kesinlikle normal bi durum değil yardım almalısınız.bu nasıl bi düşüncedir..bu forumda yıllarca evlat sahibi olma arzusuyla yanıp tutuşan kardeşlerimiz var bi açıp okuyun bence yazılanları..konu minik bi bebek olunca çıldırmamak elde değil.minik bi melek o daha.henüz 2 aylık anneyim yeni tattım bu duyğuyu ama yavrumun canı yansa dünyayı yakarım kısaca öle söyleyeyim. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş...tüm annelere sevgiler...
canım nasıl mutlu oldum anlatamam sana...merak eden arkadaslar icin yaziyorum
oncelikle psikologdan randevu aldim pazartesi icin.
bugun oglumla cok guzel ilgilendim simdi uyuyor(kendi kendine uyudu)
sabah kahvaltisini yaptirmak istedim ama yanlizca yarim yumurta yedi baskada birsey yemek istemedi bende zorlamadim.oglende corbasini icirdim corbadanda 3 kasik kadar yedi (yayla corbasi). cok az yemek yedigi icin ac kaliyor diye aralarda mama verdim biberonda.vermessem icim rahat olmuyor ac kaldigini dusunuyorum.
ikindiye dogru 1 kase yogurt yedirdim hepsini yedi yogurdu herzaman seviyordu yiyor.
bugun onunla cok guzel vakit gecirdim. ona olan sevgimi tekrar kesfettim.
bana tekrar anne olmanin ne demek oldugunu hatirlatan arkadaslara sonsuz tesekkur ederim.
saniyorum ben bunalimdayim ama gececek bunada inaniyorum.
amin Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın da şimdi bu diğer satırları yazdın da noldu...kesinlikle normal bi durum değil yardım almalısınız.bu nasıl bi düşüncedir..bu forumda yıllarca evlat sahibi olma arzusuyla yanıp tutuşan kardeşlerimiz var bi açıp okuyun bence yazılanları..konu minik bi bebek olunca çıldırmamak elde değil.minik bi melek o daha.henüz 2 aylık anneyim yeni tattım bu duyğuyu ama yavrumun canı yansa dünyayı yakarım kısaca öle söyleyeyim. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş...tüm annelere sevgiler...
Cosmo arkadasim yazdiklarini icim isinarak okudum,
iste hayatin kendisi dedim iste sevgi,iste vicdan(konu sahibi -sözlerim sana karsi degil,yani demek istemiyorum sen aksinesin)
Ah ah hayat sevgidir,hayat vicdan ve merhamettir...........
cosmo aglaya aglaya bir hal oldum
bebegimde uyanacak beraber aglariz gayri
madem rahatina duskundun neden cocuk yaptin...yazik degilmi o yavrucaga saatlerce agliyor ve sen kilini kipirdatmiyorsun kusura bakma ama evet bencil ve vicdansizsin cocuguna ozel yemek yapmak bile zoruna gidiyorsa yazik ne diyim insanlar bir suru para dokuyor 1 evlat sahibi olabilmek icin sense elindeki yavrucagin kiymetini bilmiyorsun yazik gunah o cocuga ya bence git bi pskolojik yardim al ve o cocugunada gerekli ilgi ve sevgiyi goster sonra cok pisman olursun...
evet anliyorum siz gelecegi net gorebiliyorsunuz herhalde kahin felansiniz.
cok cahilce bir yorum yazmissiniz kac yasindasin 17 felan mi?
niyetleri yanlizca allah bilir arkadasim benim icimi allah bilsin yeter sen kendi kendine yorumlarini yapmaya devam et.
bakicimi tutayim gel sen bak desem kesin gelirsin kosa kosa
kadın kendi keyfinden bu halde değil heralde, lohusa depresyonuna girmiş.
yemek yememe problemimiz var az yiyor bazen hic yemek istemiyor .
zaten bu meseleyede bir ara cok takilmistim neden yemiyor diye cok dusunuyordum doktorumuz oglumun iyi oldugunu soylesede ben daha cok yesin daha fazla kilo alsin istiyorum yemedigi zamanda ona kiziyordum aslinda dogru bir davranis degil ama yese ne olur ben cok mutlu olurum ama yemiyor iste ....
