçmiş olsun
Kadır geceniz mubarek olsun ( bu gecede Allaha sığının evladınız ve kendiniz için sevgi , güç ve mağfiret dileyin )

Canım kendine haksızlık etme.

Kötü bir anne olamazsın istesen bile bunu başaramazsın.

Onlar senin canındır çünkü.

Bir doktora görün tatlım

bak ne güzel bebeginle yürüyüşler yapmışsın dahada iyi olucaksın canım demek biraz destege ihtiyacın varmış konuşmaya dertleşmeye yorumlardanda faydalan iyide kötüde herkes fikrini söylüyo sen şu mubarak kadir gecesinde elinde olanların kıymetini bil yersiz yurtsuz ac susuz neler vardı ben hep kendimden daha kötü olanları düşünürüm her zaman ozaman gercekten ben cok iyiyim ya derin sende öyle yap cocuguna sarıl mutluluk cocugunun gözlerinde hanzacım

Bastan beri senin vicdansiz bir anne oldugunu düsünmedim... vicdansiz vurdumduymaz olsaydin zaten konu acipta bu kadar elestiriye maruz kalmayi istemezdin..
Herseyin bilincindeydin, sen kendin olmadiginin farkindaydin zaten ve buda vicdanli her insan gibi icini acitiyor ve engel olamiyordun..
Ben bu dönemin gecici oldugunu düsünüyorum, hele hele bugunki yazdiklarindan sonra buna cok inaniniyorum...

Cocugunla güzel vakit gecirmen ona sevgini göstermen cok güzel birsey... Böyle bu beraber güzel vakit gecirmeler cogaldikca aradaki bagda daha güclenecektir, ve sen onun gözündeki bir damla yasa inci tanesine kiyamayacaksindir...
bir gülüsüne dünyalar verilir onlarin

Benimde ekimde 3 yasina girecek bir oglum var, televizyon izlerken bile arabalarini toplar gelir kucagima oturur, bazen kizarim bazen sarmalar kokusunu icime cekerim..
Bence annelik dünyadaki en güzel duygu ,cikarsiz tek sevgi , bu yoldada sana bebeginle mutluluklar diliyorum, umarim cabucak atlatirsin bu dönemi.....

Ayrica herkesin kadir gecesi mübarek olsun arkadaslar ...

Son düzenleme:
konuyu carpitmayalim benim cevabim sadece o kisi icindi.
onun yaptigi yorumun yaninda az bile yazdim.

Bak şimdi benim şuan cocuk dusundugum yok ama senn soyledıgın cumle geneldı.. Evet aglama sesıne katalanamayan sendin oyle olmasayd aglayan cocugunu kucagna alırdın..
Ne mutlu sana bır konu actın cocuguna ılgın artı ne mutlu :81::81::81:

bence bu yorum için evlat sahibi olamayan insanlardan özür dileyin ....
eğer rabbim kötü anne olacağımız için bize evlat vermiyorsa size vermezdi bu bir...
ve ayrıca insanlara duyarlı olmak demişsin o zman sende duyarlı ollllll çocuk sahibi olamaynlara karşı bu duyarsızlıkla senin evladın olmazdı bu iki.........

şimdi çocuğu olanlar iyi insan olmayanlar kötü allahta bizi cezalandırıyor .....ya rabbim sen büyüksün.....herşeyin hayırlısını ver hakkımızda .şu mübarek gecede sabrımı ver yarabbi.....

bu msjlarınızdan sonra şimdi çocuğunuza sarılıp ona sevgiyle yaklaşmanıza sevindim

bazen o kadar cok agliyor ki cok yoruyor ozellikle son gunlerde sanirim disi cikiyor .bebek sorumlulugu cok zormus kaldiramiyorum rahatligimi ozluyorum.
bbazen onu uykusu olmadigi halde zorla uyutuyorum o uyusunda bende rahat rahat oturayim diye.

ya sizler ona ağır ithamlarda bulunurken birinize birsey demedi. neler söylediniz ya kadına iyiki açığım dedi yorumlara. yerden yere vurdunuz yetmedi çocuğunu alırım blmem evlatlık ver. bi msj yazdı olay oldu ya. stres atma yeri değil burası hanımlar. kadın derdini yazdı sizlerde aldınız yerden yere vurdunuz yazık wallahi.
ama böyle düşününlere dilerim Rabbim bu durumu yaşatsn işte ozmn bu kadını anlarsınız. davulun sesi karşıdan hoş gelir.

rabbim evlat vermiyorsa vardır bir bildiği sual olunmaz yaradandan.

şimdi çocuğu olanlar iyi insan olmayanlar kötü allahta bizi cezalandırıyor .....ya rabbim sen büyüksün.....herşeyin hayırlısını ver hakkımızda .şu mübarek gecede sabrımı ver yarabbi.....

hanzacım iyiki bi konu açtın canım ya. meğer sen ne kdr kötüymüşsün biz seni tanımayan insanlar seni hmn astık kestik düşüne 1 tekmede biz attık.. hakaret ederlerken çok iyyidi ağzına geleni söyledi herkes sen yinede çok sabırlısın tebrik ederim seni.bana bu kdr laf gelicek senin kdr sabırlı olamam.

rabbim zamanı gelince herkese evlat verir. Vardır bir bildiği. Bu gecede bolbol dua edin. hayırlı gece dualarınız kabul olur.

amin nasip kısmet herşey....ben halıyım rabbim tozumu alsın kendine yaklaştırsın beni çırpsın verdiği dertleriyleeee

rabbim sevdiği kullarına dert verir sevmediklerinin ayağını taşa bile değdirmez...

