Şampuan ve Saç Kremleri victorias secret şampuan

SipidiGonzales

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
754
3
621
Diğer
kızlar victorias secret yeni şampuan çıkarmış deneyen varmı.. şuu meşşhuurr mis kokulu love spell in de var.. ay çok istiyorum almak yaa ama nasıl acaba , düşünün love spell duş jeli ile yıkan sonra body lotion ını sür saçlarınıda şampuanıyla yıka kremle ohhh misler gibi.. bayılırım ben herşeyim aynı koksun bi kokuyu sevdimmi mutlaka duş jelli kremi parfümü olsun isterimkaydirigubbakcemile3

şampuanını kullanmadımm ama

şampuanın zaten kalıcı bir kokusu olmadığından victorias secretda

bakımdan çok şekilciliğe önem verdiğinden denemeyide düşünmem..

ama body splash kullanıyorum victoria secretdan

nasıl kalıcı ve güzel kokuyooo bayılıyorumm kullanmadıysan dene derim kaydirigubbakcemile2

renk renk her rengi var bende her kokusu misler gibi kokuyo

taze ve çekici kokular

birde vücut yağını aldım ki muhteşem

çok özel günlerde sürüyorum onu sadece kıyamıyorum bitmesin diye kaydirigubbakcemile3

ya bende o kadar spariş verdim hiç body lotion almadım ya offf... hangi akla hizmet almadıysam:( aslında ben çilekli şampanyalı bir losyonu var onu merak ediyorum sende varmı nasıl kokusu? mesala favori kokuların hangileri?

ya bende o kadar spariş verdim hiç body lotion almadım ya offf... hangi akla hizmet almadıysam:( aslında ben çilekli şampanyalı bir losyonu var onu merak ediyorum sende varmı nasıl kokusu? mesala favori kokuların hangileri?
bnce hiç merak etme bıldıgın şampanya kokusu sırke gıbı ben hıc begenmedım ama sen begene bılırsın belkı bırde gıttı gıdıyorda cok pahallı sayıtorlar ya ben hemen hemen magzasındakı fıyatlardan satacak bır satıcı arıyorum fakat yok sanırım

valla ben direk vs den alıyorum :) bazen gg den alıyorum açık arttırma ile ucuza düşürürsem işte.. şampanyadan çok ben çilek kokusunu çok severim o yüzden çilek kokusu daha ağır basar gibi düşünmüştüm..

zaten vs mağazasındaki fiyata kimse satmaz kim o fiyatan kendileri alıyor e üstüne kar koyacaklar tabi.. o yüzden bulabileceğini sanmıyorum..

Back
X