Bende çok şey denedim ama yok yani yemiyo
Yanında birini görecek görmeden dalmıyo
Allah'tan ayakta sallamayı bıraktı, kafası çok ağırdı ne çekti şu narin ayaklarım ey gidi
Bizim odada park yatağı var, diş miş dönemleri huysuzlanınca bizim odada yatıyodu. Numara yapıyo hep orda yatmak için küçük çakal
Ben gece 3-4 gibi çok ayakta kaldım kızım durmuyo diye
Kabe Tv de Kur'an okunuyo genelde, onu açar dikilirdim. Gazı vardı mesela otursam bile ağlardı çünkü
Sabaha karşı yatardık o yatınca
Ama geçti şükür, senin de geçecek
Benimki çok arızaydı 1 yaşa yakınken düzeldi sayılır, yürüdü filan da rahatladım yoksa belim kopacaktı
Bizim ki çarşı gibi mübarek herşeye karşıayy bızım doktorda 1 yasına kadar cekersın dedı
sureklı kucagımda tutmaktan gogsume baskı olmasından damarlarım tıkanmıs
evde bebek arabasıyla gezıyoruz
Bizim ki çarşı gibi mübarek herşeye karşı
Arabasına bile daha yeni oturuyo , yürür yorulursa o da
Yoksa elini bile tutmaz, artist artist gidesi var. Çakılacak yere oysa
Amca senin paranin uzerine mi yatti yoksam hahahaha
Amca senin paranin uzerine mi yatti yoksam hahahahabir gun daha bekle kuzu olmadi sonra tekrar mesaj atarsin
Aha benimki bu kadar
Plastik sandalyem vardı eski evden getirmiştim
Üstüne minder koydum
Cıvıl cıvıl olsun istedim
Eki Görüntüle 1835380
Adam adam degil karabatak
burda olup olmadıgıda anlasılmıyor kı hıccc
ayyy benım kız cıldırdı yıne
Yirim seni de edepsiz kizini da beeeen cok tatlisiniz ikiniz de masallahben nasıl bukadar edepsız bı kız dogurdum cıdden bılemıyorum
Çok sağ ol Ruh daha güzeli sizlerin olsunHarika olmuş çok zevklisin
Yirim seni de edepsiz kizini da beeeen cok tatlisiniz ikiniz de masallah
Ben biraz hayalperestim galibaHarika olmuş çok zevklisin
Balım çok sağol, valla öyle oldu :) 4 kişi olacağz artık
Bunu da atlattın mı tamamdır vallaBalım çok sağol, valla öyle oldu :) 4 kişi olacağz artık
Aslında biliyor musun ilkine göre daha tırsağım,yaşanacakları az çok tahmin ettiğim için herhalde. Doğumdan daha çok korkuyorum,ablasıyla ilişkileri nasıl olacak, yetebilecek miyim diye vb. Beşik var ama hira kullanıyor, 2-3 sene daha kullanır. Kardeşine yeni alacağız mecbur,kıyafetler de var dediğin gibi. Ayy bombelere gel hamilemiyim ben şimdiBunu da atlattın mı tamamdır valla
Helal ikinize de
Ben daha cesaret edemiyorumzaten 16 aylık
SouvveniR de sizden gerçi
Üçünüze helal diyeyim
İkincinin beşiği şusu busu abiden abladan vardır zaten daha kolay olur, bi de tecrübelisiniz artık
Olur ya hepsi geçerAslında biliyor musun ilkine göre daha tırsağım,yaşanacakları az çok tahmin ettiğim için herhalde. Doğumdan daha çok korkuyorum,ablasıyla ilişkileri nasıl olacak, yetebilecek miyim diye vb. Beşik var ama hira kullanıyor, 2-3 sene daha kullanır. Kardeşine yeni alacağız mecbur,kıyafetler de var dediğin gibi. Ayy bombelere gel hamilemiyim ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?