Oglanin totosunun altina koyuyorum mama sandalyesindeAaa yeni gördüm
Sen ne hamaratsın ben yünden münden anlamam da
Ondan boş şeylerle uğraşıyorum
Annem anlar ama sağ olsun hepimize yetişiyo hala kadın
Bende bu kapali balkon cok ise yariyo. Bir de puf falan koydum misafiri de orda oturtuyorum artik. Onlerine birer tabak sonra yallah hahahahaSenin masa daha güzel hem hava alır hem yemek yersiniz, misafir bile sığar
Benim ki cücük kadarbiz üçümüz ancak sığıyoruz o mama sandalyesinin ayakları da ne geniş dimi uyuz ediyo beni
Bende yorgan döktün sandımOglanin totosunun altina koyuyorum mama sandalyesinde
Minicik kirlentin icinden koyunun kendisi cikti resmen korktumyaydim masaya kactim hahahaha
Çok mantıklıBende bu kapali balkon cok ise yariyo. Bir de puf falan koydum misafiri de orda oturtuyorum artik. Onlerine birer tabak sonra yallah hahahaha
Yorgani dokemem valla yorgan beni doker muhtemelenBende yorgan döktün sandımbaya çokmuş cidden
Ben mindersiz oturtmuşum hep yeni fark ettim de zaten artık büyüdü totosu anca sığıyoYorgani dokemem valla yorgan beni doker muhtemelen
Oglanin totosuna saglikli minder olsun diye su rezillige bak yav
DimiÇok mantıklıbi süre sonra da kendin pişir kendin ye usulü yap yatıya gelmezler belki böylece
Yerim onun o dombik totosunu bennnBen mindersiz oturtmuşum hep yeni fark ettim de zaten artık büyüdü totosu anca sığıyo
Senin daha şıkEki Görüntüle 1835441
Dimi
Ben de oyle umuyorum
Ama henuz oturdugu yere findik fistik vs kabugu dokebilen misafir cinsine bir cozum bulamadim
Arkadas totonun uzerine hem oturup hem de ayni yere dokup sacmayi nasil beceriyorsun yaaa
Penguenlerim bile sasti bu ise hahahaha
Ahahaha ne guzel onlukmus kizSenin daha şık
Tek minderi patlatmışsın
Ben herşeyi curcuna yaptımher biri bi renk
Terbiyesizler
Ben kaynanamın evinde bile kızım kırıntı dökse hemen alırım ya da temizlerim
Öz torunu bi de yani
Seninkiler yetişkin olacak sözde, onlara da önlük tak
Önü şöyle olsun düşen önlerindeki önlüğün cep kısmına düşsün
Eki Görüntüle 1835442
Boşver kalkasın yoksa kalkmaAhahaha ne guzel onlukmus kiz
Valla bayildim lazim bizimkilere
Bugun cok isim var ve hic ayaga kalkasim yok
Yarin da disarida arkadas toplantim var, paralari ben toplayacam bu sefer
okumamıstım kızdan elıme gectıkce okumaya calısıcam :)Tracy Hogg okudun muı canım.
4 aylık olunca çocuğun beslenme ve uyku ihtiyaçları değişiyormuş, daha çok acıktıkları için öğün sayısını azaltmak ve daha fazla yedirmek gerekiyormuş.
tam o döneme gelmişsin sen demek ki.
gün içindeki uyku sayısını da bir azaltın diyordu Tracy, 4 saatte bir 2 saat uyusun diyordu.
ayy cok tatlıymıssssAy bu ne güzel
Eki Görüntüle 1835423
okumamıstım kızdan elıme gectıkce okumaya calısıcam :)
benım kız hıc uyumuyor hıc
bıtek gece 10-11 gıbı yatıyor sabah 5 oldumu kıngırdamaya baslıyor
bıde emmıyor ne bıberon ne meme ıllla sabah 8 olmalın 8 e kadar oyun halısında benle oyun oynuyor sabah 8 oldumu kıyamet kopuyor acıkıyor ama 5-8 arası mumkun degıl kasıkla dahıl beslenmıyor nıyeysekendıne resmen bı duzen olusturdu
eskıden uykuda uyudugu yerde alırdı artık onuda yapmıyor hanı sabah 4 gıbı karnını doyurım dedım ama ıse yaramıyor
beslenmesı 2-3 saatde bı 20 dk emzırme gunde 2 defa da reflusu ıcın ozel mama bırı oglen bırı gece uyumadan once okadar :)
suan boyu 64 cm kılosu 7 300 4 ay 1 haftalık normalmıdır ?
Ah ah ne günlerdi beokumamıstım kızdan elıme gectıkce okumaya calısıcam :)
benım kız hıc uyumuyor hıc
bıtek gece 10-11 gıbı yatıyor sabah 5 oldumu kıngırdamaya baslıyor
bıde emmıyor ne bıberon ne meme ıllla sabah 8 olmalın 8 e kadar oyun halısında benle oyun oynuyor sabah 8 oldumu kıyamet kopuyor acıkıyor ama 5-8 arası mumkun degıl kasıkla dahıl beslenmıyor nıyeysekendıne resmen bı duzen olusturdu
eskıden uykuda uyudugu yerde alırdı artık onuda yapmıyor hanı sabah 4 gıbı karnını doyurım dedım ama ıse yaramıyor
beslenmesı 2-3 saatde bı 20 dk emzırme gunde 2 defa da reflusu ıcın ozel mama bırı oglen bırı gece uyumadan once okadar :)
suan boyu 64 cm kılosu 7 300 4 ay 1 haftalık normalmıdır ?
Satışını görmedim ama bulsak bile pahalıdırayy cok tatlıymıssss
bende sımdıden ayrı uyumaya alıstıyorumAh ah ne günlerdi be
Senin de geçecek
Bende şimdi odasına alıştırıyorum
Alıştı ama deliksiz uyumuyo tabiuyanınca ağlıyo bi görüneceksin yoksa geri uyumaz
Eşime dedim benim işim var siz yatın
Sözde kızı uyutmaya gitti
Kızım geldi, dedim naptın babanı uyuttun galiba
Hahahaha diye gülüyodu, sonra cidden uyumuş
Hangi biriyle uğraşacaksıngitmiş bi de kızın yatağında yatmış bari yerinde yatsana
Dün de dedim bugünde aynısını yaparsanız çıngar çıkarırım
İşim var diyorum sen gidip yatıyosun kızı bana salıyosun, kapınızı kapayın içerde kim uyumuş kim uyanık gerisi önemli değil
( NOT: Kızım henüz kapı açamıyo da )
Bende çok şey denedim ama yok yani yemiyobende sımdıden ayrı uyumaya alıstıyorum
gunduzlerı yanımda hep oturma odasına bambu besıgını koydum bazen ona yatırıyorum oyuncaklarıyla oynuyor kendı kendıne konusuyor
bazen pusetınde pepe ızlıyor
bazen oyun halısında cıldırıyor
gece odasında oark yatagına yatırıyorum
aynen dedıgın gıbı bız olmazsak odada yatmıyor cunku
bıde reflusu oldugundan sallayamıyorummda kendı kendıne uyuyakalmasını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?