Vicdansız komşular

abartmıyorum ama ben çocuğu dövdü diye aşağı kattaki komşumu yaka paça dövdüm. öz annesi değil bakıcısıydı. çocuğu evine getirir bakardı. çocukta direk kucağıma gelmişti kıyamam ya çok tatlıydı. o günden sonra çocuk gelmedi. o gün tüm apartmanı inletmiştim.

İki yaş bebek henüz, pijamasız sal sokağa yürür gezer, bundan pay biçin. Bu daha kötü.
Evet çocuk şiddet görse de sığınır, akıl yok ki. Burada ki ayrıntı tanımadığı kişiye sarılıyor olması, eğer ki sarılıyor ise bir problem var demektir.

Elinize kolunuza sağlık..

Lutfen sikayet edin o canileri lütfen peşini bırakmayın olayın allah belalarini versin

Ne den turkiye böyle canim ülkem neden böyle kadinlara sahip cikmaz cocuklara sahip cikmaz ...Ama almanya öylemi diger devletleride bilmem burda yasiyorum ama hic bu tur seylere kimse musade etmez kac ay önce oturdugum binanin karsi binasindan sesler gelmis cocuk sesleri siddet gibi bu kac kez tekrarlandi almandi kadin sanirim dovuyordu ayni bina olsaydi gidio dinler bir seyler yapardim kac gun sonra baktim ekip geldi bi kadin ve adamda cocugu alip gittiler ....kadin deli oldu aldiklari icin ama artik biri sikayet etmisti daha sittin senede gelse kendini kanitlamadan o cocugu vermezler...ve sizde bu isin arkasında durun...

Ayy dayanamıyorum artık bu ne vicdansızlık. 3.5 yaşında oğlum var normal bi kızarken bile dayanamayıp sarılıyorum vicdan yaa vicdan el kadar çocuktan ne isterler gücü yeten yetene

2 yaşında bir bebek sebepli gece 1'de bağrışmalı kavga var yanlış mı anladım?
Bu çocuk 2 yaşında ya, 17 yaşında ergen değil, bir bebekle bağırarak kavga edemez birisi, çünkü sebep yok, OLAMAZ.
Bu nedenle o evdekilerin hepsi cani ve ruh hastasıdır net, bir bebeğe bağıran birisi acizdir, sapkındır NET.
Üstelik çocukta darp izleri var, hep bir olup bebeği dövüp stres atıyorlardı muhtemelen. Büyük ihtimalle uyumamıştır, bir şey istemiştir ve zaten bebekle uğraşmak ve bakmak istemedikleri için de bebeğin her hareketi onlara batıyordur. Hali hazırda ruh hastası oldukları için de bunu bebeğe bu şekilde ödetiyorlar işte.
Bebek istenmediğini anladığı için, ve de şiddet gördüğü için de gördüğü ilk yabancı kişiye sığınma ihtiyacı duymuş. Ki 1-3 yaş arası ebeveyne güven, temel ihtiyaçların karşılanması gibi şeyler çok önemlidir. Muhtemelen bunlardan da mahrum kaldığı için bunu başkalarında aramaya başladı. Ve şimdi acı çekmesi bir yana ilerisi için ciddi sonuçlar doğuracaktır, kişilik gelişimini dahi etkileyecektir.
Bir bebeğe şiddet uygulayıp tatmin olanlar hepinizin Allah belasını versin diyorum, kat be kat beterini yaşamadan da ölmemenizi diliyorum.
Ve de konu sahibi, duydun zilin sesini aramalısın yetkilileri. Bebek bir dahakine şanslı olmayabilir çünkü.

Ben de bir keresinde odada kpss ye çalışıyordum. Evde kimse yoktu. Sabah erken saatlerdi. Yukarıdan bir inleme sesi geldi." Allahım ne olur yardım et" diye bir bayan inliyordu, bir kaç kere tekrarladı. Bir de bir adam sesi ama ne dedigini duyamadım. Sadece yılışık yılışık iğrenç bir ses tonu ile bişeyler diyordu ama ne dediğini anlayamadım. Şu anda yazarken bile kalbim sıkıştı. Bi anda kalbim güm güm attı. Ne yapacağımı bilemez bir şekilde evde bir tur attım. Sonra mutfaktan oklavayı aldım. Tavana vurmak için. Sonra sacmaladiğimi farkettim. Hemen yan komşuya gittim. Hemen eve çağırdım. O da koştu geldi ne oluyor diye dinle dedim ama ses kesilmişti sonra duyduklarımı anlattım. Ne yapacağımızı bilemedik.

