konuyu carpitmayalim benim cevabim sadece o kisi icindi.
onun yaptigi yorumun yaninda az bile yazdim.
allah isteyen gonulden isteyen herkese versin insallah
cocuk sahibi olamiyorsa gelip de burada cocuk sahibi olmus bir anneyi uzmek anlamina gelmemeli bu.
cocuk sahibi olamiyorsa vardir allahin bir bildigi belkide cevresine daha duyarli olursa en azindan problemi olan bir insana sevgiyle yaklasmayi denese yada elestirisini yaparken dozunda ve yerinde yerli yapsa allah onada bir melek gonderebilir. ama yok aksine davraniyorsan belki allah o insaninda kotu bir anne olacagini bildigi icin vermiyordur hic dusundunuz mu..
bazen o kadar cok agliyor ki cok yoruyor ozellikle son gunlerde sanirim disi cikiyor .bebek sorumlulugu cok zormus kaldiramiyorum rahatligimi ozluyorum.
bbazen onu uykusu olmadigi halde zorla uyutuyorum o uyusunda bende rahat rahat oturayim diye.
son gunlerde ogluma karsi kendimi cok soguk hissediyorum .1 cocugum var ve 10 aylik.
neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama o agladigi zaman gidip kucagima almak icimden gelmiyor.
cocugum saatlerce bagira bagira agliyor ama ben elimi kolumu kipirdatmiyorum.
aglar aglar susar diyorum icimden.surekli dibimde birsuru oyuncagi var ama hicbiriyle oynamiyor .
rahatima cok duskunum cocuk icin fedakarliklar yapmak cok zor geliyor.onceleri ona ozel yemekler hazirliyordum yemiyordu bende artik ona ozel yemek yapmiyorum .hatta gun icinde sadece mamayla besleniyor cunku hicbirsey yemiyor bende hazirlamiyorum cok kotu bir anneyim cocugu hak etmiyorum ama geri donusude yok onu geri yollama sansim yok geldigi yere. ben seytan gibi dusuncelere giriyorum . bazen icimden keske olmasaydi neden allah sana cocuk verdi diyorum isyanlara giriyorum bunlar cok kotu dusunceler bunun farkindayim ama dusuncelerimdende birturlu siyrilamiyorum.anne olmayi hak etmiyorum.butun elestirilere acigim iyi kotu aci tatli yanlislarimi gormeme yardim edin neden boyle yapiyorum ben. cok bencilmiyim vicdansizmiyim. .
Bak şimdi benim şuan cocuk dusundugum yok ama senn soyledıgın cumle geneldı.. Evet aglama sesıne katalanamayan sendin oyle olmasayd aglayan cocugunu kucagna alırdın..
Ne mutlu sana bır konu actın cocuguna ılgın artı ne mutlu :81::81::81:
rabbim evlat vermiyorsa vardır bir bildiği sual olunmaz yaradandan.bence bu yorum için evlat sahibi olamayan insanlardan özür dileyin ....
eğer rabbim kötü anne olacağımız için bize evlat vermiyorsa size vermezdi bu bir...
ve ayrıca insanlara duyarlı olmak demişsin o zman sende duyarlı ollllll çocuk sahibi olamaynlara karşı bu duyarsızlıkla senin evladın olmazdı bu iki.........
şimdi çocuğu olanlar iyi insan olmayanlar kötü allahta bizi cezalandırıyor .....ya rabbim sen büyüksün.....herşeyin hayırlısını ver hakkımızda .şu mübarek gecede sabrımı ver yarabbi.....
ya sizler ona ağır ithamlarda bulunurken birinize birsey demedi. neler söylediniz ya kadına iyiki açığım dedi yorumlara. yerden yere vurdunuz yetmedi çocuğunu alırım blmem evlatlık ver. bi msj yazdı olay oldu ya. stres atma yeri değil burası hanımlar. kadın derdini yazdı sizlerde aldınız yerden yere vurdunuz yazık wallahi.
ama böyle düşününlere dilerim Rabbim bu durumu yaşatsn işte ozmn bu kadını anlarsınız. davulun sesi karşıdan hoş gelir.
rabbim evlat vermiyorsa vardır bir bildiği sual olunmaz yaradandan.
hanzacım iyiki bi konu açtın canım ya. meğer sen ne kdr kötüymüşsün biz seni tanımayan insanlar seni hmn astık kestik düşüne 1 tekmede biz attık.. hakaret ederlerken çok iyyidi ağzına geleni söyledi herkes sen yinede çok sabırlısın tebrik ederim seni.bana bu kdr laf gelicek senin kdr sabırlı olamam.
rabbim zamanı gelince herkese evlat verir. Vardır bir bildiği. Bu gecede bolbol dua edin. hayırlı gece dualarınız kabul olur.
al işte ver ben bakarım olayı daha...
Doğurmak emin ol çok kolay 15 dklık iş.. asıl mesele bakmak ona canım..
Bana mı Yazdın Canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?