Cesaret gelmesin zaten yahu daha dur, 16 ay küçükOlur ya hepsi geçer
Bilmem benim isteğe bağlı sezeryandı önce çok korkuyodum, şimdi olsa doğumdan korkmam kolay geçti
Ben doğumdan sonrasından korkarım artıkkızım kolikti
Ben beşiğin altından çekmece gibi çıkan bi yatak yaptırmıştım kendim için yedek yatak ta var ama bence cesaret yokkızım orda yatıyo kendi inip çıkabiliyo diye
Benimde oda küçük diye bundan yaptırdım kendim de yatarım diye ama nerdeeCesaret gelmesin zaten yahu daha dur, 16 ay küçükBeraber büyürler diyen çok olur ama şahsi fikrim en 4 yaş fark olsun arada.Bizimki şuan 3 ama hala kıskanma huyları var,daha erken düşünseydim şuan doğmuş olsaydı fena olurduk galiba. Bizim çocuk odasına ufak beşik sığar da bir tane daha dolap sığmaz,belki sizinki gibi alırız bir kaç seneye yada ranza.
Aslında biliyor musun ilkine göre daha tırsağım,yaşanacakları az çok tahmin ettiğim için herhalde. Doğumdan daha çok korkuyorum,ablasıyla ilişkileri nasıl olacak, yetebilecek miyim diye vb. Beşik var ama hira kullanıyor, 2-3 sene daha kullanır. Kardeşine yeni alacağız mecbur,kıyafetler de var dediğin gibi. Ayy bombelere gel hamilemiyim ben şimdi
Cesaret gelmesin zaten yahu daha dur, 16 ay küçükBeraber büyürler diyen çok olur ama şahsi fikrim en 4 yaş fark olsun arada.Bizimki şuan 3 ama hala kıskanma huyları var,daha erken düşünseydim şuan doğmuş olsaydı fena olurduk galiba. Bizim çocuk odasına ufak beşik sığar da bir tane daha dolap sığmaz,belki sizinki gibi alırız bir kaç seneye yada ranza.
Bende çok şey denedim ama yok yani yemiyo
Yanında birini görecek görmeden dalmıyo
Allah'tan ayakta sallamayı bıraktı, kafası çok ağırdı ne çekti şu narin ayaklarım ey gidi
Bizim odada park yatağı var, diş miş dönemleri huysuzlanınca bizim odada yatıyodu. Numara yapıyo hep orda yatmak için küçük çakal
Gettiiiiii getti getti getti paralar gettiiiii
Gettiiiiii getti getti getti paralar gettiiiiikorkma kiz 30 lirayla fazla uzaga kacamaz hemen yakalariz hahahaha
Benim pro olmam 6 gun surduydu,
kazen bey amca sıteye gırmedı daha zannımca
abuuu 2010 yılından uye 6 gunde oluyorsaBenim pro olmam 6 gun surduydu,
Amcam atinadaydi sagolsunabuuu 2010 yılından uye 6 gunde oluyorsa
ben kuluckaya yatabılırım
Bdv den kacip burda milleti cekistiriyorsunuz haAmcam atinadaydi sagolsungec gormustu mesaji
Zavalli muneye mesaj attiydim, kadin naapsin. Amcayi bekle ben de mesaj atar sureci hizlandiririm dediydi :)
yupiiiii :)Amcam atinadaydi sagolsungec gormustu mesaji
Zavalli muneye mesaj attiydim, kadin naapsin. Amcayi bekle ben de mesaj atar sureci hizlandiririm dediydi :)
Girerse zaten süresiz ban yiyebilirsiniz senle
kazen bey amca sıteye gırmedı daha zannımca
Ay bi de bez çıkınca o var dimiya bizimki hala bizi görecek.
ya babası ya ben yatırırım, uyuyana kadar da koridorda bekleriz.
gece uyanırsa kendi uyuyabiliyor genelde ama, önce bizim bir çiş faslımız oluyor sonra koşuyor yatağına.
Ooo hayırlı olsun : )şşşş sessız olun kızlar geldı ve gormedi hihihihi
Seni de cekistirelim kuzu canavar gelBdv den kacip burda milleti cekistiriyorsunuz ha
Enaaaam kirmiziiiiiiiyupiiiii :)
bak bak kulucka dönemım sona erdı
Hepiniz pro ben gariban mro ezmeyin ama.Seni de cekistirelim kuzu canavar gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?