Bir psikolojidir gidiyo ya bu kadar ki zor cocuk dogurmak o zaman yapmayın arkadasım kimisi demiş senin cocgunmu var anlamazsın falan... Nasıl anlamaz arkadasım burda yazanın bır annesi var oyle degılmı ılla cocuk dogurmak yetmıyor... Gün gelir insanın cocugu dusunce o annenin içi gider burda cogu kısı konu sahıbınede hak vermiş .. Bir kere şunu biyere yazın konu sahıbı kımseden destek falan almayacak burda aa olabılır logusalık psikolijisi falan diye yazamaya devam ettıgınız surece konu sahıbı hatasınıda anlamıyacak aa herkes yasıyor bunu dıyebılecek... Bu cocugunu sevgısız buyumesıne on ayak olcak ve sorumsuz hırcın bır cocuk olacak... Bugun cocugu avaz avaz bagıran bır anne sesız kalabılıyorsa o cocuk buyuyunce hıc katlanamıyacak... Magdem saglıklı dusunemıyorsun katlanamıyorsun evladına bır bakıcı tut burda yazmakla gecırdıgın zamanıda yavruna ayır sukret kı rabbım sana cocuk vermış....
merak eden arkadaslar icin yaziyorum
oncelikle psikologdan randevu aldim pazartesi icin.
bugun oglumla cok guzel ilgilendim simdi uyuyor(kendi kendine uyudu)
sabah kahvaltisini yaptirmak istedim ama yanlizca yarim yumurta yedi baskada birsey yemek istemedi bende zorlamadim.oglende corbasini icirdim corbadanda 3 kasik kadar yedi (yayla corbasi). cok az yemek yedigi icin ac kaliyor diye aralarda mama verdim biberonda.vermessem icim rahat olmuyor ac kaldigini dusunuyorum.
ikindiye dogru 1 kase yogurt yedirdim hepsini yedi yogurdu herzaman seviyordu yiyor.
bugun onunla cok guzel vakit gecirdim. ona olan sevgimi tekrar kesfettim.
bana tekrar anne olmanin ne demek oldugunu hatirlatan arkadaslara sonsuz tesekkur ederim.
saniyorum ben bunalimdayim ama gececek bunada inaniyorum.
yemek yememe problemimiz var az yiyor bazen hic yemek istemiyor .
zaten bu meseleyede bir ara cok takilmistim neden yemiyor diye cok dusunuyordum doktorumuz oglumun iyi oldugunu soylesede ben daha cok yesin daha fazla kilo alsin istiyorum yemedigi zamanda ona kiziyordum aslinda dogru bir davranis degil ama yese ne olur ben cok mutlu olurum ama yemiyor iste ....
Kahin falan değilimde bildiğim tek şey var ben dışarda yaralı bir kuş görüp içim acıyosa cocuguma ılgısız bırakmak için sizin gibi ancak 17 yaşında olmak gerekırdı asıl...
Ben sizin niyetinizi bilemem içinizide sadece yazdıklarınıza cevap verdim burda evladını yerden yere vur demıyorum sana farkındasındır dimi çocugunu dusundugum ıcın soyledım.. Bu kadar net bır baslıkta butun elestırılere acık olman gerekırdı...
son olarak hatalarınızı gorup duzelmenız guzel en azından anne oldugunuz aklınıza geldı sevindim.. Ben cocuk baksam kendım dogururdum emın ol.. Ayrıca zoruna nıye gıttıkı o kadar bakıcı tutan var demek kı aglama sesını kaldıramıyorsunuz belkı yardımcı olurdu.. Eğer tekrardan aynı duygulara kapılırsanız bence tutun bunda gocunacak birşey yok..
Kızıyorsun ama ben emınım kı bu sıtede cocuk sahıbı olmak ısteyıp olamayan çok bayan var bence burda sitem etseler onlarada hak vermek gerekır onlarda depresyona gırmıs olabılır sonucta...
Hanza,canını sıkacak yorumlara çok takılmamanı öneriyorum sana...
Nasılsın bugün,oğlun nasıl neler yaptınız merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?