Cok guzeller masallahBen masamda çiçek çok severim
Ama işyerinde cama çok uzağım
Kalanşo bile soluyo
Dayanan çiçek görmedim, burdakileri de eve götürdüm yazık günah ölmesinler
Bunlarda diğer çiçeklerim213654645 baskı
Eki Görüntüle 1835371 Eki Görüntüle 1835373
Öğle arasında yemeğe çıkmıştımCok guzeller masallah
Kiz hangi is yerinde canli yasayabiliyo ki cicekler solmasin hahahaha biz bile olcez isyerlerinde
Anca kaktus yasar ben sana soyleyeyimÖğle arasında yemeğe çıkmıştım
Gittim kendime bunu aldım
Gözüm gönlüm açılır dedim masamda durursa : ) ama nerdeee gümledi güneş görmeyince
Eki Görüntüle 1835400
Plastik mi kro gibiAnca kaktus yasar ben sana soyleyeyim
Ya da alcan plastik cicek hahahaha
Ahahahaha dusunsene masanin uzerinde soz cicegi veya gelin ciceginin oldugunuPlastik mi kro gibisöz çiçeğim var kaldırmıştım gardobun üstüne paketleyip
Onu getireyim buraya
Zaten tüylü bi kalemim vardı giden gelen onu elliyodu, doğum iznimde eve götürdüm daha da getirmedimAhahahaha dusunsene masanin uzerinde soz cicegi veya gelin ciceginin oldugunuyeni bir akim baslatirsin kiz
bugun nasıl bı gun gecırdım ben oyle ya
kızım 4 aylık oldu gecıs evrelerı mı oluyo ne tam duzene oturdu alıstım dıyorum hooopp yenı huylar cıkıyor
allahıımm
ufak bı aglama krızı yasadım
goz kapaklarımdan ates cıkıyor
bıde ben aglayınca bu kız bana bakıp gulmuyor mu sankı ozellıkle yapıyor ya
Al kiz alBim'e kamp feneri gelmiş
Nasıl bişey bilmiyorum LED galiba
Balkona koysam o meşhur rafasaçma mı olur
Sorma ya var oyle tiplerZaten tüylü bi kalemim vardı giden gelen onu elliyodu, doğum iznimde eve götürdüm daha da getirmedim
Bülent eryonun mikrofonu gibi fazla caf caflı galiba
Tüylü kalem o fotoda varmış görünce aklıma geldi
Adım deliye çıkar söz çiçeğide getirirsem , evi sandı burayı oldu olacak dantel de ser derler hahah
Ay gerçi bi kadın vardı eskiden tam o usüldü, ellemiyolardı sanırım kendi haline bırakmışlardıemekliliği dolmuş yaşı beklicekmiş işi bıraktı gitti
Sorma ya var oyle tipler
Bizim isyerinde de masasinda bilgisayar olmayip telefon ve hesap makinesi olan calisan vardi dusun, tabii telefonun uzerindeki dantel eksik olsa olur mu olmaz tabiysi
Ay ne guzel
Bende hep işteyimAy ne guzel
Bizim buralarda yok hic a101
Olaydi ben de alirdim ne guzel
Aaa yeni gördümEki Görüntüle 1835429 Ahanda bu da benim kapali balkon
Dostunkiler gibi suslemek soyle dursun ben daha yunleri bile kaldiramadim:) havalandiriyim diye serdim gece
Senin masa daha güzel hem hava alır hem yemek yersiniz, misafir bile sığarEki Görüntüle 1835429 Ahanda bu da benim kapali balkon
Dostunkiler gibi suslemek soyle dursun ben daha yunleri bile kaldiramadim:) havalandiriyim diye serdim gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?