şunuda yazayım ben arkadaşa sert yorum yazmadım...sadece sorduğum şiddet uyguluyormusun sorusunu bzı arkadaşlar art nyet olarak algılamıştı ama öyle değildi neyse ...
ben bunu bi kişi için bile yazmasına razı olamadım bunu belirtmek isterim bu sıkıntıyı yaşamayan anlayamaz....
çabaları sıkıntıları giden maddi ve maneviyatları .....

Son düzenleme:
hanzanın yaşadığı sorunlarıda biz anlayamayız. yaşayan bilir bu durumları.hamilelik depresyonu yaşadım doğumdan sonra yaşamadım ama nsl bişi olduğunu bilirim. beklenmeyen gebelik varlığına alışamama bunlar kolay değil. hele birde mide bulantısı varsa tam bi eziyet oluyor. Onu kırmak yerine moralini daha yukseltmeye çalışalım oda daha verimli bir anne olsun. prensinin ona ihtiyacı var

vicdansız anne demeyeyim ama strese girmişin büyük ihtimal canım bir doktora görünsen iyi olur....
ayrıca sakın ama sakın rabbim neden verdin sanki gibi şeyler söyleme Allah korusun vermesini bilen mevla almasınıda bilir....
bak ben ve benim gibi olan birsürü arkadaş var çocuk diye maddi manevi yıpranan......inan okuyunca tüylerim diken diken oldu şükretmen lazım bir evladın var diye hayatta evlattan başka güzel bişey yoktur bana göre....
bebeğinede kendine zulmetme nolursun yazık ağlatma onuda dua et bunların hepsi şeytanın vesvesesi Rabbim bebeğinede sağlıklı ömür versin inşallah..
bugün kadir gecesi yüce mevlam hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah....

Ablam Aklıma Geldi..
İlk Çocukları Henüz ve İkiz Oldular..
Ablamın 9 Ay Boyunca Ne Zaman Gitsem Gözleri Kan Çanağı Gibiydi..
Tek Başına 2 Yavrusunu Büyüttü..
Eylül'ün 5'nde 3 Yaşına Girecekler..
Bir Gün Bıktım Kelimesini Duymadım..

Zorla Uyutmanız ve Onun İçin Yemek Yapmamanız Beni Çok Üzdü..

Bunun Adı Değil, Depresyon v.s.
Bence; Düpedüz Tembellik..

Bende Çocuk Konusuna Çok Soğuk Bakardım.. (Doğumdan Korktuğum İçin)
Burdaki Topiklere Giriyorum Geceleri Evlat İsteyen Annelerin Arasına Yorum Yapmadan Sızıyorum ki, Bende İsteyeyim Diye..:78:
Hatta Siz Bana Verin Ben Bakarım Doğurma Derdide Yok..

Her Şerde Bir Hayır Vardır, İnanın Çocuk Yapasım Geldi..
Yazdıklarınızı Okunca, Bu Kadar VİCDANSIZ Olamam Dedim Kendi Kendime..
Allah Herkese 1 Gr Merhamet, 1 Gr Vicdan Versin Mübarek Kadir Gecesinde..

Bu Arada Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun..

açlıktan ölme sırına gelmiş bi insanın yanında sen yemekleri döküyorum dersen ..o da sana biraz sert çıkar bunuda normal karşılamak lazım ...
somalideki açlarda heralde kötüki allah onlara su yemek göndermiyor....yağmur yağdırmıyor....

al işte ver ben bakarım olayı daha...

Doğurmak emin ol çok kolay 15 dklık iş.. asıl mesele bakmak ona canım..

Bu Arada Yorumculara Vermiş Olduğunuz Cevapları Çok Beğendim..
Her Yoruma Açıksın..
İlk Defa Sizin Gibisini Gördüm
Ayakta Alkışlıyorum Sizi
Olumsuz Yanıtlara Bile Ne Kadar Güzel ve Sakin Cevap Veriyorsunuz..

Gözlerim Yaşardı KK'da Bu Günleri de Görmek Varmış

her türlü eleştirye açığım dedi .....insanlarda eleştirdi belki en büyük teşekkürü onlara etmeli onların ağır lafları kendine getirmiş olamazmı...ben ilk okuduğumda garip glmedi değil...ama sonra bi çok çocuk sahbi annenin yorumlarından sonra olabilirliği düşünmeye başladım normal karşıladım taki son yorumuna kadar ..üzerime alınmadım kesinlikle bunuda belirteyim....sadece kurduğu cümlenin yanlışlığının farkına varması lazım...

belki yanlış bir kelime seçti..belki sinirle yazdı. kendisine yapılan hakaretlere sesini çıkarmadı sabır gösterdi geçmiş msjlara bakarsan neler yazdılar ne vicdansızlığı ne tembelliği ne anneliği kaldı. elinden alırım bile dediler kim oluyorlarsa artık..
ama bizler çok meraklıyız kötü eleştiri yapmaya ve genelde sert eleştiriler bekarlar oldu..anne olmayan bu durumu yaşamayan onun neler yaşadığını anlamaz..

kızıma hamile kaldığımı öğrenince ne sevindim ne üzüldüm alışamadım ona. onu istemedğimi bile söyledim..taki onu hissedene kdr. ilk 3 ay zehir olmştu şimdi utanıyorum kızıma bakınca..
atlatıcak oda inş yaradanın izninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…