- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.906 10.708 498 30 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #41 kirmizi oje .!.: Ben de VS'ın Pink parfümünü arıyorum, internetten baktım ama stokta yok diyor siteler.. Yurtdışından gelmişti bana İstanbul'da nerde bulabilirim? Genişletmek için tıkla... O parfüm sanırım şuan satışta değil sadece VS'nin kendi sitesinde var.
kirmizi oje .!.: Ben de VS'ın Pink parfümünü arıyorum, internetten baktım ama stokta yok diyor siteler.. Yurtdışından gelmişti bana İstanbul'da nerde bulabilirim? Genişletmek için tıkla... O parfüm sanırım şuan satışta değil sadece VS'nin kendi sitesinde var.
kirmizi oje Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 2.209 4.968 133 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #42 - Janna - .!.: O parfüm sanırım şuan satışta değil sadece VS'nin kendi sitesinde var. Genişletmek için tıkla... Yıkıldım şu an Peki sitesinden sipariş edebilir miyiz? Türkiyeye nasıl gelir bilginiz var mı? Parfüm konusunda tecrübelisiniz baya
- Janna - .!.: O parfüm sanırım şuan satışta değil sadece VS'nin kendi sitesinde var. Genişletmek için tıkla... Yıkıldım şu an Peki sitesinden sipariş edebilir miyiz? Türkiyeye nasıl gelir bilginiz var mı? Parfüm konusunda tecrübelisiniz baya
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.906 10.708 498 30 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #43 kirmizi oje .!.: Yıkıldım şu an Peki sitesinden sipariş edebilir miyiz? Türkiyeye nasıl gelir bilginiz var mı? Parfüm konusunda tecrübelisiniz baya Genişletmek için tıkla... Sitesinden sipariş etseniz bile gümrükten geçmez Çünkü artık yurt dışından getirmek yasak diye biliyorum parfümü.
kirmizi oje .!.: Yıkıldım şu an Peki sitesinden sipariş edebilir miyiz? Türkiyeye nasıl gelir bilginiz var mı? Parfüm konusunda tecrübelisiniz baya Genişletmek için tıkla... Sitesinden sipariş etseniz bile gümrükten geçmez Çünkü artık yurt dışından getirmek yasak diye biliyorum parfümü.
kirmizi oje Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 2.209 4.968 133 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #44 - Janna - .!.: Sitesinden sipariş etseniz bile gümrükten geçmez Çünkü artık yurt dışından getirmek yasak diye biliyorum parfümü. Genişletmek için tıkla... Artık ona yakın başka parfümler keşfetmem gerekecek
- Janna - .!.: Sitesinden sipariş etseniz bile gümrükten geçmez Çünkü artık yurt dışından getirmek yasak diye biliyorum parfümü. Genişletmek için tıkla... Artık ona yakın başka parfümler keşfetmem gerekecek
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.906 10.708 498 30 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #45 kirmizi oje .!.: Artık ona yakın başka parfümler keşfetmem gerekecek Genişletmek için tıkla... Victoria secret'in başka kokularını deneyebilirsin canım çok güzel parfümleri var.
kirmizi oje .!.: Artık ona yakın başka parfümler keşfetmem gerekecek Genişletmek için tıkla... Victoria secret'in başka kokularını deneyebilirsin canım çok güzel parfümleri var.
kirmizi oje Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 2.209 4.968 133 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi qzdee_ #46 - Janna - .!.: Victoria secret'in başka kokularını deneyebilirsin canım çok güzel parfümleri var. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım canım çok teşekkür ederim :)
- Janna - .!.: Victoria secret'in başka kokularını deneyebilirsin canım çok güzel parfümleri var. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım canım çok teşekkür ederim :)