Ahhh yavrum Allah belalarını versin kardeş ara 183 hergun ara hatta bunlara bir sopa cekeceksin uyuması gereken saatte dayak yediği için onları da yataktan kaldırıp doveceksin
İki yasindaki cocugun annesinden baska guvenecegi kimi var ki... Annesi dovse siginak olarak yine annesine gider yavrucak
Tebrik ediyorum kayitsiz kalmadiginiz icin. Insallah bu sekilde biseyler engellenebilir.
Allah sizin gibi duyarlı insanların sayısını arttırsın.Bu zamanda herkes kulak tıkıyor etrafında olup bitene.Sizi çok tebrik ediyorum canı gönülden.aynı olay inşallah olmaz ama olursa tam o anda polis çağırsanız dinletseniz sonuç alırmısınız acaba?korkum o ki bundan sonra komşular duymasın diye sessiz psikolojik şiddete maruz kalmasa yavrucakAllahım böylelerini ıslah eyle
Teyzeleri mi bakıyor çocuğa?
Evet dövseler bile gider çocuk, gene gider de sarılır. Ahh ne acı.
Anneler bazen kızıp " yeter" diye bağırabiliyor ama burada durum çok çok farklı.
Kutlarım sizi, sessiz kalmamışsınız. Ben bunları okudukça insanlıktan utanıyorum,kim ne ister iki yaşında ki bebeden anlamış değilim.
Çocuğun sizin boynunuza da sarılması ayrı konu. Kaç çocuk yabancı birine sarılır? Güvenlikçi de ayrı havada, hey Allah'ım. Peşini bırakmayın lütfen, gelip inceleme yapılsın, görülsün boynunda ki tırnak izi. Çok çok üzüldüm, belli bebek hırpalanmış. Ahh donup kalıyorum, kanım çekiliyor bu noktada.Gördüklerim teyzesiyle evet güvenlikçinin söylediğine göre onlar bakıyorlarmış. Bir de güvenlikçi gelmiş bana " o çocuk gayri meşruymuş" vs diyor. Sanane nüfus müdürü müsün? Konuyla bunun ne alakası var dedikodu boyutuyla ilgileneceğine çık mevzuya bak dedim ama kimsenin acıması yok herkes laf olsun torba dolsun ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?