Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Cesaret gelmesin zaten yahu daha dur, 16 ay küçük Beraber büyürler diyen çok olur ama şahsi fikrim en 4 yaş fark olsun arada.Bizimki şuan 3 ama hala kıskanma huyları var,daha erken düşünseydim şuan doğmuş olsaydı fena olurduk galiba. Bizim çocuk odasına ufak beşik sığar da bir tane daha dolap sığmaz,belki sizinki gibi alırız bir kaç seneye yada ranza.

Benimde oda küçük diye bundan yaptırdım kendim de yatarım diye ama nerdee
Oda ufak bize de küçük bi dolap zor sığdı

Sorma 1 tane yaparsam susarlar sandım
Kızım daha 16 aylık ikinciyi soruyolar çüş
Onlar soruyo diye değil de ben sanki hiç cesaret edemezmişim gibi geliyo bazen gözümü karartasım geliyo, şimdi değil tabi daha erken

ha ha ne akla hizmet girdin kız sen bu yola

(tebrikler canım)

canım benimki baya kabullenmiş gibi şimdilik ama doğumdan sonra ne yapar bilemiyorum.
akşamları geliyor kardeşini seviyor, ben abi oldum diyor, bir şeyler yerken benim göbeğime tutuoyr kardeşim de yesin falan diyor.
şimdilik hiç kıskançlık belirtisi göstermedi ama doğumdan sonrası için ben de endişeliyim.
sen sabredebilirsen 3-4 aylık olana kadar bekle söylemek için, ben çok erken söyledim, artık kardeş bekliyoruz :)

ya bizimki hala bizi görecek.
ya babası ya ben yatırırım, uyuyana kadar da koridorda bekleriz.
gece uyanırsa kendi uyuyabiliyor genelde ama, önce bizim bir çiş faslımız oluyor sonra koşuyor yatağına.

abuuu 2010 yılından uye 6 gunde oluyorsa
ben kuluckaya yatabılırım
Amcam atinadaydi sagolsun gec gormustu mesaji
Zavalli muneye mesaj attiydim, kadin naapsin. Amcayi bekle ben de mesaj atar sureci hizlandiririm dediydi :)

ya bizimki hala bizi görecek.
ya babası ya ben yatırırım, uyuyana kadar da koridorda bekleriz.
gece uyanırsa kendi uyuyabiliyor genelde ama, önce bizim bir çiş faslımız oluyor sonra koşuyor yatağına.
Ay bi de bez çıkınca o var dimi
Biz bezliyken daha uykuyu başaramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…