Aradan zaman gecti. komsum onun tuvalette ağladığını falan söyledi. Içim gitti. Sonra 1-2 ay sonra kız taşındı. Hiç tanımıyorum. Ama arada aksamları sazlı sözlü eğlence olurdu genelde cuma aksamları boyle genç sohbetleri gulusmeler duyuyordum.oradan bekar diye tahmin ediyorum.

Hala vicdan azabı çekiyorum keske duyar duymaz kapısını yumruklasaydım. Bağırıp cağırsaydım.

Korktum hiçbir şey yapamadım. O kızın tecavüze uğradığına eminim.

Ömür boyu o inlemeyi hatırlamaya mahkumum.

O cocuk siddet gorse onlara gider mi demeyin. Ben kucukken bir komsumuz benden 2 yas kucuk kizini deli gibi doverdi. Kizin bacaklarindan yanaklarindan sak sak diye sesler cikardi. Annemler kadinin elinden alip kizarlardi kizcagiz yine gider annesine sarilirdi. Cocuk akliyla ne bilsin? Kotu veya iyi hayatta tek siginabilecegi kisinin annesi oldugunu dusunuyor.

Aradınız mı 183 ü??? Allahım inşallah cocuğa daha kötü şeyler yapılmadan müdahale edilebilir tebrik ederim, susmak da ortak olmaktır!!

Aradınız mı 183 ü??? Allahım inşallah cocuğa daha kötü şeyler yapılmadan müdahale edilebilir tebrik ederim, susmak da ortak olmaktır!!

Yarın mesai saatleri içerisinde aramam gerekiyormuş muhakkak takibinde olucam. Teşekkür ederim..

Çocuk dövülür mi ya hatada yapsa dövülür mü vurulur mu çocuk o çooo cuk. Ezik ruhlu insanlar güçleri kime yetiyorsa ondan hınçlarını çıkartıyorlar Allah sorar hesabını. Sizden de Allah razı olsun kayıtsız kalmamışsınız ama böle durumlarda direkt polisi arayın

Bence elinizde bir delil olmadan polisin bisey yapicagini zannetmiyorum acaba biraz bekleseniz bi delil ispat yakalasaniz ve o sekilde yapsaniz biseyler nasil olur? Buarada sizi tebrik ediyorum harika bir insansiniz

Öyle bir durumda hemen 155 i arayip durumu izah edin. Polis gelince bu durumu da anlatın. Sonra da aile ve sosyal politikalar bak. Arayın. Bildigim kadarıyla bu durumlarda eve pedagog vs gonderip denetim yapıyorlar..

Of ya içim kan ağladı.. el ne yapmaz ki .. annesi sakmadıktan sonra... allahım korusun nolur takip edin..

Cok korkuyorum böyle şeylerden evlenmeden once ust kattaki alkolik adam karisini çocuklarını dovuyordu ama nasıl feryat cocuklarda polisi çağırdik hemen uc kere aradik ogun ölüncemi geleceksiniz neredesiniz dedik sonra geldiler kadin birsey yok tartıştık sadece demis ne haliniz varsa görün dedik yazik o cocuklarin aglamasina sonra adamin böbrekler iflas olmuş oğlu vermiş bobregini
Yeni doğum yaptgmda da üst kat komsum bağırıyordu yeter yeter diye ogluda ağlıyordu kalbim nasil kut kut ciktim caldim eşi çıktı gözleri kıpkırmızı burdanmi geliyor ses dedim yooo dedi sonra cit çıkmadı halbuki kapıya gelene kadar inliyordu ev
Rabbim yavrulari korusun ya

çok dogru bi hareket yapmısınız benimde 2 tne çocugum var bazen uyvmuyolar ama 12den sonra lambaları tv kapatıyorum ki ses yapmasınlar diye komsu hakkı diye bisey var sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…