Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Cok guzeller masallah
Kiz hangi is yerinde canli yasayabiliyo ki cicekler solmasin hahahaha biz bile olcez isyerlerinde
Öğle arasında yemeğe çıkmıştım
Gittim kendime bunu aldım
Gözüm gönlüm açılır dedim masamda durursa : ) ama nerdeee gümledi güneş görmeyince

Ben böyle şeyler beğeniyorum da
Dedim zaten 2 karış balkon
Bi de eşimin kalbine indirmeyeyim evdeki sandalyeler yeter üstüne minder koysam daha güzelleşir ısrafta olmaz dedim

Bim'e kamp feneri gelmiş
Nasıl bişey bilmiyorum LED galiba
Balkona koysam o meşhur rafa saçma mı olur

Ahahahaha dusunsene masanin uzerinde soz cicegi veya gelin ciceginin oldugunuyeni bir akim baslatirsin kiz
Zaten tüylü bi kalemim vardı giden gelen onu elliyodu, doğum iznimde eve götürdüm daha da getirmedim
Bülent eryonun mikrofonu gibi fazla caf caflı galiba
Tüylü kalem o fotoda varmış görünce aklıma geldi
Adım deliye çıkar söz çiçeğide getirirsem , evi sandı burayı oldu olacak dantel de ser derler hahah
Ay gerçi bi kadın vardı eskiden tam o usüldü, ellemiyolardı sanırım kendi haline bırakmışlardı emekliliği dolmuş yaşı beklicekmiş işi bıraktı gitti

Ben hayali piknik yapıyorum balkonda orda da kullanırım
Sepet bitmişti zaten gengi güzel değilmiş
Renkli tabaklar aldım
Bi de bebeler için piknik seti vardı kızıma aldım, çay demlemeyi öğretiyorum şimdiden

Tracy Hogg okudun muı canım.

4 aylık olunca çocuğun beslenme ve uyku ihtiyaçları değişiyormuş, daha çok acıktıkları için öğün sayısını azaltmak ve daha fazla yedirmek gerekiyormuş.
tam o döneme gelmişsin sen demek ki.
gün içindeki uyku sayısını da bir azaltın diyordu Tracy, 4 saatte bir 2 saat uyusun diyordu.

Sorma ya var oyle tipler
Bizim isyerinde de masasinda bilgisayar olmayip telefon ve hesap makinesi olan calisan vardi dusun, tabii telefonun uzerindeki dantel eksik olsa olur mu olmaz tabiysi

Sorma ya var oyle tipler
Bizim isyerinde de masasinda bilgisayar olmayip telefon ve hesap makinesi olan calisan vardi dusun, tabii telefonun uzerindeki dantel eksik olsa olur mu olmaz tabiysi
Ay onun da bilgisayar vardı ama bilgisayarda bi işi yoktu
Demek ondan

Ahanda bu da benim kapali balkon
Dostunkiler gibi suslemek soyle dursun ben daha yunleri bile kaldiramadim:) havalandiriyim diye serdim gece

Eki Görüntüle 1835429 Ahanda bu da benim kapali balkon
Dostunkiler gibi suslemek soyle dursun ben daha yunleri bile kaldiramadim:) havalandiriyim diye serdim gece
Aaa yeni gördüm
Sen ne hamaratsın ben yünden münden anlamam da
Ondan boş şeylerle uğraşıyorum
Annem anlar ama sağ olsun hepimize yetişiyo hala kadın

Eki Görüntüle 1835429 Ahanda bu da benim kapali balkon
Senin masa daha güzel hem hava alır hem yemek yersiniz, misafir bile sığar
Benim ki cücük kadar biz üçümüz ancak sığıyoruz o mama sandalyesinin ayakları da ne geniş dimi uyuz ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…